Bubašvaba
Profimedia
Bubašvaba

Profimedia

Bubašvaba, Foto: Profimedia

Kejti Holej iz Australije vrištala je na sav glas 14. aprila kada je shvatila da joj se tokom noći u uho uvukla bubašvaba!

Kejti se probudila i osetila da je uho boli i da nešto nije u redu. Kada je rukom pipnula ušnu školju napipala je nožice insekta!

Njen suprug je odmah uzeo pincetu i pokušao da izvuče bubu, ali joj je otkinuo samo dve noge, a uspaničena bubašvaba krenula je da kopa put dalje. Kejti je odmah otišla u Hitnu pomoć gde su lekari intervenisali. Međutim, nije sve išlo glatko. Uspeli su da izvuku samo deo bube, a glava je i dalje ostala unutra. 

Nesrećna Kejti je sledećeg dana izgubila sluh, a lekarima je bilo potrebno još devet dana da joj izvuku sve delove bubašvabe iz ušnog kanala.

Lekari su rekli da je tog dana Kejti bila drugi pacijenti koji je došao jer mu se bubašvaba uvukla u uho. Ističu da se i to događa, jer bubašvabe traže hranu.

- Mast iz uha im je privlačna, pa krenu da ulaze u ušni kanal - rekli su lekari.

Sama Kejti kaže da nakon ovog iskustva više nikad neće moći mirno da spava.

- Još nisam kako treba i mislim da nikad neću biti. Ovo se dogodilo meni, može da se dogodi svakom od vas. Žao mi je što će vam moja priča izazivati košmare - napisala je Kejti na Fejsbuku nakon traumatičnog iskustva.

Komentari (2)

Dr ORL

05.05.2018 07:51

Prica za malu decu. Za jedan minut isekti su van uva(kice, pauci, osice, leptirice i dr)

nn

05.05.2018 23:49

@Dr ORL - Nisi ti nikakav doktor kad to tvrdis! Znam iz svog iskustva, imala asm slican problem samo ne sa bubasvabom!