Tužna devojka
Profimedia
Šank piće devojka naručivanje

Profimedia

Popili su nekoliko pića, a potom su otisli u njegovu sobu, Foto: Profimedia

Jedna devojka iz Velike Britanije prolazi kroz pakao jer ne može da oprosti sebi što je spavala sa poznatom rijaliti zvezdom. Ona je u ispovesti kolumnistkinji britanskog lista "The Sun" priznala da oseća sramotu zbog svega što se dogodilo.

Pročitaj još:

"Moj suprug ima 38 godina, a ja radim u juvelirnici koju drže njegovi roditelji. Jednog dana, pre oko dva meseca, u radnju je ušao mladić, zgodan... Odmah sam ga prepoznala, viđala sam ga na televiziji, on je rijaliti zvezda. Malo je mlađi od mene", započela je svoju ispovest neimenovana devojka.

"Odmah sam mu pokazala sav nakit koji imamo. Opčinio me je, mislim da je i on to primetio", kaže ona.

Devojka kaže da su u to vreme bili sami u radnji i da on nije žurio i da je flertovao sa njom.

"Zezao se i pričali smo, ali je bio veoma fin. Na kraju je izabrao jednu ogrlicu i tražio mi je moj broj telefona da bi me kontaktirao ako mu bude bio potreban još neki nakit. Dala sam mu broj, iako sam znala da to neće izaći na dobro. Već uveče mi je poslao poruku i pozvao me je na piće", objašnjava devojka.

Ona priznaje da je odmah pristala da se vidi sa njim.

"Ne znam šta mi je bilo. Valjda mi je trebalo uzbuđenje. Lagala sam svog supruga i ostavila ga kod kuće da čuva naše sinove. Našla sam se sa njim u baru, popili smo par pića pre nego što smo otišli u njegovu hotelsku sobu... Nasmejao mi se, poljubio me... Seks je bio dobar, ali je prekratko trajao. Opet mi je pisao iduće nedelje i opet smo se videli i spavali. Osećala sam se kao da sam neko drugi, kao da živim tuđ san. Osećala sam se tako posramljeno nakon toga, odmah sam blokirala njegov broj na telefonu", napisala je kolumnistkinji u ispovesti.

Ona kaže da ne može da oprosti sebi što je prevarila svog supruga sa kojim ima divan brak i da je krivica izjeda.

Komentari (1)

aca

22.09.2018 13:50

To se ko nas zove Prostitutka......trebao bi da se uvede zakon za zene koje varaju muzeve na ovakav podli nacin.....bolje to negu da im muz sam presudi ......