Prehlada grip bolest temperatura kijanje kašalj bronhitis
Shutterstock
Bolest, virus, prehlada, temperatura

Shutterstock, ilustracija

ilustracija, Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, nećete biti preterano oduševljeni spletom okolnosti koji vas danas očekuje. Moguće je da ćete biti na manjem gubitku.

LJUBAV: Ako ste sami, to vam odgovara. Ako ste u vezi, moguće je da ste zauzeli neki vid distance u odnosu sa voljenom osobom. Niste spremni da joj se sasvim posvetite.

ZDRAVLJE: Povedite računa o probavi koja bi mogla da vam bude osetljiva danas. organi za varenje su vam naglašeni kao problematična tačka. Pazite šta jedete i unosite u sebe.

Pročitajte još:

BIK

POSAO: Pred vama su neke kočnice kada je u pitanju polje posla, nećete moći da uradite sve što ste zamislili. Potrudite se da imate dovoljno strpljenja u situacijama u kojima ništa ne zavisi od vas.

LJUBAV: Možete da očekujete kontakt sa osobom koja vam se dopada iako još uvek ne dolazite do početka veze. Treba vam još vremena kako biste se bolje upoznali i zbližili.

ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u grlu. Očekuje vas dan tokom kojeg ćete biti skloni prehladi, kao i manjim upalama i infekcijama, pa povedite računa o tome. Posetite lekara.

BLIZANCI

POSAO: Troškovi koji vas očekuju vam na neki način ulivaju osećaj nesigurnosti. Ipak, ne biste trebali toliko da brinete. Potrudite se da smirenije gledate na stvari oko sebe.

LJUBAV: Nemojte da očekujete preterano važan dan kada je u pitanju polje ljubavi. Za sada vam stanje ostaje nepromenjeno. Moguće je da ste više posvećeni drugim stvarima.

ZDRAVLJE: Štitna žlezda vam je osetljiva i mogući su problemi sa hormonima. Preporuka je da u narednom periodu posetite lekara radi redovne kontrole i pregleda.

RAK

POSAO: Današnji dan vam nije preterano povoljan za nove poslovne poteze, pa nemojte da ulazite u nove poslove danas. Počeo je vikend i potrudite se da odmorite malo.

LJUBAV: Želite pažnju od strane voljene osobe ali se ne ponašate dovoljno zrelo. Na pogrešan način skrećete pažnju na sebe. Moguće je da ćete imati manje svađe i rasprave.

ZDRAVLJE: Glavobolja i umor vas prate tokom celog dana kao i loše raspoloženje. Najbolje bi bilo da izdvojite neko vreme za sebe, da se opustite, naspavate i ugodite sebi.

LAV

POSAO: Dolaze vam bolji dani kasnije. Sada trenutno imate utisak da ste previše pritisnuti obavezama i to vam ni malo ne odgovara. Potrudite se da ne forsirate sebe.

LJUBAV: Moguće je da vas je neka osoba razočarala kada ste otkrili kakvo je njeno pravo lice. Makar niste dopustili sebi da uđete previše duboko u taj odnos. Imaćete novu ljubav.

ZDRAVLJE: Malaksalost bi mogla da vas prati kao i problemi sa niskim pritiskom. Potrudite se da redovno jedete i da unosite dovoljno tečnosti svaki dan. Nemojte da se naprežete.

DEVICA

POSAO: Vi imate dosta energije u sebi i spremni ste da se posvetite poslu. Ipak, ne očekuje vas tako puno obaveza kao što mislite. Počeo je vikend i stvari idu malo usporenije.

LJUBAV: Uživate u neobaveznom flertu sa jednom zanimljivom osobom. Iako vam pažnja prija, još niste spremni za vezu. Za sada ostajete na neki način malo po strani u odnosu s njom.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i na polju zdravlja nemate naglašene probleme. U sebi imate puno energije i prija vam fizička aktivnost i bavljenje sportom.

Pročitajte i:

VAGA

POSAO: Moguće je da imate neke nedoumice kada su u pitanju odnosi sa kolegama i pretpostavljenima pogotovo. Nemate baš najbolju komunikaciju danas.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiva prepiska sa osobom koja vam se dopada. Najbolje bi bilo da dogovorite susret. Oboje ste spremni za konkretnije korake i početak veze.

ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma. Moguće je da imate probleme sa napetošću u mišićima kao i sa nervnim sistemom. Potrudite se da izbegavate stresne okolnosti.

ŠKORPIJA

POSAO: Nije povoljan dan za saradnju sa inostranstvom jer su moguće neke nepredviđene komplikacije na ovom polju. Potrudite se da za sada smanjite svoja očekivanja.

LJUBAV: Moguće je da tragate za novim ljubavnim poznanstvima i da se osećate nekako usamljeno. Predvama je faza u kojoj nećete tako lako moći da nađete partnera.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoju jetru, mogući su problemi i komplikacije na toj strani. Skloni ste tegobama zbog prevelikog unosa štetnih materija. Izbegavajte alkohol. Posetite lekara.

STRELAC

POSAO: Zabrinuti ste za svoje polje finansija i vreme je da se malo više pokrenete oko dodatne zarade. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu uspeti da prevaziđete krizu.

LJUBAV: Zahlađenje u odnosu sa voljenom osobom može da se prevaziđe ako oboje budete bili dovoljno spremni da se trudite. Pred vama je faza iskrenih razgovora.

ZDRAVLJE: Osetljiv vam je donji stomak i mogući su problemi sa bešikom. Pogotovo povedite računa ako ste generalno podložni upalama u tom predelu. Posetite lekara.

JARAC

POSAO: Svesni ste da ne možete previše da se oslonite na svoje saradnike i da postoje poslovi koje samo vi možete da obavite. Vreme je da se usmerite na svoje obaveze.

LJUBAV: Voljena osoba je pokazala da ima i drugačije lice od onog koje ste vi stigli da upoznate. U narednom periodu ćete ozbiljno razmišljati o prekidu veze.

ZDRAVLJE: Problemi sa bubrezima su naglašeni kod vas. Moguća je pojava peska, kamena, kao i slične tegobe. Preporuka je da odete kod vašeg lekara radi detaljnije analize.

VODOLIJA

POSAO: Nećete imati previše obaveza tokom današnjeg dana. Možete da očekujete priliku da malo predahnete. Iskoristićete ovaj vikend da se malo više posvetite ljudima koje volite.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljiva dešavanja sa jednom vatrenom osobom u koju ćete se strastveno zaljubiti. Pred vama je faza koja nosi zanimljive promene.

ZDRAVLJE: Vodite računa o krvnom pritisku koji bi mogao da varira tokom današnjeg dana, ako pijete lekove, potrudite se da svoju terapiju uzimate redovno u skladu sa savetom lekara.

RIBE

POSAO: Nemojte da donosite važne odluke danas. Moguće je da ste preterano nervozni i da ne vidite stvari iz prave perspektive. Budite strpljivi i pokažite da ste spremni na čekanje.

LJUBAV: Čeznete za svojom slobodom. Ne odgovara vam trenutna veza i ne osećate se više dovoljno voljeno. Moguće je da ćete u narednim danima ostvariti neko novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Prati vas ukočenost koja vam stvara velike tegobe. Posetite salon za masažu ili se posavetujte sa fizijatrom oko svog problema. Nemojte da zanemarujete tegobe.