Žena tužna plač suze histerija drama
Shutterstock
Raskid Razvod Kraj ljubavi

Shutterstock

Pukla ljubav zbog automobila, Foto: Shutterstock

Jedna devojka iz Kine našla se na udaru javnosti jer je pokušala da skrene pažnju devojkama da mogu da "padnu na lažnjake".

Njena priča je počela pre nekoliko sedmica, kada je na žurci upoznala finog momka. U jednom trenutku zajedno su napustili žurku. Kada su odlazili, dečko joj je rekao da živi u blizini i ponudio joj vožnju do kuće. Šokirala se kada je videla da vozi, kako je ona mislila, "porše kajen" koji košta oko 100.000 evra.

Nakon te žurke, počeli su da izlaze, malo u bioskop, malo po restoranima... Uskoro je devojka na društvenim mrežama počela da kači zajedničke fotografije, na kojim se, između ostalog vidi i automobil njenog izabranika. Ubrzo, baš zbog automobila, pukla je njihova ljubav... 

Naime, kada je njen drug bolje pogledao fotografije i automobil koji njen dragi vozi, shvatio je da nije u pitanju pravi, već lažni "porše kajen". On je svojoj drugarici objasnio da je u pitanju kineski automobil Zotye SR9, koji neverovatno podseća na "porše", a da je njen dragi samo nalepio "porše" znak na lim!

Kao što je bilo i za očekivati, odmah nakon toga usledila je neverovatna svađa između dvoje ljubavnika. Ona mu je rekla da ga ostavlja, a on njoj da je sponzoruša. Nakon ljubavnog brodoloma, devojka je počela da objašnjava na društvenim mrežama kako joj je on od početka bio sumnjiv, ali i priznala da joj je njegov automobil privukao pažnju.

- Bio je pravi džentlmen. Baš zato što je bio skroman počela sam da osećam nešto prema njemu. No iako je, kako je izgledalo, vozio skup automobil, nosio je jeftinu odeću i vodio me je u jeftine restorane - objašnjavala je devojka kako je tekla njihova veza. 

Ona je objasnila i kako je izgledao njihov raskid, ali onda i najstrašnije oplela po bivšem.

- Da, ja volim da se hvalim, a ti si modifikovao automobil da izgleda kao "porše". Kako se usuđuješ da kažeš da se ja hvalim. Ti si odvratan čovek, bila sam slepa što sam te volela - napisala je devojka, a potom je i postavila fotke lažnog i pravog automobila kao opomenu devojkama da se ne zaleću na frajere koji voze "lažnjake" kako bi ih odvukli u krevet!

Da li i vi osuđujete što je napala bivšeg na društvenim mrežama?