Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast
Shutterstock, ilustracija
seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav

Shutterstock, ilustracija

seks, Foto: Shutterstock, ilustracija

Dobra vest je to što je Univerzum tu da vam pomogne ovog meseca, pa će se sve vaše muke sa lakoćom rešavati, pogotovo one ljubavne. Oktobar počinje sa Suncem u Vagi, što će napraviti dobar balans u vašim odnosima. U međuvremenu, Venera će ući u Škorpiju, koja pokreće vrlo seksi, ali intenzivnu energiju. Možda ćete se svađati sa partnerom, ali nakon toga će stvari između vas biti još bolje.

PROČITAJTE JOŠ:

Kada se Sunce pomeri u Škorpiju 23. oktobra, napraviće intenzivan pomak, podstičući vašu želju za seksom. Pun mesec u Biku, od 24. oktobra, stvoriće još više senzualne energije za vas. Evo vas očekuje na ljubavnom planu i u seksulanom životu ovog meseca, prema astrologu Doni Pejdž.

OVAN (21. mart - 19. april)

Glavu gore - možda ćete osećati pohotu prema partneru, ali do kraja meseca ćete biti spremni samo da se ljubite i mazite. Novi mesec od 8. oktobra će vas pripremiti za napredovanje i za fokusiranje na ono što sledi. Venera je retrogradnom hodu pa će učiniti da počnete da razmišljate o svojim starim vezama, ali sa istim žarom. Međutim, ne preuveličajte prošlost. Ima puno uzbudljivih stvari na koje treba da se fokusrate u svom sadašnjem ljubavnom životu.

BIK (20. april - 20. maj)

Vi ćete se, ovog meseca, truditi više od uobičajenog. Ako tražite vezu, sada je vreme da se upoznate sa nekim, posebno negde oko 23. oktobra. Pun mesec 24. okobra će vas podstići na lepše razmišljanje. Ne plašite se da otvorite svoje mišljenje ka novim stvarima, uključujući i to da dopustite da vas prijatelj odvuče na taj koncert za koji ste mislili da nikada nećete ići. Mogli biste da upoznate nekoga veoma zanimljivog dok ste tamo.

seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav

Shutterstock, ilustracija

seks, Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI (21. maj - 20. jun)

Vaš seksualni život će biti bujan, sve do 24-og kada ćete imati ogromnu želju da se posvetite sebi na neko vreme. To bi moglo doći odmah nakon malog neslaganja sa vašom srodnom dušom. Možda mislite da bi u odnosu trebali da budete jednaki dok vaš partner misli drugačije, ili možda jednostavno ne možete da podnesete činjenicu što vaš partner insistira na jednoj pozi svaki put kad imate seks. Šta god da je, energija punog meseca 24. oktobra će vam pomoći da razmislite o stvarima na drugačiji način.

PROČITAJTE JOŠ:

RAK (21. jun - 22. jul)

Bilo da ste sami ili ne, ovo je veliki mesec za vaš ljubavni život. Univerzum želi da napravite skok i postanete intimniji u bilo kojoj vezi, bilo da je to novo ili ne. Pun mesec od 24. oktobra podiže mirnu energiju u vašoj kući romanse, davanja i ljubavi. Ako u ovom trenutku niste u vezi, Univerzum zaista želi da budete, pa će vam dati mogućnost da sretnete svoju srodnu dušu. Počećete ponovo da razmišljate o prethodnim vezama i onome što ste naučili iz njih.

LAV (23. jul - 22. avgust)

Novi mesec od 8. oktobra će se pobrinuti da dobijete jasnu poruku od svoje srodne duše, nemojte oklevati da ponovite svoju tačku ako želite da dobijete željene rezultate. Pun mesec od 24. oktobra čini da želite da više vremena provedete kod kuće. Stari filmovi, zagrljaj i društvo? Ako ste sami, možda ćete upoznati nekog novog i uzbudljivog na poslu. Nemojte se plašiti da nastavite sa tom vezom, to bi moglo da dovede do nečega velikog.

