Tuga tužan plač očaj otac smrt
Shutterstock
Tuga tužan plač očaj otac smrt

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Neimenovani muškarac (39) već osam godina živi u nesrećnom braku. Njegova supruga (35) je od starta ostavljala utisak neverne žene. Iako su ga prijatelji upozoravali i rekli mu da je ostavi, ljubav je bila jača od svega i izgovorio je sudbonosno "da". Potom se njegov život pretvorio u "ljubavni trougao".

Kako kaže ovaj muškarac čuvenoj savetnici lista San, njegova supruga je često menjala partnere. Čak mu je i priznala da je spavala sa mlađima. 

"Pre šest meseci me je i ostavila. Samo je otišla od kuće i uzela svu ušteđevinu sa sobom. Danima sam išao kao lud, prijatelji nisu znali šta će sa mnom. Ipak, govorili su mi da će se sigurno vratiti, da je nikako tad ne primim u kuću. Vratila se, nisam izdržao", započinje svoju tešku priču neimenovani muškarac.

Iako se nadao da će njegova supruga konačno da se smiri to se nije dogodilo. Nastavila je po starom, a ubrzo ga je ponovo napustila.

"Ostavila je poruku da je sa našim brakom gotovo. Bio sam van sebe od brige, zvao sam i policiju da prijavi njen nestanak", kaže on.

Dani su prolazili, ona se nije vraćala. Skrhan bolom više nije znao šta će sa sobom. Tugu je primetila i njegova koleginica koja ga je pozvala na piće.

"Celu noć smo razgovarali. Ona ima 41 godinu. Ništa se među nama nije dogodilo...To veče, ali sledeće veče jeste i bilo je predivno. Pružila mi je ono što moja supruga nikad nije", objašnjava svoj problem nesrećni muž.

Taman kad je pomislio da može da nastavi sa svojim životom i konačno uživa, usledio je novi problem, grizla ga je savest - jer je oženjen. Doneo je odluku da prekine vezu sa koleginicom dok ne završi razvod. A onda je gospođa ipak odlučila da se vrati!

"Klela se da će se promeniti, i meni je bilo žao i opet sam je pustio u svoj život. Sada je puna planova i sva je divna. U isto vreme se ponovo javila i koleginica, tražila je da se pomirimo. Rekao sam da neću, a tada je ona besna pozvala moju suprugu i ispričala joj sve što se dogodilo među nama. Ova je naravno poludela! Sada zahteva da se odselimo iz grada, a ja ne želim jer imam ovde dobar posao. Sada sam ja u očima svoje supruge krivac i preljubnik. Šta da radim?", upitao je zbunjeni muškarac.

Didri mu je odgovorila da nema potrebe da se oseća kao krivac, jer on to zaista nije.

"Trpeo si njene prevare godinama, ostavila te je i odnela novac. Svako normalan bi odlučio da krene dalje", pokušavala je da ga uteši Didri.

Šta biste mu vi rekli?

 

 

Komentari (2)

samo da kazem

25.06.2018 16:52

da muškarce treba varati, lagati, ignorisati ne dati im da dišu pa da vide kako je to kad si ostavljen...

Meda

27.06.2018 10:34

Hteli mi to da priznamo, ili ne, na zalost je tako. Zene koje misle isključivo na sebe i svoje prohteve, najcenjenije su i od muza i od cele okoline.