Horoskop zodijak horoskopski znaci
Shutterstock
Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Horoskop zodijak horoskopski znaci, Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Vaši nadređeni vas danas mogu pohvaliti ili će vam biti ponuđena prilika za prelazak na neko bolje radno mesto. U svakom slučaju očekuje vas neko poboljšanje na polju posla.

LJUBAV: Povoljan je dan za ozvaničenje neke veze ili za upoznavanje partnera sa porodicom i prijateljima. Možete da očekujete da će vam sve okolnosti ići u prilog.

ZDRAVLJE: Moguće su iritacije na koži. Pazite na sebe i nemojte da koristite neproverene preparate. Čuvajte se alergijskih reakcija. Generalno danas možete biti prilično osetljivi.

BIK

POSAO: Ukoliko ste planirali putovanje u inostranstvo možete da očekujete uspeh. Pred vama je veoma povoljan dan za poslovno polje, uspećete da ostvarite neke važne dogovore.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja važi za nekog slobodnog, popularnog i promiskuitetnog. Moguće je da ste osvojili pažnju te osobe ali da nikada niste sigurni da li ste joj jedini.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i potrudite se da stvarate zdravije navike. Generalno bi bilo dobro da povedete računa o zdravijim navikama i da se posvetite malo više svom telu.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete rešenje nekog problema koji vas je mučio na materijalnom planu. Moguće je da će vam neka bliska osoba dati pozajmicu ili vam reiti neki problem koji imate od ranije.

LJUBAV: Očekuje vas veoma strastvena atmosfera sa voljenom osobom! Uživaćete u svakom trenutku koji budete proveli zajedno. Pred vama je jako lep dan za ljubavno polje.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam bavljenje sportom. Možete da očekujete da ćete sada lakše doći do bolje forme. Dobar je period i za mršavljenje ili početak dijete. Sve vam ide na bolje.

RAK

POSAO: Možete da očekujete veoma povoljnu atmosferu za sklapanje novih poslovnih dogovora i ugovora. Pred vama je odličan dan u kojem će vas pratiti faktor sreće.

LJUBAV: Voljena osoba je pokazala da joj nedostaje vaša pažnja i da želi da provodite više vremena sa njom. Danas je idealan dan da joj se posvetite. Pokažite da imate dovoljno ljubavi prema njoj.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima i urogenitalnom traktu koji bi mogao generalno da vam bude osetljiv. Povoljan je period za redovnu ginekološku kontrolu i rešavanje problema.

LAV

POSAO: Veoma ste vredni i produktivni. Završićete dosta važnih stvari danas. Imate nalet motivacije i pozitivne energije. Iako je nedelja veoma ste posvećeni svom poslu i obavezama.

LJUBAV: Važno vam je da održite stabilan odnos sa voljenom osobom. Moguće je da razmišljate o nekim ozbiljnijim koracima. Pred vama je faza u kojoj možete pričati o braku.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Bilo bi dobro da se potrudite da ojačate svoj imunitet. Proverite krvnu sliku i za svaki slučaj posetite lekara radi saveta i preporuke po tom pitanju.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete neki iznenadni dobitak na sreću! Polako ali sigurno dobijate sve ono što ste želeli. Pred vama je generalno povoljan dan u kom će finansije biti dobre.

LJUBAV: Osvojićete osobu koju želite da imate samo za sebe već duže vreme. Veoma ste šarmantni i umete sa rečima. Bićete veoma zadovoljni što ste se konačno zbližili sa njom.

ZDRAVLJE: Uživajte u lepom danu koji je ispred vas! Ne očekuju vas problemi sa zdravljem. Imaćete dovoljno energije za sve što ste planirali. Pred vama je sasvim pozitivna atmosfera.

VAGA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom moguće je da ćete imati neku zanimljivu ponudu ili da ćete proširiti svoju delatnost. U svakom slučaju slede vam veoma pozitivne promene.

LJUBAV: Možete da se nadate dobroj atmosferi sa voljenom osobom. Pred vama je povoljan dan tokom kojeg ćete nekako otvorenije pričati o svojim emocijama ali i o željama i planovima.

ZDRAVLJE: Pronašli ste svoj unutrašnji mir i dobro se osećate kada ste sami sa sobom. Ne postoji ništa što bi moglo da vas optereti. U harmoniji ste sa svojim okruženjem.

ŠKORPIJA

POSAO: Veoma ste vešti u komunikaciji i imate jaku moć ubeđivanja, što vam dosta pomaže na polju poslovnih pregovora. Možete da očekujete pokretanje neke nove pozitivne saradnje.

LJUBAV: Rešili ste da pokažete svoja osećanja prema osobi koja vam se dopada. Ona će to lepo prihvatiti. Možete da računate generalno na stabilno emotivno stanje i lepa dešavanja.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa sinusima. Pazite i ako ste skloni alergijskim reakcijama u vidu gušenja ili problema sa disanjem. Bilo bi dobro da posetite vašeg lekara.

STRELAC

POSAO: Imate neke sitne komplikacije na polju posla ali ako budete bili dovoljno maštoviti, uspećete da ih rešite. Pred vama je faza u kojoj ćete dokazati svoju originalnost.

LJUBAV: Možete da očekujete pomirenje sa osobom koju volite. Oboje ćete shvatiti da ste se inatili zbog nevažnih stvari. Polako ostvarujete kompromis po svim važnim pitanjima.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je fizička aktivnost. Potrudite se da se vratite u dobru formu u kojoj ste bili pre. Vežbanje vam je od veoma velikog značaja i za zdravlje i za psihu.

JARAC

POSAO: Trudite se da sve obaveze završite u roku koji vam zadat, ne volite da kasnite. Želite da održite dobar imidž na poslu. Možete da očekujete da će stvari na kraju ipak ići vama u korist.

LJUBAV: Vreme je da voljenoj osobi pokažete kakve planove imate za zajedničku budućnost. Nema potrebe da se plašite. Potrudite se da joj pružite svoju ljubav na najbolji način.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam meditacija. Potreban vam je neki vid opuštanja u potrazi za duhovnim mirom imate mnogo pitanja na koje niste dobili odgovore. Pred vama je period traganja.

VODOLIJA

POSAO: Biće vam potrebno mnogo energije da biste uspeli da završite sve nagomilane poslovne obaveze. Iako je nedelja veoma ste aktivni na poslovnom polju i potrebno vam je dosta energije.

LJUBAV: Želite da osvojite osobu koja vam se dopada i da joj priđete na neki originalan način. Čekate pravi trenutak! Današnji dan vam je povoljan za komunikaciju i flert.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Generalno bi bilo dobro da na neki način ugodite sebi. Provedite vreme sa prijateljima i sa ljudima koje volite oni vas opuštaju.

RIBE

POSAO: Ako želite da ostvarite cilj koji ste sebi zacrtali važno je da poradite na boljoj organizaciji svojih obaveza. Neke stvari koje ste pogrešno protumačili u prošlosti ćete sada ispraviti.

LJUBAV: Udvara vam se jedna nova osoba sa kojom do sada niste imali nikakva dešavanja na ljubavnom planu. Očekuju vas jako lepi trenuci prilikom zbližavanja sa njom.

ZDRAVLJE: Moguća je zubobolja. Posetite svog stomatologa radi redovne kontrole. Vreme je da se posvetite i stvaranju zdravijih navika po pitanju higijene usta i zuba.