Derbi
Alo!/Vladimir Marković
Derbi

Alo!/Vladimir Marković

Ilustracija: Alo!/Vladimir Marković

Evropska kuća fudbala odlučila je da konačno prekine sve razmirice između dva najveća srpska kluba, te da ih natera da konačno počnu da se bave onim čemu su namenjeni, odnosno fudbalom. UEFA je to uradila na, kako je saopšteno, "jedini logičan način" - proterivanjem Partizana i Crvene zvezde iz srpskog fudbala!

- Dojadiše više i bogu i narodu sa svojim kukanjem i prepucavanjima! Zato smo odlučili da Partizan od naredne sezone nastupa u prvenstvu Mađarske, a Crvena zvezda se seli na Kipar! Smatramo da će u tim prvenstvima moći da pokažu šta znaju, ali i da će konačno prestati da se prepucavaju saopštenjima. A ako nastave, smislićemo nešto još blesavije od ovoga - saopštila je UEFA.

EKSKLUZIVNO!

Evo zašto kosovskim karatistima nije dozvoljen ulaz u Srbiju!

Karatisti sa Kosova koji su krenuli na Evropsko prvenstvo u Novi Sad zaustavljeni su na prelazu Merdare. Kako "Alo!" ekskluzivno saznaje, do ovoga je došlo zbog toga što njihovi karatisti nisu ispunili jedan veoma važan uslov!

Naime, kako otkriva naš izvor blizak organizatorima Evropskog prvenstva u karateu, karatisti iz južne srpske pokrajine nisu uspeli da polome pet crepova, te da tako dokažu da se zaista bave ovim sportom!

- Test je bio jednostavan, a oni su pali. Štaviše, nijedan od kosovskih "karatista" nije uspeo da polomi svega pet crepova - rekao je naš izvor.

Na naše konstataciju da crepovi koji su im dati nisu bili standardni, dobili smo ovaj odgovor:

- Kako to mislite, "ali crepovi su bili napravljeni od armiranog betona koji ni Čak Noris ne bi mogao da polomi"?! To nije naš problem, a sa Čakom ćemo popričati o ovoj vašoj neprimerenoj izjavi... Pa mu se posle pravdajte kako znate i umete!

PRIHVATILI PONUDU

Severna Koreja odlučila da uništi nuklearno naoružanje!

Američki državni sekretar Majk Pompeo ponudio je Severnoj Koreji ekonomsku pomoć ako se odrekne svog nuklearnog oružja, što je Kim Džong Un sa oduševljenjem prihvatio!

Doduše, način koji je severnokorejski lider predložio za uništavanje ovog oružja, izazvao je blago podozrenje u Vašingtonu, javljaju svetske agencije.

On je, naime, predložio da polovina nuklearnih projektila bude uništena detoniranjem u prestonici Južne Koreje, Seulu, a druga polovina na isti način u Vašingtonu.

- Čini nam se da se nismo dobro razumeli, odnosno da postoji jezička barijera između nas i gospodina Kima - kratko je objasnio portparol Stejt departmenta.

OVO SU IZMIŠLJENE VESTI KOJE SLUŽE SAMO ZA ZABAVU!

Komentari (2)

Krk

13.05.2018 14:05

I ovo je kao smešno?

Deki

13.05.2018 14:16

Jel ovo istina ili samo sala ?