Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast
Shutterstock, ilustracija
Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Preispitaćemo odnose, pronaći balans u njima i tako probuditi čaroliju. Sada veze postaju kvalitetnije i sigurnije. Očekuje vas puno romantičnih dana i nežnih emocija.

PROČITAJTE JOŠ:

Vage će napokon osetiti sigurnost u vezi. Osećaće se ispunjeno i blistaće sebi pred ogledalom. Poželećete brak, najdraži će vas zaprositi. Mnoge Vage će zatrudneti u ovom periodu. Ljubav je svuda oko vas. Uživajte, jer u novembru ćete osetiti atmosferu bajke.

Blizanci, Lavovi, Strelčevi i Vodolije će se posle dužeg vremena opustiti. Gospodin bivši će se vratiti sa osmehom, sa pralinama i sa cvećem. Da li ćete to moći da odbijete? NEEE, to se nikada ne odbija, jer došlo je vaših pet minuta.

Prijaće vam njegova pažnja, uživajte u toplom zagrljaju i iskrenim ljubavnim izjavama. Sve će nekako dobiti svetliju nijansu. Sa prijateljima očekujte više druženja. Ovo je period koji ćete pamtiti po lepom.

Bikovi, Device, Škorpije i Ribe će u novembru osetiti da im je potreban odmor. Njima je prethodni period bio previše turbulentan. Posvetiće se sebi, masažama, ulepšavanju i treniranju. Pronaći će sada svoj mir i neku svoju oazu snova, zaroniće u nju sve dok ne padne sneg. A, tada? Tada će se pojaviti onaj pravi što će im skinuti zvezde sa neba. Ne kaže se džabe da ko čeka, na kraju i dočeka.

seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija