Tuga, depresija
Shutterstock
Tuga, depresija

Shutterstock

Tuga,Foto: Shutterstock

Kara Džejn Farar Peterson (52) iz Skarborua u Velikoj Britaniji završila je kod staratelja kao beba. Kada je imala 12 godina njena majka Linda Pouel je hospitalizovana zbog mentalnih poremećaja.

Majka joj se udavala šest puta, a Kara je decenijama pokušavala da pronađe biološkog oca. Traganje za ocem dovelo ju je do neverovatnog otkrića - saznala je da joj je prijateljica iz detinjstva Karen Smit (51) zapravo polusestra.

Kara je odrasla u domu sa starijom sestrom Melani čiji je otac Majkl Farar tvrdio da njoj nije otac. Ipak, istina je isplivala na videlo u šouu Džeremija Kajla kada su rezultati DNK analize bili gotovi. Ispostavilo se da Majkl ima još dvoje dece, a među njima je i njena stara školska prijateljica Karen, prenosi The Sun.

 

- Bio je to neopisiv osećaj. To me je nekako promenilo. Oduvek sam se osećala kao izgubljena duša i konačno se osećam da negde pripadam. Nas dve smo uvek bile jako povezane, iako zapravo nismo znale da smo polusestre - ispričala je Kara.

- Bila sam samotnjak, a Karen me je uvek branila. Jako smo se dobro slagale - spomenula je.

Nakon škole je svaka otišla na svoju stranu i dugo nisu bile u kontaktu. Ponovo su se našle na Facebooku 2015. godine. Tada je Kara primetila na fotografijama da su vrlo slične.

Melani i Kara kao devojčice:

 

Kara je majka sedmoro dece, a njen 17-godišnji sin Mejson slagao je porodično stablo za šta mu je trebala majčina kršenica. Na njoj je pisalo da joj je otac Kristofer Arčer iako je Kara bila uverena da je to Majkl.

Iako, Majkl (75) je kasnije priznao kako nije verovao da mu je Kara ćerka jer mu je njena majka tako rekla još davne 1966. godine.

- Moja majka me nikada nije želela, tako da ja govorim kako nemam majku. Ne zovem je "mama", ona je za mene mrtva. Nikad nisam imala identitet niti sam znala odakle dolazim. Ali sada znam da je otac moje sestre i moj otac i Melani je moja prava sestra. Imam i novog polubrata i polusestre, a moja majka je to skrivala sve vreme - rekla je Kara u emisiji.

Dodala je kako joj je žao što je propustila brojne porodične događaje, poput sestrinog venčanja.