Mala od skandala:  Bibijana Štajnhaus
profimedia
Mala od skandala:  Bibijana Štajnhaus

profimedia

Mala od skandala: Bibijana Štajnhaus, Foto: profimedia

Policajka koja je igrala fudbal do 16 godine, a koja je već u 19. odlučila da se ne dokazuje kao desno krilo, već da se lati pištaljke, sada je na stubu srama zbog toga što je „asistirala“ kod gola koji je postigao Grojter Firt na meču sa Unionom iz Berlina.

Tokom meča druge nemačke lige, igrač domaće ekipe je želeo da ispuca loptu, ona se odbila od Bibijane, što je Dorsun spremno dočekao i sproveo je u mrežu. Utakmica je završena rezultatom 1:1.

Hvatanje za grudi: Incident sa Nimajerom

printskrin youtube

Hvatanje za grudi: Incident sa Nimajerom, Foto: printskrin youtube

Bibijana se prvi put našla u žiži javnosti pre šest godina, kada ju je Peter Nimajer, tadašnji fudbaler Herte, uhvatio za grudi! Da sve bude gore, utakmica između tima iz Berlina i Alenanije iz Ahena bila je prva na kojoj je sudila, a da je bila prenošena na TV.
Četiri godine kasnije ponovo je dospela na TV špice. Bila je četvrti sudija na meču Bajerna iz Minhena i Borusije iz Menhengladbaha.

Vrištanje,  pa pipkanje:  Gvardiolin  napad

youtube

Vrištanje, pa pipkanje: Gvardiolin napad, Foto: youtube

Pep Gvardiola, tadašnji trener Bavaraca, nije bio zadovoljan koliko je meč produžen. Španac se prvo užasno izvikao na Bibijanu, a onda ju je i zagrlio. Pritom je prekršio pravilo da treneri ne smeju da imaju fizički kontakt s arbitrima.

Pred njom  padaju i gaće

printskrin youtube

Pred njom padaju i gaće, Foto: printskrin youtube

Poslednji put, pre meča Grojter Firta i Uniona, našla se na novinskim stupcima zbog veze sa engleskim kolegom Hauardom Vebom (45). Veb je zbog Nemice ostavio suprugu Kej, sa kojom ima troje dece.

Trenutak kada je Bibijana isključila Demirbaja

profimedia

Trenutak kada je Bibijana isključila Demirbaja, Foto: profimedia

 

Naterala Turčina da sudi devojčicama

Kerem Demirbaj, fudbaler Fortune iz Diseldorfa, prošle godine u ovo vreme bio je u centru pažnje nemačke javnosti. Turčin je na svom Fejsbuk profilu kritikovao žene koje se bave fudbalom. Njegov post se pre svega odnosio na Bibijanu, koja ga je isključila na meču sa FSV-om iz Frankfurta. Nemci su brzo reagovali, Demirbaj je proglašen seksistom, a kazna, osim pet mečeva suspenzije i 10.000 evra, bila je i da mora da sudi na meču devojčica, odnosno klubova Han i Langenberg.