DEVICA (23. avgust - 22. septembar)

Vi znate kako da ne izgubite čvrsto tlo pod nogama, a ako osećate da neko želi da vas gurne u nešto za šta niste spremni, nemojte oklevati da spustite kočnicu.
Kada Venera krene retrogradnim hodom od 8. oktobra, pokušajte da malo putujete sa svojom srodnom dušom. Ako ste sami, držite oči otvorene kada odete na radnu konferenciju ili seminar, neko vrlo interesantan može biti tamo.

VAGA (23. septembar - 22. oktobar)

Voljni ste da razgovarate o onome što vam je potrebno, a to je važno za vaš seksualni život. Ako vam se ne sviđa način na koji stvari idu, recite nešto. Iznenadićete se koliko su vaše reči lep primljene. Do kraja meseca, imaćete lakšu, zabavnu energiju u svom ljubavnom životu. Ako niste u vezi, vreme je da izađete i zabavite se, postoji neko ko će vas u novom i uzbudljivom trenutku uhvatiti.

ŠKORPIJA (23. oktobar - 21. novembar)

Ovog meseca imate seks samo u glavi i postoji samo jedan način da se pobrinite za to... Ako ste u solidnoj vezi, vaš partner vam može otkriti nešto iznenađujuće oko 24. oktobra. Slušajte ga, otvorite svoj um, pronađite sporazum i nastavite dalje. Ako ste sami, možda ćete biti uvučeni u odnos u kom neko nije dostupan 100 posto.

STRELAC (22. novembar - 21.decembar)

Neko vas ima na oku, a vi niste svesni toga. Stvari bi mogle da se promene posle 8. oktobra, zato obratite pažnju. Ako imate osećanja koja ste krili, možda ćete dobiti vremena da progovorite. Sunce u Škorpiji od 23. oktobra i pun mesec u Biku od 24. oktobra, uzbudiće neku super seksi energiju za vas, pa napravite planove da izađete negde.

JARAC (22. decembar - 19. januar)

Venera je u retrogradnom hodu, provodi ovaj mesec u vašoj kući prijateljstva, što znači da možete upoznati nekoga sa kim ćete početi kao prijatelj, ali postati mnogo, mnogo više od toga. Pun mesec od 24. oktobra vam šalje seksi energiju. Možda ćete flertovati sa nekim sa kim ćete kasnije uživati u velikim stvarima. Ako ste u vezi, pitate se koliko daleko želite da idete sa njom. Da li je to prava stvar ili se samo zabavljate? Na sreću, na sva ta pitanja biće odgovoreno do kraja meseca.

VODOLIJA (20. januar - 18. februar)

Ovo je vaš mesec i dobićete svoje. Ako ste u vezi, stvari su jake. Sada je lepo vreme za planiranje romantičnog bega sa srodnom dušom da bi vaša veza bila još sačnija. Izlazite više. Bićete iznenađeni upoznavanjem sa nekim, a to bi moglo biti čak i u vašoj lokalnom kafiću. Ovog meseca ćete imati želju da se povežete sa istomišljenicima, i to ćete učiniti.

RIBE (19. februar - 20. mart)

Žudite za seksom i dobićete koliko ga želite. Novi mesec od 8. oktobra samo pojačava ovo, tako da planirajte da to vreme provede u krevetu. Ako ste sami, počnite da koristite vibrator. Između svih astroloških polova, imate neka duboka razmišljanja o tome da li su stvari korektne u vašoj vezi. Da li vaš partner daje koliko i prima? Ako nije, vreme je da progovorite.

seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav

Shutterstock, ilustracija

seks, Foto: Shutterstock, ilustracija

Komentari (1)

Mare

03.10.2018 16:40

Ja kad god citam ovo uvek u zenskom rodu se pise za horoskop? A mi muskarci? Ja nisam riba ali za ribe kaze 'uzmite vibrator'? Muskarac?