Horoskop zodijak horoskopski znaci
Shutterstock
Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Sve vam ide od ruke. Pred vama je veoma povoljan dan u kom lako možete ostvariti svoje ciljeve. Možete da očekujete pozitivnu saradnju sa osobom u znaku Device.

LJUBAV: Slušajte svoje srce, a ne druge ljude i tračeve iz okruženja. Pokajaćete se ako ne budete postupili u skladu da osećanjima. U ljubavi je najvažnije da budete iskreni prema sebi.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate danas. Na polju zdravlja vas ne očekuju nikakvi problemi. Možete da očekujete da će stanje biti pozitivno i da ćete biti zadovoljni.

BIK

POSAO: Danas vas očekuje veliki broj obaveza koje morate da završite u određenom roku. Možete da očekujete pozitivan ishod događaja ako se dobro organizujete.

LJUBAV: Moguće je zanimljivo novo poznanstvo sa osobom koja bi mogla da bude rođena u znaku Škorpije ili da ima neke karakteristike tog znaka. Pred vama je početak nove veze.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku za svaki slučaj. U ovom periodu možete da budete skloni problemima sa anemijom. Povećajte unos namirnica koje sadrže gvožđe i pazite na sebe.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ćete imati dosta pozitivnih dešavanja vezanih za vaše poslovno polje. Dolaze vam neke vesti koje niste očekivali! Pred vama je novi razlog za slavlje.

LJUBAV: Idealan dan za novo poznanstvo koje bi moglo da dovede do značajne i lepe emotivne veze. Možete da se nadate pozitivnom pokretanju situacije na ljubavnom polju.

ZDRAVLJE: Ne izlažite se stresnim situacijama. Zdravlje je generalno dobro ali za vas je jako važno da smanjite nervozu. Pokušajte da nađete neki način da se oslobodite stresa.

RAK

POSAO: Ukoliko ste planirali pokretanje privatnog posla, važno je da izaberete prave partnere i saradnike u tom poduhvatu. Budite maksimalno fokusirani na svoje poslovne ciljeve.

LJUBAV: Pored voljene osobe nalazite ljubav, zaštitu, sigurnost i sve ostalo što vam je potrebno. Možete da očekujete veoma pozitivan dan kada je u pitanju ljubavno polje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sinusima. Disajni putevi su vam takođe osetljivi. Pred vama je period u kojem se možete rešiti problema uz adekvatne savete i terapiju koju daje lekar.

LAV

POSAO: Uporni ste i ne odustajete od svojih ciljeva čak i onda kada se čini da je njihova realizacija veoma daleko od vas. Možete da očekujete da će krajnji ishod biti pozitivan.

LJUBAV: Nije preterano povoljan dan za ljubav, pa nemojte da očekujete previše. Bilo bi dobro da se neko vreme povučete i da razmislite o dešavanjima koje imate iz prošlosti.

ZDRAVLJE: Glavobolja bi mogla da vas muči tokom današnjeg dana. Ukoliko generalno patite od migrene, onda vam je današnji dan veoma napet i težak. Pazite na sebe i odmarajte.

DEVICA

POSAO: Moguće je da ste prilično nervozni i da to pokazujete u svom radnom okruženju. Takvo ponašanje bi moglo da vas dovede do neke vrste neprilika. Potrudite se da kontrolišete frustraciju.

LJUBAV: Ukoliko imate neku tajnu vezu, moguće je da razmišljate o prekidu jer želite da nađete pravu ljubav. Ne želite da se žrtvujete, želite da nađete osobu sa kojom ćete biti ravnopravni.

ZDRAVLJE: Muči vas nesanica. Teško vam je da nađete unutrašnji mir i da se uvedete u san. Postoje brojne stvari koje vas brinu i opterećuju. Neophodan vam je neki ventil.

VAGA

POSAO: Možete da očekujete pozitivne komentare i pohvale na račun vašeg truda i zalaganja. Vaše ideje će biti prihvaćene. Na poslovnom planu se sve pokreće veoma pozitivno po vas.

LJUBAV: Sasvim iznenada vam dolazi poznanstvo sa osobom koja bi mogla da bude veoma dobra za vas. Uskoro ćete u ljubvnu vezu koja će trajati na duže staze u budućnosti.

ZDRAVLJE: Osetljiv nervni sistem bi mogao da vam stvara manje probleme i tegobe. Preporuka je da se sa vašim lekarom posvetujete oko svih tegoba koje vas opterećuju u poslednje vreme.

ŠKORPIJA

POSAO: Lako može doći do prekida poslovne saradnje ako ste tako nešto već imali u planu. Pred vama je faza promena i biće vam potrebno neko vreme da im se prilagodite.

LJUBAV: Dosta toga sada zavisi samo od vas... Jako je važno da pri donošenju odluka slušate svoju intuiciju. Partner očekuje da mu saopštite neku važnu vest. Budućnost vam se menja.

ZDRAVLJE: Problemi sa osetljivom kožom su naglašeni. Možete biti skloni i alergijskim reakcijama. Generalno ste danas osetljivi, naglašen je i veći pad imuniteta.

STRELAC

POSAO: Ponuda za posao koja dolazi do vas je donekle iznenađenje ali svojevrstan kompliment. Spremni ste da prihvaite šansu koja vam se ukazala jer želite da dokažete svoje sposobnosti.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja verovatno nema sasvim rešen emotivni status ili je u procesu razvoda. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima u odnosu sa njom.

ZDRAVLJE: Osetljiva pluća i disajni putevi. Izbegavajte cigarete. Potrudite se da budete fizički aktivniji, da budete više na svežem vazduhu i da menjate loše životne navike koje imate.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete da će vam se tokom današnjeg dana finansije značajno poboljšati. Faktor sreće bi mogao da vam se ukaže i treba to maksimalno da iskoristite.

LJUBAV: Spremni ste za novu avanturu sa osobom koja u vama budi veoma jake strasti i osećaje. Pred vama je zanimljiv dan. Možete da se nadate uzbudljivim promenama.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa povišenim pritiskom. Izbegavajte stresne okolnosti kao i preterano naprezanje. Potrudite se da nađete dovoljno vremena kako bi se opustili.

VODOLIJA

POSAO: Otvoreno pokazujete svoje mišljenje i nije vas strah i da se sukobite sa autoritetima ako je potrebno. Pred vama je faza u kojoj na polju posla može da bude preokreta.

LJUBAV: Može doći do velikih promena kada je u pitanju emotivno polje. Dolaze vam neke nepreviđene situacije. Voljena osoba će pokazati lice koje do sada niste imali prilike da vidite.

ZDRAVLJE: Pojava peska u mokraćnim kanalima bi mogla da vas muči. Preporuka je da se psoavetujete sa lekarom oko problema koji vas muči. Potrebni su vam stručni saveti i pomoć.

RIBE

POSAO: Važno vam je da ispunite ono što ste sebi zacrtali i radite sve što možete kako bi ostvarili poslovni uspeh. Današnji dan je povoljan za vas i okolnosti vam idu na ruku.

LJUBAV: Vaše promenljivo raspoloženje zbunjuje vašeg partnera koji počinje da sumnja u emocije prema vama. Moguće je da će veza uskoro da uđe u ozbiljniju krizu.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Potrudite se da u narednom periodu ojačate svoj imunitet. Važno je da vodite računa o svom zdravlju sada kada ste u osetljivoj fazi na ovom polju.