mama i sin
printscreen
mama i sin

printscreen

mama i sin, Foto: printscreen

Kada se mama Džejmi Gramet vozila u autu sa svojom porodicom, odlučila je da im pusti neku muziku. Čim je na red došla pesma Lejdi Gage "Poker Face", njen sin je započeo sa nastupom. Ova pesma je snimljena 2008. godine, a bila je toliko popularna da je nominovana za Gremi nagradu kao pesma godine. Ima odličan ritam, što je primetio i Džejmin sin.

Dok je sigurno vezan u svom sedištu u autu, počeo je da pomera glavu u ritmu muzike. Mama je morala da snimi ovaj događaj i drago nam je što jeste. Sviđa joj se svaka sekunda toga. Mališan pleše uz pesmu, dok ona peva. Ali kada počne njen uvod u refren, on ne može da se zaustavi.

Počinje da peva zajedno sa njom i čak nastavlja da peva i refren: "P p p poker face, p p p poker face." Možda nije toliko zainteresovan za pevanje svih stihova, ali uživa u refrenu. Čak pomera i gornji deo tela i pleše u sedištu dok peva.

Skoro četiri miliona ljudi je pogledalo ovaj urnebesni video i uživalo u njegovom nastupu u autu. Mama je postavila video uz natpis: "Lejdi Gaga – našli smo ti pratećei vokal". Morate i sami pogledati ovaj video: