Horoskop zodijak horoskopski znaci
Shutterstock
Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

horoskopski znaci, Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Plašite se velikih promena iako zapravo nema razloga. Trebaće vam neko vreme da se prilagodite. Najvažnije je da budete psihički spremni i da za sve što vas brine pronađete snagu u sebi.

LJUBAV: Niste sasvim sigurni u iskrenost osobe koju volite. Moguće je da želite da nađete način da proverite neke njene priče. Postoje činjenice koje u vama izazivaju veliku sumnju ali istovremeno i nemoć.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i bilo kakav unos opojnih sredstava. Važno je da pazite na svoje zdravlje, da ostanete zdravog uma i duha i da budete skoncentrisani na rešavanje problema.

BIK

POSAO: Nije povoljan dan za potpisivanje bilo kakvih ugovora jer ste skloni pogrešnoj proceni. Pustite da se utisci slegnu. Najbolje bi bilo da neke stvari odložite i da se potrudite da ništa ne završavate na brzinu.

LJUBAV: Moguće je da niste romantični u onoj meri u kojoj to vaš partner priželjkuje. Takvi ste kakvi ste i ne planirate da se menjate. Međutim, bilo bi dobro da se makar donekle prilagodite voljenoj osobi.

ZDRAVLJE: Povedite računa o problemima sa bubrezima. Moguće je da vam je urinarni trakt generalno osetljiv i da ste skloni upalama, infekcijama i problemima. Posavetujte se sa lekarom.

BLIZANCI

POSAO: Nije vam baš lako da se organizujete jer imate previše obaveza. Pokušajte makar da postavite neke prioritete. Važno je da se fokusirate na stvari od kojih vam zavisi sve ostalo.

LJUBAV: Osećate da je vreme za neke promene na emotivnom planu. Kada niste zadovoljni, ne zadržavate se dugo na jednom mestu. Uskoro vas očekuje jedno novo i veoma zanimljivo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta. Pazite na sebe, dovoljno odmarajte i povećajte unos vitamina. Proverite svoju krvnu sliku... Nemojte da se izlažete bilo kakvim izvorima zaraze.

RAK

POSAO: Moguće je da ćete imati neki sasvim novi priliv novca. Generalno ste zadovoljni situacijom na ovom planu. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme na poslu danas.

LJUBAV: Moguće je da ćete ući u vezu sa osobom rođenom u znaku Riba ili sa nekim ko je sasvim umetnički tip. Pred vama je jako lepa i romantična atmosfera u kojoj ćete uživati.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa vrtoglavicom. Nizak pritisak je ono što vas često muči. Važno je da unosite dovoljno tečnosti, da redovno jedete ali i da dovoljno odmarate.

LAV

POSAO: Nije povoljan dan za bavljenje privatnim poslom. Pokušajte da odložite neka dešavanja ako je moguće. Iako to neočekujete problemi se lako mogu gomiltai jedanna drugi.

LJUBAV: Smeta vam preterana ljubomora koju pokazuje vaš partner. Potrebno vam je malo više slobode i vazduha. Ukoliko ste slobodni, niste raspoloženi za početak neke nove ili ozbiljnije veze.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa varenjem. Izbegavajte tešku hranu i pazite generalno šta jedete i kakve namirnice kupujete. Ukoliko ste na nešto alergični onda pojačano vodite računa.

DEVICA

POSAO: Ostavljate pogrešan utisak o sebi zbog nekih nepromišljenih komenatara. Potrudite se da menjate svoj stav i da se više prilagođavate komunikaciji sa poslovnim okruženjem.

LJUBAV: Moguće su manje rasprave sa voljenom osobom koja je prilično tvrdoglava u svojim mišljenjima. Današnji dan vam unosi veliku nervozu i niste baš raspoloženi za romantiku.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sinusima. Otežano disanje je takođe naglašeno. Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Pazite na sebe. Povećajte unos vitamina i čuvajte se prehlade takođe.

