Jelena Kolotilova
Printscreen
Jelena Kolotilova

Printscreen

Jelena Kolotilova, Foto: Printscreen

Jelena Kolotilova, 54-godišnja amaterska video-blogerka, sakupila je dva miliona pregleda nakon što je objavila priču o svom mužu koji je vara sa mladom hostesom na letovanju. Ona sad odbija ponude velikih televizijskih kanala i kolega blogera sa Jutjuba.

"Ispostavilo se da me muž vara. Koliko može da bude opasan all-inclusive odmor”. Snimak pod ovim nazivom učinio je da 54-godišnja domaćica iz Krasnodara postane instant Jutjub senzacija. Snimak je pogledalo više od dva miliona ljudi za tri nedelje.

Jelena Kolotilova, žena iza ove internet senzacije, otvorila je Jutjub kanal „MAMA Otličnika” (mama odlikaša) pre tri godine, u aprilu 2015. godine.

Moguće je da se Kolotilova sa Jutjubom upoznala preko svoje troje dece, koja sva vode svoje Jutjub kanale. Najmlađi među njima, 14-godišnji Lav, ima čak i aparaturu za osvetljenje na svom stolu, piše Russia Beyond.

Niko nije mogao da predvidi da će 54-godišnja domaćica svojom eksplozijom popularnosti nadmašiti mlađu generaciju jutjubera u svojoj porodici, koja očigledno troši znatno više sredstava za pravljenje svojih snimaka.

Iako njena ćerka vodi Jutjub kanal “Mimi Lissa” sa milion pratilaca (gde objavljuje snimke svoje ćerke), a i njena ostala deca imaju neobjašnjivo veliki broj pregleda, Jelena Kolotilova ih sve ostavlja za sobom i u ovom trenutku osvaja Jutjub prostor ruskog gledališta.

Žalosno otkriće koje je Kolotilovoj uništilo život (i pokrenulo dramu koja je od nje načinila zvezdu) dogodilo se 24. juna, kada je 54-godišnja žena dobila potvrdu svojim sumnjama da je muž vara. Pogođena, ali ne slomljena, prevarena žena je snimila prvih nekoliko minuta svoje ozlojađenosti kamerom i objavila ovaj snimak na Jutjubu.

– Svaki put kad dođemo u Anapu (ruski grad na obali Crnog mora poznat po letovalištima) Mihailovič (Kolotilova svog muža zove po patronimu) poludi. Odlazi u taj "Akapulko" (lokalni kafić) i tamo ostaje po ceo dan, po celu noć, iako se lokal zatvara u ponoć. Pretvara se da se vratio kući, ali kada svi legnemo na spavanje, on izlazi. Noćas nije ni došao kući. Doručkovala sam i vraćala sam se (u hotel)… Igrao je stoni tenis sa hostesom, devojkom impresivnih dimenzija, koja je veća od mene. A ona mi kaže: "Zdravo, mama." Osmehnula sam se i prošla pored njih. To je totalna sramota – kaže vidno uznemirena žena u kameru, dok njena ćerka bez reči leži na krevetu u pozadini.

 Iako Kolotilova nije ni na koji način dokazala da je muž vara i cela drama počiva na njenoj interpretaciji, srceparajući video-snimak je postigao veliku popularnost sa 2,2 miliona pregleda u kratkom vremenskom periodu. Tako je njen Jutjub kanal, koji je inače specijalizovan za snimke o kuvanju i druge svakodnevne domaćinske stvari, postao porodična saga ispunjena dramom i bolom.

 – Reći ćete: "Jelena samo privlači pažnju." Ne, ne radi se o tome, to je stvaran život. Stvaran život – kaže Kolotilova na kraju svog tužnog snimka o muževljevom neverstvu.

Ubrzo nakon toga Kolotilova je otkrila da se njena novostečena slava širi van granica Jutjuba i otima kontroli.

Veliki TV kanali i lokalne novine počeli su da se obraćaju Kolotilovoj i, kako ona tvrdi, čak su joj nudili novac za intervju. Dobila je i ponude od Jutjub blogera da snime zajedničke video-snimke. Na jednom snimku ona prikazuje jednu ponudu sa telefona.

Neočekivana slava je očigledno uhvatila Kolotilovu nespremnu i ona nastavlja da odbija sve ponude ne krijući prezir prema svoj toj medijskoj pažnji.

– Da li ste poludeli?! Ne želim nikakve intervjue. I tako mi je muka od svega, a vi mi samo šaljete poruke. Kako da ne, doći ću (u TV studio) da se sramotim pred celom zemljom – kaže ova žena u video-snimku pod nazivom „TV kanali me napadaju!”

Bio neveran ili ne, muž Kolotilove je izgleda nehotice otvorio novo poglavlje u životu svoje žene i pretvorio je u novu zvezdu Jutjuba… sa slomljenim srcem.

Komentari (4)

ja

20.07.2018 20:33

A sada ajmo ko plaća ovoliku pljuvačinu Kockareve?Neko je morao da pobedi konkurencija je stvarno jeziva.A sada niko nije slep svi smo videli šta je bilo tako da je ovo zaista dosadno nezanimljiva naklapanja.A ako pak jeste dogovor Slobe i Kije ok,onda su oboje jednako nenormalni.A što se Lune tiče no coment dno dna.

Zvoncica

20.07.2018 21:14

Kija Kickar u reziji Pinka...vic

Nele

20.07.2018 21:55

Sta moze tuka Kija smisliti sama, kod nje je sve lazi I prevara, njoj je I dusa izvitoperena, protivniku da moze oci bi iskopala al zna sve okolo kamere I pogledi pa koketira, samo to zna dobro raditi tj. pretvarati se, a lazna sva a utripovana da je bitna!

зокс

21.07.2018 04:49

Резултат Задруге: Кија 55% : сви остали 45%. Онда настаје пљувачина, а пљују и Курта, и Мурта.Џаба, после боја, копље у трње.