Lubenice
Shutterstock
Lubenice

Shutterstock

Lubenice, Foto: Shutterstock

Isto tako i prodavcima lubenica je potrebna neka vrsta spasa od vrućine, naročito, ako ceo dan treba da provedu na suncu, pored kamiona.

 

Na Fejsbuk stranici "Podgorički vremeplov" osvanula je fotografija prodavca koji se bez blama skinuo u gaće i tako prodavao ovu letnju poslasticu.

Bez obzira na ljubav prema lubenicama, bilo je i onih koji ovakvo njegovo ponašanje nisu odobravali. 

Kako god, jedno je sigurno...Prodavac na ovoj slici izgleda krajnje smešno.

Da li bi vama smetalo da od njega kupite lubenicu? Ostavite nam odgovor u komentarima.

Komentari (5)

KOKA

12.08.2018 12:24

Ako postoje nadlezne institucije za sankcionisanje bilo koje vrste : kodeksa oblacenja" nema veze da li je to: banka, sud, pista, pijaca i ovaj primer koji ste nam prezentovali da musterija kupuje lubenicu od razgacenog coveka, onda BACO KAZNA I UDALJENJE.

jadranin

12.08.2018 19:20

@KOKA - Морали би да казне целу естраду што су голе и босе па тек овог човека који знојем лица свог зарађује за живот

slavica

13.08.2018 02:35

@KOKA - O čemu ti pričaš kakav bre kodeks oblačenja na 40 stepeni. Lako je sedeti u klimatizovanoj prostoriji i držati pridike o kodeksu oblačenja velika gospodjo pitala bih ja tebe sta bi radila na 40 na mestu ovog mučenika. On nema klimu. Sit gladnom ne veruje.

Manja

13.08.2018 11:55

Covek nije nag.Nista strasno. On nije jedini.Vidjala tako obucene,ali su bile u boji,pa nije bilo tako transparentno. Kupovala od njih.Kakav kodeks,kad je sad moda da se u zatvorenim "fensi" krugovima posluzuju i jedu sa nagih tela striptizeta.Ovaj zaradjuje na svojoj muci i znoju i ne treba ga ismejavati i lupati o kodeksu na 50 st.

Sale

13.08.2018 15:43

Da je SORAJA vako obucena za 5 min bi prodala i lubenice i kamion... sta treba u fraku da prodaje???