Džona Falkon
Printscreen
Džona Falkon

Printscreen

Džona Falkon, Foto: Printscreen

Četdesetsedmogodišnji Džona Falkon kaže da ga je obdarenost s 34 cm dužine polnog organa – dovela do seksualnih veza s najvećim zvezdama u Holivudu.

Falkon je glumac, te kaže da su mnogi reditelji filma prestravljeni zbog priča o njegovoj masivnoj muškosti, da bi mu dali ulogu, a u isto vreme te priče su namamile mnoge slavne ličnosti u njegov krevet.

"To je hendikep za moj glumački poziv, jer ljudi neće da mi daju posao", kaže on i dodaje: "To je bez veze, dobijam samo manje uloge. Možda bi u Engleskoj ili Nemačkoj pomoglo mojoj karijeri, ali u Holivudu ne."

U razgovoru za britanski "San", Falkon, koji se izjašnjava kao biseksualac, tvrdi da je spavao sa mnogim poznatim ličnostima, uključujući oskarovce.

Očekivano, on je odbio da otkrije njihov identitet, ali je potvrdio da jedna od najomiljenijih dama Meril Stip nije među njima.

Komentari (3)

Marko

14.06.2018 18:20

onog momenta kad mu se digne automatski ga opali srčka

kiklop

15.06.2018 07:44

@Marko - Pa, ne bas! Vijagra cini cuda, i Falko moze uz plavu tableticu cudesno da ubode! Inace, falkon na engleskom znaci jastreb!!! Ipak,mislim da sve preko 20-21 cm nema smisla jer steti funkcionalnosti. Do te duzine piton je ogromna privilegija!

Aca

14.06.2018 20:39

Sto ga ne pokazu da vidimo koliki je