Horoskop zodijak horoskopski znaci
Shutterstock
Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Horoskop, Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Možete da očekujete dan u kom vas posao neće mnogo opterećivati. Pred vama je prilika da se malo odmorite. Posvetite se danas sebi i nekim obavezama koje su van posla.

LJUBAV: Moguće je da je voljena osoba uložila veliki napor u to da vas animira i da vam ugodi, vreme je da pokažete da to cenite. Pred vama je faza u kojoj se odnos može popraviti.

ZDRAVLJE: Povedite računa o hormonima koji mogu da budu promenljivi, pogotovo kod ženskih Ovnova. Možete da posetite lekara radi redovne kontrole da proverite stanje.

BIK

POSAO: Moguće je da niste sasvim zadovoljni poslovnom situacijom jer vam neke stvari dolaze sporije nego što ste očekivali. Pred vama je faza u kojoj će vam trebati dosta strpljenja.

LJUBAV: Uživate u neobaveznim avanturama na polju ljubavi i niste spremni da uđete u neku sasvim ozbiljnu vezu. Moguće je da vam za sada prija neobavezni flert i ništa više.

ZDRAVLJE: Manji pad imuniteta bi mogao da bude naglašen tokom današnjeg dana kod vas. Preporuka je da povećate unos vitamina, da više odmarate i da pazite na sebe.

BLIZANCI

POSAO: Pred vama je povoljan period za pokretanje novog posla, ako ste tako nešto imali u planu. Potrudite se da date svoj maksimum kako bi ostvarili dobro stanje.

LJUBAV: Možete da očekujete preokrete na polju ljubavi... Taman ste mislili da poznajete jednu osobu, kad će ona imati priliku da vas iznenadi. Manje razočarenje je pred vama danas.

ZDRAVLJE: Osetljiv urogenitalni trakt bi mogao da vam stvara manje probleme sa zdravljem. Skloni ste upalama i infekcijama pa bi bilo dobro da odete na lekarski pregled.

RAK

POSAO: Konačno ćete uspeti da saznate neke nove informacije koje vam mogu biti veoma važne za poslovno polje. Spremni ste da se potrudite da izvučete maksimum iz ovog dana.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, pred vama je veoma povoljna situacija za nova poznanstva i flert. Možete da očekujete veoma zanimljiva dešavanja sa novom šarmantnom osobom.

ZDRAVLJE: Umor i neispavanost bi mogli da vas prate tokom celog dana, a usled toga svakako i pad koncentracije. Potrebno vam je da neko vreme izdvojite kako biste se naspavali.

LAV

POSAO: Moguće je napredovanje na poslu. Očekuju vas povlastice koje će vam značajno popraviti raspoloženje. Pred vama je faza u kojoj neće biti novih komplikacija.

LJUBAV: Možete da očekujete lep dan ukoliko ste u vezi ili braku. Sa voljenom osobom vas očekuju strastveni trenuci. Potrudite se da joj pokažete svoja iskrena osećanja.

ZDRAVLJE: Moguća je prehlada! Preporuka je da povedete računa i da na vreme povećate unos vitamina, tečnosti i da počnete više da odmarate kako bi ojačali imunitet.

DEVICA

POSAO: Trudite se da ostavite dobar utisak na svoje saradnike i da sa njima izgradite dobru poslovnu atmosferu. Pred vama je dan u kojem može da bude manjih komplikacija.

LJUBAV: Moguće je da vaš partner nije zadovoljan nekim stvarima i nekim osobinama koje ste pokazali u odnosu sa njim. Niste spremni da se menjate zbog bilo koga, pa ni zbog njega.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema. Zdravlje vam je generalno dobro iako na ostalim poljima vladanapetost. Jedino su mogući problemi sa osećajem nervoze i stresa.

VAGA

POSAO: Pred vama je mogućnost da obnovite saradnju sa osobom sa kojom ste u prošlosti imali veoma dobar odnos. Očekuju vas pozitivni preokreti kada je u pitanju polje posla.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neka osoba, današnji dan je veoma povoljan za pokretanje romantičnih dešavanja sa njom. Možete da se nadate početku nove i zanimljive ljubavne veze.

ZDRAVLJE: Slaba cirkulacija bi mogla da vam stvara manje probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Posetite lekara kako biste se uputili na koji način problem može da se reši.

ŠKORPIJA

POSAO: Tokom današnjeg dana nećete imati nove promene vezane za poslovno polje. Situacija je sasvim opuštena. Potrudite se da date sve od sebe kada su u pitanju novi poslovi.

LJUBAV: Pokušajte da prihvatite neke stvari koje vam partner govori kao istinite, nemojte da sumnjate u sve njene adute. Ukoliko ste slobodni današnji dan nije povoljan za početak veze.

ZDRAVLJE: Ukočenost u leđima bi mogla da vam stvara manje probleme. Preporuka je da posetite fizijatra, kiropraktičara ili nekog stručnjaka na tom polju. Potrebna vam je pomoć.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete da će vas pratiti faktor sreće, pa je samim tim povoljan trenutak i za neke manje rizike. Pred vama je faza u kojoj ćete sve baš lako rešavati.

LJUBAV: Povoljan je dan za početak nove emotivne veze sa osobom koja vam se dopada. Ulazite u odličnu fazu za ljubav! Možete da očekujete lepe preokrete i romantiku.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Pluća su vam osetljiva i mogući su problemi sa disajnim putevima. Ukoliko vam se pojavi kašalj obavezno se obratite lekaru.

JARAC

POSAO: Dolazite do važnih promena na polju posla, moguće je i da će se neke stvari desiti sasvim neočekivano. Vi ste spremni za promene u svakom trenutku, imate plan B.

LJUBAV: Uživaćete u strastvenim trenucima sa osobom sa kojom imate neki vid neobaveznog ljubavnog odnosa. Možete da očekujete generalno opuštenu emotivnu atmosferu.

ZDRAVLJE: Izbegavajte poroke. Vreme je da počnete da vodite zdraviji stil života i da iz svog okruženja izbacite sve ono stvari koje bi mogle da vam stvaraju osećaj zavisnosti.

VODOLIJA

POSAO: Danas će vaša praktična strana biti naglašena. Uspećete da obavite dosta stvari na polju posla. Možete da se nadate veoma pozitivnim dešavanjima i rešavanju problema.

LJUBAV: Nije vam uvek lako da pokažete svoje emocije ali danas bi neke reči mogle da izađu od vas same od sebe. Iznenadićete svog partnera ali najverovatnije i samog sebe.

ZDRAVLJE: Moguć je manji pad imuniteta. Generalno bi bilo dobro da sada malo više povedete računa o svom zdravlju jer ste osetljiviji i podložniji raznim sitnim problemima.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete splet okolnosti koji vam ide na ruku i koji će vam doneti pozitivne promene. Ukoliko se budete postavili na pravi način rešićete sve ono što vas muči.

LJUBAV: Pred vama je prilika da uđete u jednu lepu vezu sa osobom sa kojom biste u budućnosti mogli da imate važna dešavanja. Osećate da bi to mogla da bude vaša prava ljubav.

ZDRAVLJE: Povedite računa o leđima. Pred vama je faza u kojoj su naglašeni problemi sa kičmom. Ukoliko ste već imali neke povrede u tom predelu, tegobe bi mogle da vam se vrate.