Mladen Krstajić
EPA/Armando Babani
Mladen Krstajić

EPA/Armando Babani

Mladen Krstajić, Foto: EPA/Armando Babani

Naime, kako otkriva naš izvor iz vrha FSS, Krstajić je sa reprezentacijom Srbije ostvario uspeh koji je malo ko očekivao.

- Da se ne lažemo - da nam je neko pre početka SP to ponudio, prihvatili bismo oberučke! Nije mala stvar ostati nešto više od tri sata duže na SP u odnosu na fudbalsku silu kakva je Nemačka, pa čak i biti treći u svojoj grupi, za razliku od "pancera" koji su zauzeli četvrto mesto u njihovoj! Sve preko toga bilo bi previše i postavilo bi lestvicu previsoko za neke naredne selektore. Pošto je ostvario ovaj nezapamćen uspeh, odlučili smo da Krstajića zadržimo na klupi "orlova" u narednom periodu, s verom da će i dalje beležiti fantastične rezultate poput ovog - otkriva naš izvor.


EKSKLUZIVNO!

Eminem otkrio pod kojim će imenom objaviti posthumni album!

Eminem

Profimedia

Eminem, Foto: Profimedia

Čuveni reper Eminem obelodanio je pod kojim će imenom, kada jednog dana bude umro, objaviti svoj posthumni album!

Brus Maršal Meters Treći, u muzičkom svetu poznatiji pod umetničkim imenom Eminem, otkrio je da već pravi planove o svojim albumima koji će jednog dana, kada premine, biti objavljeni. Najvažnija odluka bila je, kako je otkrio, njegovo novo ime kojim će ti albumi biti potpisani.

- U prvi mah mi je bilo malo čudno, ali sam onda shvatio da je fora fenomenalna! Naime, moji fanovi iz Srbije predložili su mi ime koje tek treba da objasnim onima u ostatku sveta, ali sam ga odmah prihvatio. Moji posthumni albumi, kada jednog dana dođe do toga, a nadam se da neće skoro, biće potpisani mojim posthumnim umetničkim imenom - (PR)EMINEM - otkrio je slavni reper s osmehom na usnama.

TOOO!

Boban Marjanović pojačava fudbalsku reprezentaciju Srbije!

Boban Marjanović

Printscreen Youtube/ LA Clippers

Boban Marjanović, Foto: Printscreen Youtube/ LA Clippers

Proslavljeni košarkaš Boban Marjanović ubuduće će, pored obaveza u tom sportu, nastupati i za fudbalsku reprezentaciju Srbije kada god bude bilo moguće, ekskluzivno saznaje "Alo!"!

Marjanović će igrati na dve pozicije - centralnog odbrambenog igrača i napadača, otkriva naš izvor.

- Ovo Svetko prvenstvo pokazalo je da su prekidi neverovatno važni, a u našem timu je jedini koji je na taj način iskoristio priliku i dao gol bio Aleksandar Mitrović. Zato smo se sa Bobanom dogovorili da ubuduće bude deo fudbalske reprezentacije, pošto verujemo da će svojom visinom izdominirati u napadu i odbrani. Još samo da mu objasnimo da ne sme da koristi ruke, naročito u fazi odbrane, i na konju smo! I to ne onom sa hvataljkama - otkriva naš izvor.

OVO SU IZMIŠLJENE VESTI KOJE SLUŽE SAMO ZA ZABAVU!

Komentari (5)

vlada

01.07.2018 09:33

Hahahaha...

sone

01.07.2018 09:40

Za 100 godina bićete prvi u grupi to je veoma veliki zadatak za budućeg trenera.

zagondzija

01.07.2018 09:43

Ovo je za plakati, Krstajić je trebao odma posle Brazila da se zahvali na ukazanoj šansi kojoj nije bio dorastao i da beži što dalje od A tima bruka i sramota sve što je Muslin stvorio i napravio on je uništio

x

01.07.2018 09:54

Kako nije fantastičan uspeh,Muslinu trebalo godinu dana da ih odvede a Krstajić ih ekspresno vratio.

Markoni

01.07.2018 11:00

Neka neko vidi i dovede talentovane igrace a imamo ih.Selektor nije los.Igraci su preslabi tehnicki.Ramba Petkovica pre nikada nisu zvali u rep.? Znaci problem je u fss.