Konj se brčkao u bazenu
Printscreen: Youtube
Konj se brčkao u bazenu

Printscreen: Youtube

Konj se brčkao u bazenu, Foto: Printscreen: Youtube

Ako imate priliku da se ušunjate u nečiji bazen i tako rashladite, sve što treba da radite je da pazite da vas ne uhvate, zar ne?

Na jednom posedu u Majorci, Španija, ovaj konj nije mogao više da izdrži vrućinu i odlučio je da se malo pokvasi. Ušao je u bazen ispunjen vodom tog vrućeg letnjeg dana. Ko bi mogao da odoli tome, posebno u državi kao što je Španija. Vlasnici su ga uhvatili i snimili kako uživa u bazenu.

Izgleda da se ovo nije desilo prvi put, nego on često pronalazi način da dođe do bazena kada je napolju jako vruće. To naravno povlači pitanje, da li ste ikada videli konja kako pliva? Srećom, u pitanju je plitak bazen u kome je lako uspeo da se snađe. Verovatno ni mi ne bismo verovali tome da nismo videli ovaj video.

 

Komentari (1)

jabreja

04.05.2018 08:06

Secam se filma "Poslednja oaza" (Lalevica), snimljenog u Baranji, gde je tvrdio i pokazao da SVE domace zivotinje plivaju, a na vrhu su pas i konj. I ako plivaju, macke se plase vode. Najteze se u vodi ponasaju papkari, ovca zbog vune najteze, a debele svinje zbog tezine i lose pokretljivosti.