VAGA

POSAO: Moguće su veće oscilacije na polju finansija. Niste zadovoljni promenljivim stanjem, čeznete za stabilnošću. Prihvatite da će vam trebati neko vreme da ostvarite svoje ciljeve.

LJUBAV: Smatrate da vam se ljulja tlo pod nogama, ako ste u braku. I dalje nije sve izgubljeno i postoji šansa da izađete iz krize. Važno je da pokažete voljenoj osobi da ste spremni da se borite.

ZDRAVLJE: Povedite računa o štitnoj žlezdi i hormonimau Ta tačka vam je jako osetljiva. Ukoliko ste primetili neke neobične simptome, zakažite redovan lekarski pregled.

ŠKORPIJA

POSAO: Najbolje bi bilo da uzmete slobodan dan jer vas ne očekuju preterano važna dešavanja na poslovnom planu danas. Možete da se nadate generalno mirnom stanju, bez problema.

LJUBAV: Moguće je da ćete napraviti pogrešnu procenu kada je u pitanju vaš nov udvarač. Kasnije ćete mu dati i drugu šansu da se pokaže u boljem svetlu. Ni sami niste sigurni šta želite.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja koja vas na neki način ometa i remeti vam koncentraciju. Bolje ćete se osećati nakon što budete izdvojili neko vreme samo za odmor i opuštanje.

STRELAC

POSAO: Neka vama bliska osoba ili neko iz porodice vam može pomoći da rešite poslovnu dilemu. U svakom slučaju, dobićete ne samo podršku nego i veoma koristan savet.

LJUBAV: Partner smatra da ste skloni flertu iako ste u vezi, a vi to negirate. Moguće je da niste svesni svog ponašanja i da neke stvari radite iz navike. Pokušajte da razgovarate sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Grudni koš vam je osetljiv. Mogući su problemi sa plućima ali i sa srcem. Ukoliko ste već do sada imali neke tegobe onda je vreme da se obratite stručnjaku radi pregleda.

JARAC

POSAO: Imate mnogo poslovnih obaveza danas. Važno vam je da date svoj maksimum na ovom planu. Uradićete sve ono što je do vas kako biste ostvarili što bolje poslovne rezultate.

LJUBAV: Moguće je da imate prevelika očekivanja od osobe sa kojom flertujete. Tek ste na početku poznanstva, budite malo strpljiviji. Nemojte da pokažete sebe u pogrešnom svetlu.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam meditacija. Potreban vam je neki način da se opustite i da se distancirate od problema koji vas psihički ali i u svakom drugom smislu opterećuju.

VODOLIJA

POSAO: Važno je da budete temeljni i da ne propustite ništa pri obavljanju svog posla. Potrudite se da budete posvećeni detaljima i da budete maksimalno skoncentrisani. Pokažite se u najboljem svetlu.

LJUBAV: Neodlučni ste i nije vam lako da izaberete osobu sa kojom želite vezu. Veoma ste popularni i imate brojne ponude. Dajete sebi još neko vreme da odlučite danas nije dan za to.

ZDRAVLJE: Hronični problemi bi mogli da vam se vrate, a pogotovo kada je u pitanju cirkulacija kao i tegobe vezane za noge, zglobove i neke stare sportske povrede.

RIBE

POSAO: Moguće je da ćete dobiti neku neočekivanu ponudu za posao. Pred vama su zanimljive nove mogućnosti. Spremni ste da eksperimentiete i da istražite svoje opcije na poslovnom planu.

LJUBAV: Postoji jedna osoba koja se trudi da privuče vašu pažnju na sve moguće načine. Na kraju ćete uvideti da je simpatična i da postoji hemija između vas dvoje. Sve to može lepo da se završi.

ZDRAVLJE: Očekuje vas povoljan period u kojem nećete imati bilo kakve veće tegobe kada je u pitanju polje zdravlja. Dobro se osećate i u sebi nosite sasvim dovoljno energije za sve.