Debela žena igra oko šipke
Printscreen: Instagram

Kimi Lejhi je započela svoju karijeru polo plesačice nakon rođenja svog prvog deteta. Sve vreme je strepela od osude i kritike ljudi koji zbog njene debljine neće pozitivno reagovati na njenu karijeru.

 

A post shared by Kimmi (Tiger) Leahy (@kimmi_joy) on Aug 1, 2018 at 7:27am PDT

 

Sada četiri puta nedeljno pleše oko šipke, a čak ima šipku i u svom domu, u Australiji. Uprkos svemu, naučila je da voli svoje telo.

"Osećam se slobodnije i moćnije nego ikada pre. Sve nesigurnosti koje sam imala, a ticale su se moga tela su nestale. Sada se bez problema skinem u donji veš, a da i ne razmišljam o tome. Shvatila sam da bilo koja kilaža može biti seksi. Svako može “tverkovati” oko šipke, bez obzira na svoju debljinu", tvrdi ona.

 

A post shared by Kimmi (Tiger) Leahy (@kimmi_joy) on Aug 1, 2018 at 6:49am PDT

 

Od 2010. godine, kada je zvanično počela da se bavi polo plesom, njeno samopouzdanje je toliko poraslo da je čak počela da objavljuje svoje snimke na društvene mreže. Iako ima pregršt pozitivnih komentara na sve što radi, ponekad naiđe i neka zlobna opaska na račun njenog plesa. Međutim, sada ima dovoljno samopouzdanja da ih ignoriše.

 

A post shared by Kimmi (Tiger) Leahy (@kimmi_joy) on Jul 30, 2018 at 8:22am PDT

 

"Nekada bih se ljutila i bila tužna nakon čitanja negativnih komentara, ali sada ih samo obrišem. Polo ples je za svakoga, i niko nema prava da odlučuje koja kilaža je "dozvoljena" da bi se njime bavio", ističe Kim.

 

A post shared by Kimmi (Tiger) Leahy (@kimmi_joy) on Jul 24, 2018 at 5:20am PDT

 

Ona priznaje i to da se ranije izgladnjivala ne bi li dovela u red svoju liniju.

"Doktor mi je rekao da imam poremećaj u ishrani, ali to sam krila od svakoga. Poverila sam se samo jednom prijatelju i mom sadašnjem suprugu", iskrena je ona. Kada je otišla na prvi čas plesa mislila je da će joj se svi smejati i da će sve oči biti uprte u nju. Međutim, posle samo jednog časa osećala se i provela se bolje nego ikada. Od tog trenutka znala je da je polo ples ono čime želi da se bavi. I nije pogrešila.

Komentari (2)

ogrlica

10.08.2018 15:08

Slicno kao i nasa diva kad peva njen "hit" ide maca oko tebe!!

biser

10.08.2018 15:26

Kako joj onako mala stopala drze onoliku tezinu zar ne pada svaki momenat.