groblje
Profimedia
groblje, Foto: Profimedia

Neretko na grobljima viđamo čudne spomenika i na njima još čudnije poruke, budući da mnogi imaju običaj da na nadgrobne spomenike prenesu ono po čemu su bili karakteristični tokom života.

Baš zbog svoje neobičnosti, fotka jednog spomenika ovih dana kruži internetom...

Na spomeniku Gordane Stanković piše:

"36 godina u Nemačkoj sam puno radila, tugovala, plakala za domvinom, familijom, za svoje koje sam više volela od sebe, danas tri godine u domovini ti za koje sam živela kažu da ih mrzim, da sam zlobna žena to se vidi po mojim očima zato dižem sama spomenik jer oni nisu dužni da takvoj ženi prave spomenik, koja im je nanela toliko zla i pored svega voleću ih i kad budem umrla", piše na spomeniku, potpisano sa Goca.

Komentari (6)

gordana tarana

24.07.2018 05:45

imanjakinjo baci jedan sms dali ih volis ili nevolis gore na nebeskim visinama.mozda sipromenila misljenje gore je zrak drugaciji time i klima zar ne?pisi nam da znamo sta nas ceka.

Mima

24.07.2018 20:13

@gordana tarana - Hajde dok si jos tu,nauci da pises.

Сараџогла

24.07.2018 06:29

Немо' да ме вучете за језик да коментаришем? ... Ја имам охохо деценија живота и ускоро ће да поставим споменик за живота.Уобичајен као и околни јер имам место где су ми родитељи.Укоп у земљу.Крст и година рођења и 20 па да моји додају годину смрти јер ваљда ја то нећу моћи!ЕПИТАФ ... ДА САМ СЕ ЈА ПИТАО НИКАДА НЕ БИХ УМРО! ... Која,бре,гробница па да ми праунуци гледају коске у ћошку?У земљу и крај приче.

koka

24.07.2018 10:24

.Ona bar moze sebi sama da podigne spomenik,a sadasnji penzioneri odnece brigu na onaj svet kako ce da ih sahrane njihova nezaposlena deca, kako ce ziveti bez njihovih penzija,neko ce reci lenja deca nece da rade pa sta da rade kada posteno konkurisu za posao a niko ih ne zove ni na razgovor,bez podplate danas posao ne moze da se nadje,zato treba da se procesljaju svi koji su omogucili zaposljavanje preko veze.

Jana

24.07.2018 13:12

@koka - Gospodjo Koko kako ne zaposlena kad u Srbiji moze da radi ko hoce da radi ima posla i previse skoro da cemo uvoziti radnu snagu a tvojoj deci treba da kazes da rade bilo kakav posao ne mogu svi da se zaposle u banci nema toliko saltera a sto se tice spomenika moze svatko da napravi sebi spomenik ne mora biti veci od komsijinog moze biti mali a lep.