Horoskop zodijak horoskopski znaci
Shutterstock
Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Horoskop, Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Moguć je manji pad koncentracije, pa povedite računa o tome da ne napravite veće greške na radnom mestu. Iako je nedelja vi imate neke obaveze i niste baš preterano odmorni.

LJUBAV: Moguće je da ćete dobiti novog udvarača sa kojim mižete imati veoma zanimljiv odnos. Pred vama je generalno povoljan dan za početak neke nove ljubavne veze.

ZDRAVLJE: Pospanost i umor vas prate tokom celog dana. Potrudite se da kasnije nađete dovoljno vremena za san. Popodnevne i večernje časove iskoristite kako bi se odmorili.

BIK

POSAO: Niste još spremni za velike poslovne promene, pa je moguće da ovaj put nećete pristati na neku ponudu koja je pred vama. Potrudite se da ne srljate sa bilo kakvim odlukama.

LJUBAV: Osoba u koju ste se zaljubili pokazuje da takođe ima emocije prema vama. Postoji velika šansa za lepu zajedničku budućnost. Možete da se nadate uzbudljivoj atmosferi.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa hormonima. Ukoliko uzimate određenu terapiju posavetujte se sa svojim lekarom po pitanju mogućih promena. Zdravlje vam nije baš najbolje.

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko budete nastavili da delite važne informacije sa osobama kojima ne treba verovati, možete imati probleme. Potrudite se da neke važne stvati ipak zadržite za sebe.

LJUBAV: Moguće je da niste zadovoljni stanjem na emotivnom planu jer je vaš partner preterano ljubomoran. Možete da očekujete manje svađe i prepirke. Nedostaje vam sloboda.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen pa su problemi sa zdravljem mogući. U najmanju ruku se može desiti prehlada ili povišena temperatura. Odmarajte i povećajte unos vitamina.

RAK

POSAO: Iskoristite svoju šansu da dokažete da možete da postignete više i da ste zaslužili neko bolje radno mesto od trenutnog. Pred vama je period u kojem ćete moći da se dokažete.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv flert sa osobom koja je rođena u znaku Vodolije. Vas dvoje ste spoj nespojivog ali hemija može biti jaka. Veza koja dolazi je kratka i slatka za oboje.

ZDRAVLJE: Bolovi u nogama su mogući. Nemojte da se forsirate ako se bavite sportom. Moguće su upale mišića. Prijaće vam topla kupka i opuštanje, kao i masaža.

LAV

POSAO: Neophodna vam je podrška od strane nadređenih kako biste mogli da ostvarite uspeh u određenim poslovnim projektima. Potrudite se da zakažete sastanak sa važnim ljudima.

LJUBAV: Ako želite promene na ljubavnom planu, važno je da imate više slobode ali i inicijative. Ne možete da očekujete da se stvari pokrenu bez ikakvog vašeg uticaja.

ZDRAVLJE: Osetljiv predeo grudnog koša je naglašen kod vas. Ukoliko imate probleme sa srcem budite pogotovo oprezni. Takođe, izbegavajte cigarete, čuvajte svoja pluća.

DEVICA

POSAO: Moguće je da se pitate da li bi sigurnost vašeg radnog mesta mogla da bude na neki način ugrožena. Nemojte da preuveličavate probleme i pokušajte da budete smireniji.

LJUBAV: Uspećete da osvojite osobu sa kojom već duže vreme imate veoma zanimljivu komunikaciju. Postoji obostrano interesovanje koje će se pokazati u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Mogući problemi vezani za kašalj. Izbegavajte duvanski dim i zagušljive prostorije. Posetite lekara ako se tegobe nastave. Mogući su problemi sa disajnim putevima.

VAGA

POSAO: Ukoliko su pred vama neke poslovne debate ili pregovori, očekuje vas prilika da pokažete koliko ste dobri u tome. Vaši talenti se sada pokazuju u punoj snazi pred drugima.

LJUBAV: Očekuje vas mogućnost za početak veze koja bi trebala biti veoma pozitivna za vas. Možete da se nadate veoma uzbudljivoj atmosferi na ljubavnom planu tokom današnjeg dana.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa pritiskom. Redovno proveravajte stanje na ovom polju. Izbegavajte stresne situacije i potrudite se da se ne umarate previše. Nađite neki svoj balans.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete potpunu stabilnost kada je u pitanju poslovno polje. Nema razloga da brinete. Iskoristićete nedeljni dan za uživanje i za to da provedete dovoljno vremena sa porodicom.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, današnji dan je veoma povoljan za nova poznanstva. Veoma lako skrećete pažnju na sebe. Uspežete da ostvarite jako lepu situaciju sa partnerom ako ga imate.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Moguće je da zbog pogrešnih navika na ovom polju imate probleme. Bilo bi dobro da se posavetujete sa nutricionistom ili nekim drugim stručnjakom.

STRELAC

POSAO: Moguće je potpisivanje nekog važnog ugovora koji vam na duže staze može doneti poslovnu stabilnost. Iako je nedelja, pred vama su važna dešavanja i nove odluke.

LJUBAV: Želite da jasno definišete neke stvari vezane za odnos sa vašim partnerom, važno vam je da znate na čemu ste. Moguće je da ćete biti malo razočarani njegovim stavom i nastupom.

ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da izbegavate cigarete. Generalno se tokom današnjeg dana držite podalje od svih poroka, od svega što znate da je štetno po vas i vaš organizam.

JARAC

POSAO: Finansijska situacija se stabilizuje sve više iz dana u dan. Zadovoljni ste razvojem događaja na poslovnom planu. Možete da se nadate mirnom danu u kom nećete biti opterećeni.

LJUBAV: Želite da sačuvate vašu vezu od spoljašnjih uticaja. Važno vam je da stojite čvrsto sa obe noge na zemlji. Spremni ste da voljenoj osobi otvoreno pokažete svoje planove za budućnost.

ZDRAVLJE: Povoljan je period za početak dijete. Ukoliko želite da se oslobodite viška kilograma, sada će vam to dosta lakše ići i bićete zadovoljni rezultatima.

VODOLIJA

POSAO: Nije preterano povoljan dan za donošenje novih poslovnih odluka. Pokušajte da se rutinskih poslova. S obzirom na to da vikend i dalje traje bilo bi dobro da ne radite ništa.

LJUBAV: Imate utisak da se dosta toga promenilo u vašoj emotivnoj vezi i da više ne možete verovati u potpunosti svom partneru. Na neki način vam njegovo ponašanje izaziva sumnju.

ZDRAVLJE: Skloni ste depresiji i negativnim mislima. Moguće je da ste se preopteretili problemima i da vam je teško da se suočite sa svim deavanjima oko vas. Nađite osobu za razgovor.

RIBE

POSAO: Slušajte svoju intuiciju i nećete zažaliti. Ako vam deluje da nekoj osobi ne možete da verujete, onda nemojte. Važno je da nikada ne posumnjate u svoje unutrašnje predosećaje.

LJUBAV: Nije povoljan dan za početak nove emotivne veze. Doćiće vam i nova poznanstva ali nešto kasnije. Današnji dan je na polju ljubavi nekako usporen i bez većih promena.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nervnim sistemom. Povećajte unos magnezijuma. Koncentracija vam nije na zavidnom nivou. Potreban vam je odmor i opuštanje.