Duh, horor, strah
Profimedia
Duh, horor, strah

Profimedia

Duh, Foto: Profimedia

Debra Demetriou iz Njukasla je listala fotografije na svom telefonu kad je ugledala jednu koja joj je sledila krv u žilama.

Mutan prizor nje kako spava snimljen iz podnožja kreveta ispunio ju je jezom i strahom.

 

- Nije bilo nikoga u kući u to vreme – bila sam totalno van sebe - rekla je majka dvoje dece za "Dejli Mejl".

Njen stariji sin je otišao na posao 45 minuta pre, a mlađi je bio s ocem. Kuća je bila zaključana, nedirnuta od večeri pre, a nije bilo nikakvih tragova provale.

- Znam da se to ne sme, ali telefon mi je bio ispod jastuka kad sam zaspala i bio je tu kad sam se probudila. Proučavala sam sliku neko vreme kako bih procenila kretanje, ali vidite i sami da su mi obe ruke sa strane, tako da to nije mogao biti ni selfe. Uz to, oči su mi poluotvorene; da je neko bio u sobi, sigurna sam da bih ga videla. Uverena sam da nije bilo nikoga u kući - tvrdi Debra.

 

Zastrašujuća fotografija ne da joj mira i ne prestaje da razmišlja o tome kako je nastala.

Istražitelj natprirodnog Semi Rolinson proučio je sliku i priznaje kako je strašna.

- Duhovi svašta čine da bi nam privukli pažnju. Ako je neko preminuo u poslednjih godinu dana, to bi mogao biti on - objasnio je.

Debra je izgubila roditelje, ali ne nedavno. Ipak, priznaje kako ovo nije prvi put da joj se događaju čudne stvari. Fotografije s poslednjeg sinova rođendana navodno su ulovile duhove pokojnih članova porodice.

Što se ove najnovije tiče, prijatelji su joj savetovali da ode u policiju kako bi se umirila, ali zasad još neće preduzeti toliko drastične korake. Nada se da će joj neko od ljudi ponuditi odgovor na pitanje ko ju je mogao uslikati u krevetu.

Tagovi

Komentari (4)

Maki

14.06.2018 20:35

Švaler... Nego neće da prizna...

rada tomasevic

14.06.2018 21:03

sveti sava tako ima obicaj da krene na daleki put i da slikava zene zarad njihove reklame.normano cuti svaki veliki smeker cuti.

Šojke

14.06.2018 21:16

Da ne lupaj i ne pokazuj deholte! Jeftina ti priča.

rade

14.06.2018 21:29

pa slikao je ljubavnik a ne pokojna prababa