Horoskop ljubavni horoskop ljubav
Shutterstock
Horoskop ljubavni horoskop ljubav

Shutterstock

Horoskop, Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Možete da očekujete promene u poslovnom okruženju. Moguće je da neke stvari sada baš i ne zavise od vas. Potrudite se da prihvatite ono što ne možete da promenite.

LJUBAV: Ne osećate se dobro u vezi u kojoj ste trenutno i uskoro ćete poželeti da budete pored neke druge osobe. Očekuje vas faza emotivnih promen i prekid neke ljubavne veze.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je relaksacija. Preterano ste napeti zbog svih dešavanja koja vas okružuju i potreban vam je odmor. Moguće je da bi vam prijalo kraće putovanje.

BIK

POSAO: Solidan dan je ispred vas. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme na poslovnom planu. Možete da očekujete da će sve ići svojim tokom, bez većih trzavica.

LJUBAV: Zanimljiva avantura u koju ste se upustili ipak nije ono što ste mislili da jeste. Polako se udaljavate od te osobe. Postepeno dolazite do zaključka da se vaša veza neće stabilizovati.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Na polju zdravlja vas tokom ovog dana ne očekuju problemi. Možete da se nadate stabilnom stanju i generalno pozitivnoj atmosferi na svim poljima.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete veliki broj obaveza. Moraćete da ostanete maksimalno fokusirani kako biste sve završili na vreme. Moguće je da vam nije lako da se skoncentrišete.

LJUBAV: Moguće je da ni sami ne znate šta želite i to vam naravno predstavlja veliku emotivnu prepreku. Pred vama je faza u kojoj možete biti skloni promenljivom ponašanju.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen, pa ste shodno tome skloni i problemima sa zdravljem. Preporuka je da povećate unos vitamina i da posetite lekara radi redovne kontrole.

RAK

POSAO: Možete da organizujete svoje vreme onako kako vama odgovara što je svakako pozitivna stvar. Nemate preveliki broj poslovnih obaveza tokom današnjeg dana.

LJUBAV: Maksimalno ste posvećeni svom partneru i očekujete da vam on zauzvrat pokaže makar malo zahvalnosti. Moguće je da se često osećate kao neki vid žrtve u toj vezi.

ZDRAVLJE: Zaštite svoju kožu od UV zraka. Preporuka je da mažete kreme sa zaštitnim faktorom i da se na taj način obezbedite da ne dođe do opekotina.

LAV

POSAO: Stabilna situacija na poslovnom planu vas raduje. Ne očekuju vas veće promene ili nestabilnosti. Možete da očekujete da će danas stvari ići svojim tokom bez problema.

LJUBAV: Konačno ste odlučili šta želite od veze u kojoj ste trenutno i imate lepe vesti za partnera! Očekuje vas povoljna faza za veridbu ili planiranje bračne zajednice.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za krvotok su naglašeni kod vas. Otežana cirkulacija bi mogla da vam stvara određene prepreke. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči.

DEVICA

POSAO: Sve obaveze koje ste sebi zacrtali možete da završite do kraja radnog vremena. Pred vama je povoljan period da neke stvari od ranije konačno dovedete u red.

LJUBAV: Očekuje vas novo ljubavno poznanstvo sa osobom koja deluje veoma interesantno i misteriozno. Moguće je da ćete joj suptilno pokazati da postoji interesovanje sa vaše strane.

ZDRAVLJE: Razmišljate o dijeti i mogućim promenama vezanim za režim ishrane. Pred vama je faza u kojoj možete da se oslobodite viška kilograma ako budete uporni i istrajni.

VAGA

POSAO: Moguće je da nemate sasvim dobar uvid u sve što se dešava trenutno u vašem poslovnom okruženju. Postoje neke stvri koje su slučajno ili namerno skrivene od vas.

LJUBAV: Morali biste da poradite na komunikaciji sa voljenom osobom ako ne želite da se vaša veza završi. Dolazite do ozbiljnije krize u odnosu, koja ne može baš sasvim lako da prođe.

ZDRAVLJE: Povedite računa o osetljivim očima. Mogući su problemi i sa dioptrijom, pa bi bilo dobro da posetite oftamologa. Pored toga, prati vas i hroničan osećaj umora.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da ćete poželeti da prekinete neku poslovnu saradnju koja vam već duže vreme ne donosi profit. Spremni ste da sečete sve one stvari koje vam nisu od koristi.

LJUBAV: Ukoliko budete nastavili da udovoljavate samo sebi, a da ne mislite na partnera, stvorićete problematičnu atmosferu u bračnoj zajednici. Potrebno je da se menjate.

ZDRAVLJE: Respiratorne infekcije su naglašene kod vas tokom današnjeg dana. Moguće je da ćete imati probleme sa kašljem, kijavicom i sličnim smetnjama. Javite se lekaru.

STRELAC

POSAO: Očekuju vas prilično veliki troškovi tokom današnjeg dana, pa povedite računa o tome. Preporuka je da se potrudite d budete štedljivi koliko možete i da ne rasipate novac.

LJUBAV: Emotivno ste stabilni i znate šta možete da očekujete od svog partnera. Zadovoljni ste situacijom u kojoj se nalazite i nemate želju ni potrebu da bilo šta po tom pitanju menjate.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam druženje sa prijateljima. Potrebno vam je da neko vreme izdvojite kako bi se malo opustili. Pred vama je faza u kojoj može biti veće nervne napetosti.

JARAC

POSAO: Bićete maksimalno posvećeni poslu danas jer vas očekuju neki veoma važni projekti. Važno je da ozbiljno shvatite sve odgovornosti koje nosite na sebi.

LJUBAV: Stvarate tenziju u komunikaciji sa voljenom osobom, iako bi stvari mogle da budu sasvim drugačije. Možete da očekujete da će partner u nekom trenutku da se udalji od vas.

ZDRAVLJE: Moguća je prolazna glavobolja. Generalno vam današnji dan nije preterano povoljan za polje zdravlja, pa možete imati manje smetnje. Mirujte i pazite na sebe.

VODOLIJA

POSAO: Odmarajte i nemojte da se opterećujete poslom jer vama danas nije dan za to. Očekuje vas faza u kojoj možete da imate manje greške i propuste ako ne budete pazili.

LJUBAV: Iskoristite priliku da priđete osobi koja vam se dopada. Veoma lako biste mogli da uđete u novu ljubavnu vezu. Spremni ste za emotivne promene na koje ste dugo čekali.

ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma. Vaš nervni sistem sada nije u dobroj fazi, pa vam povećan unos minerala može prijati i biti veoma značajan. Povedite računa i o glavoboljama.

RIBE

POSAO: Neće vam biti teško da realizujete ono što ste zamislili jer imate podršku poslovnog okruženja. Možete da se nadate da će se situacija generalno odvijati u vašu korist.

LJUBAV: Očekuje vas veoma zanimljivo poznanstvo u krugu prijatelja. Moguće je da ćete pred tom osobom biti sasvim opušteni i da vam neće biti teško da pokažete svoje pravo lice.

ZDRAVLJE: Moguća je manja ukočenost u leđima. Pred vama je faza u kojoj možete imati veće probleme sa kičmom ako se ne budete pa