Hrvatski rijaliti "Veliki brat"
Screenshoot Youtube
Megatrend, Mića Jovanović

Facebook/E-stock/Neniska

Megatrend, Mića Jovanović, Foto: Facebook/E-stock/Neniska

Rektor Megatrenda Mića Jovanović izjavio je nedavno da će Beograd biti "prvi grad na svetu u kome će se studenti školovati za disk-džokeje", a najavio je i predmet Zaštita od narkotika. Ta vest izazvala je veliko interesovanje, pa su se tim povodom pojavili i brojni predlozi za nove smerove, koje je uprava ovog fakulteta razmotrila, a neke i prihvatila.

- Pošto je smer za školovnaje disk-džokeja tako dobro prošao u javnosti, odlučili smo da prihvatimo još neke ideje. Prva koju ćemo realizovati jeste smer za danas veoma popularne rijaliti zvezde. Od predmeta će studenti učiti "svađu, tuču i seks pred kamerama", "prenemaganje zbog tužne životne sudbine", "kako što sočnije opsovati i uvrediti konkurenciju", te mnoge druge koji im mogu doneti slavu, a ako dobro savladaju gradivo i pobedu u nekom od domaćih rijalitija - navodi se u saopštenju Megatrenda.


REVOLT!

Demonstracije ispred FSS zbog Jelene Karleuše!

Jelena Karleuša

Screenshoot Instagram

Jelena Karleuša, Foto: Screenshoot Instagram

Više desetina hiljada fanova pevačice Jelene Karleuše najavilo je da će se u ponedeljak pojaviti na demonstracijama ispred sedišta Fudbalskog saveza Srbije!

Kako se navodi u pozivu na ovaj skup, "Fudbalski savez Srbije kriv je što fanovi JK nisu uspeli da vide svoju miljenicu golu"!

- Jelena je lepo obećala da će, u slučaju da Srbija pobedi Brazil, da se skine gola! Mi smo na njenom Fejsbuku, Instagramu, Tviteru i drugde po netu i medijima i do sada viđali njene slobodne fotke, ali ovo je bila jedinstvena prilika da je vidimo skroz golu! To se nije desilo zbog nesposobnjakovića iz FSS, pa ćemo se zbog toga okupiti u ponedeljak u podne i da zahtevamo ostavku svih koji tamo rade! Ovo je kap koja je prelila čašu, želimo da vidimo golu Jecu našu - navodi se u saopštenju.


FANTASTIČNO OTKRIĆE!

Evo kako da uklonite "višak" sa butina pre odlaska na letovanje!

Celulit dijeta mršavljenje butine merenje salo kilaža

Shutterstock

Ilustracija: Shutterstock

S obzirtom an to da je lto počelo, a sa njim i sezona godišnjih odmora, mnoge dame (ali i muškarci) našli su se u problemu - kako na plaži sakriti "višak" koji se tokom godine nagomilao na butinama!

Naučnici su tim povodom uradili srtudiju i došli do neverovatno jednostavnog rešenja ovog problema!

Kako se navodi u studiji, za bezbrižan boravak na plaži dovoljne su - široke suknje ili nogavice!

- Ali ukolikobaš insistirate na tome da se skinete i skočite u vodu, savetujemo vam da to radite noću na nekoj od manje posećenih plaća, ili da iznajmite čamas i otisnete se dovoljno daleko od obale, gde vas niko ne vidi - navodi se u ovoj studiji.

OVO SU IZMIŠLJENJE VESTI KOJE SLUŽE SAMO ZA ZABAVU!

 

 

Komentari (1)

Blok 45

08.07.2018 12:18

Sledeći smer : za sponzoruše, pa za splavaruše, pa za narkomane...