Horoskop zodijak horoskopski znaci
Shutterstock
Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Horoskop, Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Niste preterano skoncentrisani na svoj posao pa je moguće da ćete praviti neke manje greške. Ipak, ne biste trebali da očekujete preterano velike poslovne probleme danas.

LJUBAV: Obuzele su vas emocije i nije vam lako da se iskontrolišete i da ne budete impulsivni. Ne možete da idete protiv svoje prirode. Nova veza iz strasti je na pomolu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa vrtoglavicom. Generalno se potrudite da pazite na promenljivo stanje pritiska. Posavetujte se sa vašim lekarom ako smatrate da ima potrebe.

BIK

POSAO: Moguće je da ste nervozni i da niste preterano raspoloženi za bavljenje svojim poslom. Postoje neki problemi iz prošlosti koji vam stoje nad glavom, a nikako da ih rešite.

LJUBAV: Osoba koju ste nedavno upoznali u vama budi posebne emocije i čini vam se da pored nje možete biti potpuno slobodni i svoji. Očekuje vas početak veoma lepe ljubavne veze.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa nesanicom su naglašeni kod vas sada. Moguće je da ste prilično uznemireni zbog nove ljubavi i da ste jednostavno jako uzbuđeni.

BLIZANCI

POSAO: Dolazite do nekih tračeva koji mogu biti prilično preuveličani, pa nemojte da verujete svemu što čujete. Budite generalno jako oprezni na poslovnom polju danas.

LJUBAV: Postoji jedna osoba koja je uporna u svojoj nameri da vam se približi ali vi niste sigurni da gajite ista osećanja. Moguće je da se na kraju ipak okrećete ka nekom drugom.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su naglašeni kod vas. Moguće su i tegobe vezane za kosti, kičmu, reumu, išijas, ukočenost i bolove. Posavetujte se sa fizioterapeutom o tome.

RAK

POSAO: Možete da očekujete da će vam se ukazati šansa za napredovanje na poslovnom planu. Pred vama je povoljan dan i treba da iskoristite priliku koja vam se nudi.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju ste upoznali u nekom sasvim opuštenom okruženju. Pred vama je povoljan dan. Na pomolu je interesantan flert koji vodi do nove veze i ljubavi.

ZDRAVLJE: Posvetite ovaj dan sebi. Ugađajte svojim potrebama i radite ono što vam prija. Važno je da se potrudite da održite pozitivno raspoloženje i dobru energiju u sebi.

LAV

POSAO: Okolnosti se lako mogu preokrenuti iako vam se sada ne čini da je tako. Uskoro ćete dobiti neke lepe vesti. Poslovno polje postepeno dolazi do većeg poboljšanja.

LJUBAV: Spremni ste za strastvenu avanturu sa osobom koja vas intrigira već neko vreme. Dolaze vam veoma lepa dešavanja! Možete da se nadate zanimljivim preokretima u ljubavi.

ZDRAVLJE: Manji bolovi u predelu nogu su mogući kod vas. Nemojte previše da se forsirate prilikom vežbanja, pogotovo ako imate probleme sa kolenima od ranije. Pazite na sebe.

DEVICA

POSAO: Finansijska situacija je sve bolja iz dana u dan i verujete da će u budućnosti stanje biti sasvim stabilno. Možete da očekujete generalno stabilnu poslovnu situaciju.

LJUBAV: Možete da očekujete manje nesuglasice sa voljenom osobom koja ima zamerke na vaše ponašanje ovaj put. Dolazi vam trenutak u kojem ćete morati da priznate grešku.

ZDRAVLJE: Osetljiv urinarni trakt je naglašen kod vas. Moguće su manje infekcije mokraćnih puteva. Na prvi znak bilo kakve upale se odmah javite vašem lekaru radi pregleda.

VAGA

POSAO: Zabrinuti ste za svoje radno mesto jer smatrate da ste napravili manju grešku. Moguće je da ipak neće biti većih posledica. Pokušajte da ne paničite bez potrebe- unapred.

LJUBAV: Pokušajte da pokažete voljenoj osobi da imate ozbiljne namere sa njom. Očekuje vas faza koja može biti jako povoljna za sklapanje braka ili zajednice ako je to ono što želite.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkoholna pića, cigarete i bilo koji oblik poročnog ili rizičnog ponašanja. Pazite na svoje zdravlje, na svoju jetru i potrudite se da gradite zdraviji stil života.

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje vas sklapanje nove saradnje koja će vam doneti značajan pomak u poslovnom okruženju. Potrudite se da date sve od sebe kako bi popravili situaciju na poslu.

LJUBAV: Partner će vas iznenaditi svojom pažnjom i ljubavlju koju će vam ukazati. Uživaćete u lepom danu. Ukoliko ste slobodni moguć je veoma zanimljiv flert sa jednim Blizancem.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa bubrezima su mogući. Generalno ste sada skloni pojavi peska ili kamena pa povedite računa, pogotovo ako slične tegobe vučete iz prošlosti.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete povećan obim posla. Ako se budete potrudili da date sve od sebe, zarada će vam se uvećati takođe. Iskoristite današnji dan maksimalno za posao.

LJUBAV: Imate neke nedoumice u vezi svoje emotivne budućnosti i potrebno vam je vreme da donesete važne odluke. Partner će vam pokazati dovoljno strpljenja ovaj put.

ZDRAVLJE: Manji pad imuniteta je naglašen kod vas. Bilo bi dobro da povedete računa o svom zdravlju i da menjate loše navike. Povećajte unos vitamina, tečnosti i spavajte redovnije.

JARAC

POSAO: Današnji dan vam ne donosi mnogo poslovnih obaveza, pa konačno imate priliku da se malo opustite. Možete da očekujete odličnu situaciju u kojoj su vaši kriterijumi ispunjeni.

LJUBAV: Očekuje vas veoma uzbudljiv dan u kom ćete imati velike promene i turbulentna dešavanja na polju ljubavi. Moguće je da ni sami niste mogli da predvidite takav scenario.

ZDRAVLJE: Bez problema na polju zdravlja. Današnji dan vam je jako povoljan za ovo polje, bićete puni snage. Prijaće vam trčanje, vežbanje bilo kakva fizička aktivnost vam odgovara.

VODOLIJA

POSAO: Nestrpljivi ste da završite neke poslove koje imate u planu kako biste uživali u ostatku dana i svom slobodnom vremenu. Pokušajte da se skoncentrišete na posao i da ne pravite greške.

LJUBAV: Vaša nervoza može samo da pogorša odnos i komunikaciju sa voljenom osobom. Ukoliko postoje neke stvari koje vas muče, potrudite se da o tome otvoreno porazgovarate.

ZDRAVLJE: Glavobolja vam stvara probleme. Moguće je da se često osećate i malaksalo. Došlo je vreme da ozbiljno o svemu porazgovarate sa vašim lekarom koji će imati pravi savet.

RIBE

POSAO: Vaša zabrinutost nije bez razloga, postoje neke stvari koje biste trebali da rešite kada je poslovno polje u pitanju. Možete da očekujete pomoć od strane nekog vernog saradnika.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, moguće je da će doći do manjeg udaljavanja između vas i voljene osobe. Potrudite se da pripremite sebe za iskren razgovor o budućnosti tog odnosa.

ZDRAVLJE: Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa probavom. Nadutost vas prati i stvara vam neugodnosti, tegobe i dosta neprijatnih osećaja. Pazite na svoju ishranu.