Školjke, plaža, more, pesak, leto
Alo! I. M.
Školjke, plaža, more, pesak, leto

Alo! I. M.

Školjke za sreću, Foto: Alo! I. M.

Godinama unazad morske školjke su se koristile za razne magijske rituale, jer se u mnogim kulturama veruje da su povezane sa silama moćnih morskih bogova i boginja. Školjke simbolizuju večnost i dugotrajnost, a prema feng šui simbolici prazna skoljka se smatra simbolom dobre sreće na putovanju. 

Ako želite da privčete sreću, blagostanje i bogastvo u svoj dom postavite malo veću školjku u južnom delu dnevne sobe. Naime, kauri školjka može da se drži i u severoistočnom i jugozapadnom uglu kako bi donela izvrsnu sreću u obrazovanju odnosno sreću u emotivnoj vezi.

Mesečeva školjka donosi pozitivnu životnu promenu, mir, hramoniju i jača samopouzdanje. Napravite amajliju od ove školjke ukoliko već duže vreme patite od depresije ili vas muče negativne misli i duševni nemir.

Zato, ukoliko pronađate školjku na moru, znajte da je to znak da će vam se život promeniti na bolje! Ponesite je sa sobom i neka bude vaša amajlija. 

Komentari (1)

Ivana

23.07.2018 13:05

Meni su ovakve price smesne... Skoljka u juznom delu dnevne sobe....mahanje mesecu crvenom novcanicom itd. Ispada da smo svi mi budale koji radimo da bi imali novac i srecu :))