Bikini silikoni grudi sise žena kupaći plaža
Profimedia
Bikini silikoni grudi sise žena kupaći plaža

Profimedia

Ilustracija: Profimedia

Doktor Ordon tereti se da je pacijentkinju, koja je želela da ostane anonimna, primio 2016. na konsultacije jer su joj grudi bile različite veličine. Ona u tužbi navodi da se složila da joj popuni manju transferom masnog tkiva, i da je izričito rekla da ne želi implante.

"Pokušao je da me ubedi da je najbolje da mi u obe stavi implante, i rekao da će mi grudi tako izgledati 'srećnije'. Nisam dala pristanak i u operacionu salu sam ušla misleći da će mi prebaciti masno tkivo," navodi pacijentkinja koja ga je tužila sudu u Kaliforniji.

Kada se probudila nakon operacije, žena je zatekla "ogromne implante" ugrađene u obe dojke bez njene saglasnosti ili znanja.

"Kada sam razgovarala sa njim, rekao mi je da je doneo odluku da ih stavi jer ćemo tako 'i suprug, i ja biti srećniji'. Ali samo nekoliko nedelja kasnije, pojavile su se postoperativne komplikacije i morala sam da potražim drugog hirurga koji mi je izvadio implante," navodi ona.

Dr Ordon je preko svojih advokata poručio da, u skladu sa propisima koji važe u američkom zdravstvu, neće komentarisati ovaj slučaj "jer nikada ne komentariše pacijente".