Seks ljubav strast krevet orgazam ljubav zavođenje
Shutterstock
Seks ljubav strast krevet orgazam ljubav zavođenje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Devojka koja je kao dete ostala bez oca u svom šefu je pronašla tu figuru koja joj je toliko nedostajala. Šef se ponašao zaštitnički, podržavao ju je i savetovao, ali se u potom u priču umešao njegov sin... Neimenovana devojka poželela je da ispriča svoj slučaj kolumnistkinji britanskog San-a i od nje zatraži savet, jer nije znala kako da reši problem u koji se uvalila. Njeno pismo prenosimo u celosti:

"Draga Didre, moj sponzor, koji mi je ujedno šef, distancirao se od mene nakon što sam mu priznala da sam spavala s njegovim sinom. Sada više ne znam kako da sve vratim na staro. Imam 22 godine i radim za istog čoveka otkad sam završila školu. Kada sam nedavno upala u dugove, on mi je pomogao. Isplatio je moje kreditne kartice i savetovao me je kako da uštedim. Dok sam se oporavljala od toga što su me opljačkali na ulici, on me izveo na večeru i zabavu kako bi me malo oraspoložio. Kupio mi je i novi mobilni. Otac mi je umro kad sam imala 12.

Šef ima 52 godine i nekako se uklopio u tu ulogu. Bilo je super. Ali, onda sam jedne večeri otišla na žurku, gde sam počela da pričam s njegovim sinom, koji je dve godine mlađi od mene. Stvarno smo se zbližili i ostali u kontaktu. S vremenom smo postali još prisniji. On jako dobro izgleda. Znala sam da se stvari zagrejavaju kad me jedne večeri pozvao kod sebe na piće dok su moj šef i njegova žena bili odsutni", piše devojka i dodaje da je znala da će sin napraviti prvi korak.

"Mislim da bih bila razočarana da nije, premda sam znala da ima devojku. Kako je veče odmicalo, a mi otvorili drugu bocu vina, on je seo pored mene i zagrlio me. Zatim me poljubio. Jedno je vodilo drugom i seks je bio ludilo. Prespavala sam kod njega i seksali smo se još, i još. Trudila sam se to da sakrijem od svog šefa, ali osećala sam grižu savesti i na kraju sam mu priznala. Bio je besan. Više ne dobijam novac od njega i udaljio se od mene. Tek sada shvatam koliko mi je zapravo stalo do njega. Želim ga seksualno i verujem da on misli isto o meni, ali više ne znam šta da uradim", napisala je devojka.

Od Didre je dobila sledeći odgovor:

Seks sa šefovim sinom bio je loš potez, ali ne možeš za to kriviti samo sebe. To je samo izbacilo na površinu činjenicu kako tvoj šef nije tek brižan otac, figura koja tebi treba. Bilo da ti je već priznao to ili ne, on se nadao kako će te s vremenom odvući u krevet. Kao otac svom sinu, on je trebalo da bude razočaran jer je mali prevario svoju curu. Istina je da nijedan od tih muškaraca nije slobodan da bi bio s tobom. Možeš probati da kažeš šefu da ti je žao, da je to bila greška i da bi volela da on prihvati tvoje izvinjenje. Razmisli o tome da potražiš novi posao jer nekako sumnjam da će ovde stvari ikad više biti kao pre.

Didre joj je savetovala i da natera sebe da krene dalje emocionalno.

"Pronađi novo društvo koje će ti pomoći da pronađeš nekoga ko je slobodan i ko će želeti da mu budeš devojka", napisala je Didre.

Komentari (2)

Ivan T

22.07.2018 19:22

Ma daaa...šef joj kupovao svašta samo zato što je dobra duša ahaha...očekivao naplatu u naturi.

VladimirR

22.07.2018 21:58

@Ivan T - Matori mnogo kilavio pa morao sin da obavi ono što je bilo u najavi.