Duhovi horor mrtvi duša raj smrt
Shutterstock
Duhovi horor mrtvi duša raj smrt

Shutterstock

Ari oseća kada smrt dolazi po ljude, Foto: Shutterstock

Ari Kala (24) iz Australije tvrdi da može da namiriše kada dolazi smrt!

Svoje "šesto čulo" otkrila je još kao dete, kada je imala samo 12 godine. Tada je kod svog ujaka osetila "bolestan i slatkast miris" koji niko drugi nije osećao.

- Veče pre nego je umro osetila sam bolestan, slatkasto truli zadah u njegovoj kući. Mislila sam da je to miris neke ustajale hrane, ali kasnije sam shvatila da je to miris smrti. Od tada sam više puta osetila isti miris kod ljudi koji su bili u terminalnoj fazi bolesti ili kod onih koji su vrlo stari - kaže Ari i dodaje da je njen dar beskoristan s obzirom da ne može učiniti ništa da te ljude spasi.

Iako sa sigurnošću može da predvidi kada će neko da umre, Ari kaže da to ne govori ljudima.

- Taj dar mi je kao neka vrsta prokletstva. Više puta sam htela da kažem ljudima šta osećam, ali sam onda shvatila da to nije moja dužnost. Moj dar je beskoristan, nikom ne mogu da pomognem! Zamislite da priđem strancu i kažem mu da će uskoro da umre, a da on toga nije ni svestan... To bi bila katastrofa. Nije na meni da se mešam u njihovu sudbinu - smatra Ari koja je nedavno dala otkaz u jednoj advokatskoj kancelariji kako bi se posvetila svojim vidovnjačkim sposobnostima.

Komentari (4)

Jaca

01.06.2018 09:26

Beskoristan dar,navodno, a onda je dala otkaz da bi se posvetila vidovnjačkim sposobnostima...na kojima će zaradjivati...

Ami

01.06.2018 19:35

Da,tacno je to je neobican miris-ne mozes ga uporediti ni sa cime-ali ga ne mogu svi osjetiti. Radila sam u ustanovi sa osobama sa teskom demencijom.,posto im je to posljednja stanica ,kod osoba koji su na izmaku zivota javlja se taj miris dan-dva prije nego ce umrijeti.

Цицка

01.06.2018 20:10

Има истине , ја могу у аутобусу када ми се неко приближи да осетим ко има шећер, ко има трихомонас, могу да осетим ко има хеликобактерпилори Свака болест има специфичан мирис . Mnogim ljudima sam htela da kazem ili da im napisem na cedulji Idite i proverite to i to ali me je bilo sramota .

Nesa

02.06.2018 11:50

@Цицка - A ja mogu da osetim kada se neko nije okupao :)