Svađa raskid prevara plač problemi
Shutterstock
Svađa raskid prevara plač problemi

Shutterstock

Ilustracija: Shutterstock

Naime, jedna njena prijateljica je upoznala oženjenog muškarca, a dok su je ostali podržavali, ona smatra da je ipak neophodno da on stavi tačku na svoju ljubavnu priču, pre nego što započne novu.

"Dobra drugarica živi u Beču već par meseci i trenutno je u Srbiji, pa smo u petak nas četiri drugarice izašle. I, priča nam kako je našla dečka u Beču. Jako se zaljubila, momak je '82. godište (ona '92), ali je oženjen i ima dvoje dece.

Ove dve drugarice komentarišu u stilu: 'Pa dobro, neka je tebi lepo, šta ima veze', jedina sam ja rekla kako bi trebalo da odmah stavi tačku na to, kako će biti povređena, da nije u redu da radi tako nešto, ni zbog sebe, ni zbog te porodice.

Epilog: njih tri napadaju mene da sam luda što tako nešto pričam, jer, pobogu, u današnje vreme je prevara okej. Oprostite ako sam staromodna (27 mi je godina), ali po mom mišljenju prevara nije okej, niti će ikada biti. Najgore od svega što sam pričala o tome i sa svojim dečkom, koji mi je rekao da ne razume što me to sve toliko pogađa...

Zbunjena sam na mnogo načina", priznala je devojka.

U komentaru možete dati svoje mišljenje o ovoj ispovesti?