Četkica Pasta za zube Pranje zuba
Profimedia
Četkica Pasta za zube Pranje zuba

Profimedia

Pasta za zube, Foto: Profimedia

Na to verovatno ne obraćate pažnju, to je nešto što radite automatizmom, vođeni svojom podsvešću.

Ipak, način na koji istiskujete pastu govori o vama više nego što možete pretpostaviti

Od kraja prema vrhu rolanjem ambalaže

Vi ste vrlo štedljiv i uredan čovek koji brine o svojoj imovini i o ljudima sa kojima ste okruženi. Za vas se slobodno može reći da ste perfekcionista koji ne voli ništa da izgubi. Navika vam je da iskoristite sve resurse sa kojima raspolažete, pa tako i pastu za zube iscedite do zadnje mrvice. Marljiv ste čovek koji je navikao da naporno radi. Dobri ste u svom poslu i drugi se mogu osloniti na vas. Kuća vam je uvek čista, a život organizovan

Cedite pastu od sredine 

To otkriva da ste realni, aktivni i da ste stalno u nekoj žurbi. Za vas se može reći da niste najorganizovanija i najurednija osoba na svetu, ali snalazite se. Ipak, kada se suočite sa nekim izazovom, znate kako da rešite problem. Vrlo ste društveni, imate mnogo prijatelja i volite da budete u javnosti. Znate kako da držite ravnotežu u životu i kako da budete emocionalno stabilni.

Pastu stiskate sa vrha, bliže otvoru 

Vi ste vrlo tvrdoglavi i u stanju ste da učinite mnogo toga da biste došli do onoga što želite. Kada odredite cilj, vi do njega stižete. Skloni ste pesimističkim epizodama i nemate poverenja u druge ljude - navikli ste da se oslanjate sami na sebe. Prilično ste orijentisani sami na sebe i volite sami sebe. To je dobra navika, ali do određene mere, do trenutka iskorišćavanja drugih za svoje potrebe.

Izgleda kao da je netaknuta

Ako vaša pasta za zube nema upečatljivih udubljenja od stiskanja, to pokazuje da volite da budete sami. Vi ste umetnička duša sklona sanjarenju. Može se činiti da živite u nekom svom svetu, onom koji se odvija u vašoj glavi. Vrlo ste osetljivi, nežni, jednostavni, obazrivi, velikodušni i tolerantni. Uvek ste puni misli i ideja koje ste spremni da podelite sa drugima.