Ljubav zaljubljeni srce muvanje par
Shutterstock
Ljubav zaljubljeni srce muvanje par

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Moguće je da imate mnogo briga koje su povezane sa poslovnim poljem i da vam nije lako da se fokusirate na pozitivne stvari. Tokom današnjeg dana ste jako zabrinuti i stvari vidite crno.

LJUBAV: Pored voljene osobe imate sve što vam je potrebno i osećate se prilično dobro zbog toga. U njenom zagrljaju nalazite sigurnost i utehu od problema iz spoljnog sveta.

ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma. On je jako važan za pravilan rad svih vaših mišića. Ako osećate preveliku tenziju i napetost potrudite se da nađete vremena za relaksaciju.

BIK

POSAO: Moguće je da vam deluje da već neko vreme stagnirate i da ste sada željni promena i napredovanja. Uradićete sve ono što je do vas kako bi iskoristili nove poslovne prilike.

LJUBAV: Moguće je da niste sigurni u svoje emocije. Nije vam preterano povoljan dan za nove odluke ili početak nove veze. Potrudite se da za sada sagledate situaciju sa distance.

ZDRAVLJE: Priuštite sebi neko zadovoljstvo danas. Potrudite se da se posvetite svojim potrebama. Ugađanje drugima je uredu ali je neophodno da mislite i na sebe.

BLIZANCI

POSAO: Uspećete da dođete do nekih korisnih podataka koje ćete moći dobro da upotrebite za svoj posao. Pred vama je faza u kojoj ćete doneti i neke nove poslovne odluke.

LJUBAV: Maštate o emotivnim promenama. Postoji osoba koja vam se dopada ali ona kao da ne reaguje na vaše udvaranje još uvek. Biće potrebno vreme kako biste uspeli da osvojite njenu pažnju.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Možete da očekujete da ćete biti energični i spremni za akciju tokom današnjeg dana. Jako vam prija fizička aktivnost i bavljenje sportom.

PROČITAJTE JOŠ:

RAK

POSAO: Veoma povoljan dan je pred vama! Uspećete da ostvarite sve ono što ste imali u planu a ostaće vam i dosta slobodnog vremena. Možete da očekujete povoljan dan.

LJUBAV: Imate utisak da se vaš partner promenio prema vama. Preporuka je da otvoreno porazgovarate o svemu. Moguće je da ćete uspeti da ostvarite poboljšanje odnosa.

ZDRAVLJE: Glavobolja vas muči. Današnji dan vam na polju zdravlja nije preterano povoljan. Nemojte da se naprežete previše i potrudite se da odmarate dovoljno danas. Izbegavajte stres.

LAV

POSAO: Smatrate da ste uspeli da postignete veliki uspeh, s obzirom na to sa koje tačke ste krenuli. Moguće je da ćete biti spremni da obučavate druge i da im prenosite svoja iskustva.

LJUBAV: Moguće je da vam prija da budete malo sami. Jednostavno niste zainteresovani za nove ljubavne ponude trenutno. Iako postoje udvarači, vi se radije nekako sklanjate od njih.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grlom. Pred vama je faza u kojoj možete da budete podložni virusnim infekcijama, upalama kao i prehladama. Pazite na svoje zdravlje.

DEVICA

POSAO: Dolazi vam veoma povoljna situacija. Uspećete da dođete do uspeha koji ste priželjkivali. Potrudite se da uradite sve ono što je do vas i pozitivni rezultati će vam doći.

LJUBAV: Novo poznanstvo vam prija, osoba koja vam se udvara radi sve po vašem ukusu. Možete da očekujete početak veze. Ukoliko ste već u braku, dobro se slažete sa partnerom.

ZDRAVLJE: Osetljiv grudni koš bi mogao da vam stvara neke probleme. Moguće su i tegobe sa srčanim sistemom. Ako primetite tahikardiju javite se vašem izabranom lekaru.

Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Konačno vam dolazi prilika da dođete do željene promene radnog mesta. Pred vama je dobar dan. Uspećete da realizujete planove koje ste imali i bićete zadovoljni.

LJUBAV: Možete da očekujete stabilan odnos sa partnerom ako ste u braku. Ukoliko ste slobodni, jedan šarmantan Jarac privlači vašu pažnju i želite da mu to pokažete.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Na polju zdravlja vas ne očekuju problemi. Pred vama je dobar dan koji treba maksimalno da iskoristite i da u njemu uživate. Posvetite se ljudima koje volite.

ŠKORPIJA

POSAO: Nećete imati neke važne događaje na polju posla danas. Stanje stvari ostaje generalno mirno i stabilno kod vas. Potrudite se da pokažete inicijativu za rešavanje nekih problema.

LJUBAV: Veoma ste emotivni i senzibilni. Potreban vam je partner koji će u tom kontekstu umeti da zadovolji vaša očekivanja. Potrudite se da mu pokažete svoja prava osećanja.

ZDRAVLJE: Prijao bi vam odmor. Današnji dan maksimalno posvetite sebi i potrudite se da oslušnete potrebe svog organizma i poruke koje vam on šalje. Vreme je da mislite na sebe.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas pozitivan dan tokom kog ćete imati priliku da ostvarite saradnju sa nekom osobom koju poznajete od ranije. Pred vama je faza u kojoj će biti novih projekata.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom koja nije istog porekla kao i vi. Ljubav vam dolazi iz inostranstva! Spremni ste da pokažete svoju inicijativu ka početku veze.

ZDRAVLJE: Imate višak energije! Danas vam jako prija bavljenje rekreacijom i sportom. Možete da očekujete pozitivne okolnosti na ovom polju. Nema naglašenih problema.

JARAC

POSAO: Zadovoljni ste rezultatima koji se prikazuju na poslovnom planu. Pred vama je pogotovo dobar dan ako se bavite privatnim biznisom. Potrudite se da date svoj maksimum.

LJUBAV: Dopada vam se osoba sa kojom imate prijateljski i sasvim opušten odnos. Moguće je da vam u nekim trenucima nije lako da pređete granicu između emocija i prijateljstva.

ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi! Možete da očekujete pozitivan dan tokom kojeg će vam zdravlje biti sasvim stabilno. Posvetićete se svom hobiju i uživaćete baveći se nečim što volite.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da ćete danas biti unapređeni na neku višu poziciju ili ćete imati priliku da ostvarite neki svoj cilj. Potrudićete se da uradite sve što je do vas kako bi ispunili očekivanja.

LJUBAV: Povoljan je dan za ozvaničenje neke veze ili za ulazak u bračnu zajednicu ako ste to imali u planu. Ako ste slobodni, možete da s enadate važnom poznanstvu koje će voditi do veze.

ZDRAVLJE: Moguće su iritacije na koži. Osetljivi ste tokom današnjeg dana pa možete da budete podložni i nekim alergijskim reakcijama. Posavetujte se sa vašim lekarom.

RIBE

POSAO: Ukoliko ste planirali putovanje, možete da se nadate veoma pozitivnim okolnostima. Sklopićete važnu saradnju sa osobom koja može da vam ponudi mnogo toga u poslovnom smislu.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja se na neki način izdvaja iz okruženja na koje ste generalno navikli. Spremni ste da joj na originalan način pokažete svoje interesovanje.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i sve poroke. Nije povoljan dan i možete da budete skloni trovanju sličnim supstancama. Povedite računa o svom zdravlju tokom ovog dana.