Gde god krene, stvara kontroverze: Jelena Karleuša
RAS
Gde god krene, stvara kontroverze: Jelena Karleuša

RAS

Gde god krene, stvara kontroverze: Jelena Karleuša, Foto: RAS

Srpska folk diva je u nedelju otputovala u Istanbul kod muža Duška Tošića kako bi bila uz defanzivca Bešiktaša pre, tokom i posle velikog derbija protiv Fenerbahčea 3. decembra.

Fotografija koju je objavila na društvenim mrežama, a na kojoj se vide avionske karte za let biznis-klasom do Istanbula, izazvala je neočekivano mnogo komentara navijača Fenera. A naša pevačica se upustila u raspravu sa njima, koja je rezultovala i otvorenim pretnjama momaka koji u srcu nose žuto-plavu kombinaciju boja.

Za odgovor zbog čega je ova fotografija izazvala velike kontroverze u turskim medijima i zbog čega su tokom jučerašnjeg dana brojni sajtovi objavljivali priče o Jeleni potreban je povratak u nedavnu prošlost.

Zbog ove fotke  Turci su poludeli

Instagram

Zbog ove fotke Turci su poludeli, Foto: Instagram

Septembra ove godine fudbaler Fenera Ozan Tufan je “provaljen” da prati Karleušu na društvenim mrežama. Bila je to inicijalna kapisla za pravi mali virtuelni rat navijača Bešiktaša i Fenera. A fanatici u Turskoj ne prezaju ni od čega kada se upuste u ovakve ratove.

Od tada Jelenine fotografije na društvenim mrežama ne mogu da prođu bez komentara Turaka, a navijači Fenera su uz najodvratinje uvrede stigli i do dela u kojem joj prete smrću!

Navijači

profimedia

Navijači, Foto: profimedia

Turski mediji podsećaju i na izjave u kojima Karleuša nije ostajala dužna na prozivke navijača Fenera. Vraćaju film na njene poruke da su fanovi žuto-plavih “kukavice koje napadaju samo žene”, da oni “nisu pravi muškarci” i da su “glupi”!

Znajući temperament turskih navijača, nije nemoguće da 3. decembra izveštavamo o incidentima na ulicama Istanbula, a ne o fudbalskim majstorijama.

Komentari (6)

stevan

29.11.2016 10:28

samo neka ide ,nevratila se ,daće bog ,da se rešimo brloga ...

mica

29.11.2016 13:35

Ma jasta ce,ko ce da ratuje zbog ispijuse?!

duki

29.11.2016 16:21

Njem muz pravi seljak Iz Orovata radi I manipulise as njim kao tranjom.

majo

29.11.2016 17:36

Malovce ona gazdu obratiti ...

stop nasilju!!

29.11.2016 18:30

bolje da joj uvali neki obdareni turčin

kontra

30.11.2016 18:37

stvarno ste jadni i zlobni kad tako mozete da kunete bilo koga nije vam ona kriva sto ste niko i nista , a pored toga ste i bezboznici JK samo napred, zivi svoj zivot onako kako ti zelis