Ana Delvi
Youtube printscreen
Ana Delvi

Youtube printscreen

Ana Delvi, Foto: Youtube printscreen

Da ste poslednjih godina u Njujorku nekog upitali, pogotovo u elitnim krugovima, ko je Ana Delvi - svi bi vam rekli da je ona bogata naslednica ruskog magnata, milijarderka koja uživa u životu i koju rado viđaju na svim žurkama.

I zaista, svi su od 2013. pa sve do početka ove godine verovali u to, dok nisu shvatili da su prevareni i da je Ana (27) ustvari lažna naslednica i običan prevarant! I ne samo to, shvatili su da se ni ne preziva Delvi, već Sorokin.

Kako pišu svetski mediji Ana je uspešno pet godina varala američke bogataše i uživala u njihovom društvu na Menhetnu. I ne samo to - poznate bankare je navela da joj daju stotine hiljada dolara za navodno otvaranje Fondacije Ane Delvej.

Od muškaraca je izvlačila skupe poklone, a neke bogatašice su joj plaćale basnoslovno skupa putovanja jer bi joj baš u agenciji kartica bila odbijena. Tako je od jedne žene izvukla čak 48.000 dolara za put u Maroko, govoreći da će joj sigurno vratiti novac, samo da ode do banke i proveri gde je nastao problem... Kako su svi svojim očima videli da u restoranima ostavlja napojnice od po 100 dolara i da nosi skupu odeću, nisu sumnjali u njenu priču.

Otkrili su je tek kada je ko zna koji luksuzni hotel po redu napustila, a da nije platila račun!

Nakon višegodišnje prevare otkriveno je da nije ćerka ruskog magnata, već ruskog kamiondžije, koji je teškom mukom zarađivao novac da bi svoju ćerku školovao u Americi. Nesrećni otac nije ni znao da njegova ćerka vodi dupli život, a kada je uhapšena, samo je jednom došao na sud da svedoči.

Kada je klupko počelo da se odmotava i kada su otkrivene sve prevare, Ani umesto početnih tri, preti do 15 godina zatvora. Međutim, to "bogatu naslednicu" ni najmanje ne brine jer uveliko razmišlja ko će da glumi njen lik u seriji o "Lažnoj Ani Delvi" koju planira da snimi jedna poznata filmska kuća.

Tagovi