Horoskop zodijak horoskopski znaci
Shutterstock
Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Horoskopski znaci, Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Očekuje vas veoma važan dan za polje finansija. Moguće je da ćete sklopiti i neku novu poslovnu saradnju koja će veoma pozitivno uticati na vaše polje zarade.

LJUBAV: Imate velike planove sa osobom u koju ste zaljubljeni. Veoma ste joj privrženi i uživate zajedno. Moguće je da ćete u narednom periodu ozbiljno razmišljati o braku.

ZDRAVLJE: Povedite računa o urinarnom traktu. Skloni ste infekcijama i sličnim problemima. Povećajte unos tečnosti- vode, čajeva i idite na redovne lekarske preglede.

BIK

POSAO: Moguće je da nećete imati previše poslovnih obaveza i da se danas osećate i ponašate prilično slobodno i opušteno. Iskoristićete vreme za neki hobi ili porodične obaveze.

LJUBAV: Moguće je da ste imali manje probleme u komunikaciji sa voljenom osobom ali dok ima strasti, ima i ljubavi između vas dvoje. Takav ste spoj da ponekad jednostavno lako planete.

ZDRAVLJE: Moguće su alergijske reakcije, pogotovo na koži. Skloni ste crvenilu, iritacijama, i sličnim stanjima. Takođe, pazite i na osetljivo grlo koje bi moglo da vam stvara probleme danas.

BLIZANCI

POSAO: Koncentracija vam nije na zavidnom nivou. Nemojte da dopustite da vas bilo ko obmane. Više puta razmislite da li osoba sa kojom radite na neki način pokušava da vas izmanipuliše.

LJUBAV: Obuzimaju vas jake emocije. Ako imate partnera, dan provodite u zajedničkom društvu i prija vam što je tako. Slobodni Blizanci intezivno maštaju o jednoj osobi.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa želucem ili generalno sa organima za varenje i usporenom probavom. Naglašeno je da biste vrlo trebali da vodite računa o ishrani i unosu tečnosti.

RAK

POSAO: Ne može se reći da su baš sve odluke koje donosite ssvim razumne. Budite spremni i na neke promene koje niste očekivali. Stanje na poslovnom polju je prilično turbulentno.

LJUBAV: Vaše emocije ne mogu biti površne. Kada volite, volite do srži i spremni ste na sve zarad osobe sa kojom ste u vezi. Ukoliko ste slobodni tokom današnjeg dana nema promena.

ZDRAVLJE: Srčani problemi su mogući kod vas. Povedite računa o problemima vezanim za tahikardiju ili aritmiju. Izbegavajte stresne okolnosti i sve ono što bi moglo negativno da se odrazi na pritisak.

LAV

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, čućete neke glasine ili važne informacije. Moguća je bolja zarada. Povećava vam se obim posla i uspevate da ostvarite jedan deo svojih ciljeva.

LJUBAV: Bračna situacija je sasvim solidna, tome ste i težili. Ukoliko ste slobodni, Škorpija vas fascinira svojom energijom. Moguće je da ćete u narednom periodu ući u vezu sa njom.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa stomakom. Pazite na ishranu. Osetljiv vam je generalno predeo abdomena pa možete imati i neke probleme vezane za grudbi koš.

DEVICA

POSAO: Nejasnoće u komunikaciji sa saradnicima se mogu povećati ukoliko je bilo koja strana sklona sujeti. Generalno vam nije baš preterano povoljan dan za posao danas.

LJUBAV: Moguće je da kroz neverbalnu komunikaciju- pogledima, osmesima i dodirima pokazujete svoja osećanja prema jednoj osobi. Flertujete i uživate kada ste u njenom društvu.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa zglobovima su naglašeni. Skloni ste povredama tokom fizičke aktivnosti, treninga. Takođe, može se desiti da vam se vrati neki stari, hronični problem.

VAGA

POSAO: Dolazi vam novi izvor prihoda kom ćete se svakako obradovati. Zadovoljni ste dešavanjima na polju posla. Očekuje vas još veći napredak u periodu koji dolazi.

LJUBAV: Posvećeni ste voljenoj osobi i važno vam je da ostvarite stabilan odnos sa njom. Očekuje vas emotivna sreća. Možete da se nadate sasvim stabilnoj i romantičnoj atmosferi.

ZDRAVLJE: Tokom današnjeg dana vas ne očekuju veći problemi na polju zdravlja. Stanje vam je generalno stabilno i sve ukazuje na odličnu situaciju. Imate dovoljno energije za sve.

ŠKORPIJA

POSAO: Nije vam najbolji dan za posao. Mogli biste da napravite kraći predah i da se posvetite nekim drugim stvarima. Dajte sebi priliku da se malo odmorite od obaveza.

LJUBAV: Mogući su manji nesporazumi sa voljenom osobom. Važno je da se oslobodite loših emocija iz prošlosti. Nemojte da dopustite da zbog predrasuda izgubite ljubav koju imate.

ZDRAVLJE: Moguća je malaksalost i problemi sa niskim pritiskom. Potrudite se da redovnije jedete. Današnji dan vam nije povoljan za forsiranje ili bilo kakvu veću fizičku aktivnost.

STRELAC

POSAO: Dobijate novi nalet energije i volje da se bavite poslovnim obavezama. Vaša inspiracija se ponovo budi. Možete da očekujete da ćete ostvariti jako dobre rezultate na polju posla.

LJUBAV: Moguće je da čak i u snovim srećete osobu sa kojom želite da budete. Vreme je da se pređe sa reči na dela. Nije vam lako da otvoreno pokažete svoja osećanja ali želite to.

ZDRAVLJE: Imate višak energije, prijaće vam trening. Fizička aktivnost vas na neki način leči od stresa i nervoze, uz pomoć toga se lakše borite sa svakodnevnim izazovima.

JARAC

POSAO: Pred vama je veoma povoljan dan. Zadovoljni ste ishodom obavljenog posla i nemate nikakve probleme i brige. Možete da očekujete da će sve ići dobrim tokom po vas.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je veoma opuštena i nonšalantna. Zajedno možete ostvariti jako lepu atmosferu na polju ljubavi. Pokazaćete joj da bi ona pored vas mogla da uživa.

ZDRAVLJE: Nemate probleme na ovom polju. Imate puno energije u sebi i prija vam da budete što aktivniji na svim poljima. Dobro se osećate kada ste među ljudima i kada se družite.

VODOLIJA

POSAO: Potrudite se da ne ulazite u konflikte sa nadređenima. Pokušajte da prihvatite neka pravila poslovanja. Sve što radite ne utiče samo na vas već i na vaše saradnike.

LJUBAV: Očekuje vas prilika da upoznate novu osobu u nekom javnom okruženju. Počinje flert koji može da traje na neko duže vreme pre nego što dođe do konkretnih promena i veze.

ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da posetite stomatologa. Manji problemi sa zubima vam se vide. Vodite računa o redovnoj higijeni usne duplje. Desni bi takođe mogle da vam budu osetljive.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete prilično opuštenu atmosferu na polju posla. Nećete imati previše obaveza ili zaduženja.

LJUBAV: Moguć je da ćete imati priliku za flert sa osobom koja ne živi u istom mestu kao i vi. Početak veze na daljinu je pred vama.

ZDRAVLJE: Priuštite sebi neki užitak! Važno je da se s vremena na vreme opustite i da zaboravite na veliki broj obaveza koji imate. Vaše psihičko i fizičko zdravlje treba da je na prvom mestu.