Lažna trudnoća
Youtube/Screenshot
Lažna trudnoća

Youtube/Screenshot

Lažna trudnoća , Foto: Youtube/Screenshot

Devet meseci je glumila trudnoću, a onda je na dan kada je trebalo da se porodi iscenirala svoju otmicu. Rekla je da ju je otela banda i da su joj ukrali bebu iz stomaka.

PROČITAJTE JOŠ:

Tvrdila je da je ujutro otišla u kliniku i da se probudila uveče ispred supermarketa, shvativši da bebe nema u utrobi. Nazvala je porodicu i rekla da ju je napala banda koja krijumčari organe. Porodica je bila jako zabrinuta za njeno zdravlje, pa su ju odvezli u lokalnu bolnicu.

Lekari su joj prvo poverovali i pozvali su policiju. Ali, uskoro je postalo jasno da je žena lagala. Iako je test potvrdio da nije bila trudna, ona je i dalje insistirala na toj priči. Njen suprug navodno nije ništa sumnjao i verovao je supruzi da je trudna.

Bio je jako uzbuđen što će postati otac prvi put. Njegova majka kaže da nikada sa Antonelom nije išao u bolnicu na preglede. Navodno nikada nije dirao stomak svoje "trudne" žene.

- Nije nam bila sumnjiva imala je mali stomak. Ne znam zašto je lagala, nije to trebalo da radi. Moj sin je bio u dosta veza ali nije imao dece - rekla je Antonelina svekrva.

Policija razmišlja o tome da ženu prijavi jer je trošila javne resurse dok je možda nekome zaista trebala pomoć.