Seks i grad
Profimedia
Seks i grad

Profimedia

Seks i grad, Foto: Profimedia

Legendarna serija "Seks i grad", po kojoj su snimljena i dva filma, jeste jedan od ultimativnih vodiča za pitanje muško-ženskih odnosa kada je moderna žena u pitanju.

Ipak, nije baš sve tako kako je kultni "Seks i grad" to prikazao.  

Možeš da promeniš muškarca

Jedina osoba na kojoj možete da "radite" jeste vi sami. Koliko god da se trudite, nažalost, i muškarci i prijateljice u važem životu takvi su kakvi jesu i sa time morate da se pomirite.

Ljubav zaljubljeni srce muvanje par

Shutterstock

Ljubav zaljubljeni srce muvanje par, Foto: Shutterstock

U redu je da pijete i kad nije vikend

Koliko god vam se kokteli činili privlačnim posle napornog dana, sledeći dan vam telo neće biti zahvalno zbog toga. Nema trika da jutro posle toga budete spremne "za nove radne pobede" i da pri tome izgledate i sveže i odmorno kao fantastična četvorka iz serije.

Veza je sinonim za dramu

To što je život Keri Bredšo bio jedna velika drama ne znači da će i vaša veza biti puna igrica i drame. Nije uzbuđenje baš sve što je nedostižno i neverovatno, nekada je lepota u sasvim običnim, malim stvarima.

Kirija za cipele

Koliko god da je Keri imala smisla za modu, i sama je konstatovala da je potrošila stan na krpice. I čak je i ona u seriji doživela šok kada je shvatila koliko je njena kupoholičarska manija uzela maha i učinila besmislenim sve što je radila.