Ana Nikolić i Rasta
ananikolicofficial
Ana Nikolić i Rasta

ananikolicofficial

Ana Nikolić i Rasta , Foto: ananikolicofficial

Pre nego što su u avgustu prošle godine postali muž i žena, Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta dobro su osigurali svoje bogatstvo.

Pevačica i reper, saznajemo, potpisali su predbračni ugovor, u kojem jasno stoji šta je ko od pokretne i nepokretne imovine uneo u brak, kao i kako će deliti imovinu koju su zajedno stekli. S obzirom na to da su njih dvoje bili venčani nešto više od godinu dana, nisu ni imali priliku da nešto zajedno stvore, pa su se o imovini prilikom nedavnog razvoda lako i dogovorili.

- Jeste da su se venčali na brzinu, ali nisu ništa prepustili slučaju, već su potpisali predbračni ugovor. To ih je za njihovo dobro posavetovao advokat. On im je rekao da je za mir u kući najbolje da potpišu dokument koji im garantuje da jedno od drugog neće potraživati imovinu koja nije zajednička, dakle onu koju su imali pre građanskog sklapanja braka - priča izvor blizak pevačici.

Ostao simbol ljubavi: Rasta i dalje nosi burmu

Rasta i Ana zvanično su razvedeni, ali reper i dalje nosi burmu. On je prošle subote nastupao u Nemačkoj, pa se pred poletanje iz Beograda fotografisao na samom ulazu u avion. Na slici se jasno vidi burma na reperovoj desnoj ruci. S druge strane, Ana je venčani prsten skinula, dok zajedničke fotografije s Rastom i dalje stoje na njenom Instagram profilu.

On kaže da je Đurić vilu u Velikom Mokrom Lugu počeo da gradi pre braka s pevačicom i da je zato njemu i ostala nakon razvoda.


- Rasta je oduvek želeo da ima kuću van grada, pa je plac kupio pre nego što se oženio Anom. Ubrzo je počeo da gradi kuću i dogovor je bio da zajedno žive u njoj. Budući da su se razveli, to je propalo. Inače, Rasta je posvećen otac i misli na budućnost ćerke Tare, pa će u kući ceo sprat biti njoj podređen. Tu će preseliti i studio - kaže izvor.

Ana i Rasta lako su se i usaglasili o starateljstvu nad četvoromesečnom ćerkom Tarom i o alimentaciji, koja će, na reperov predlog, mesečno iznositi 2.000 evra.

- Rasta svaki dan viđa dete. Dok je Ana u teretani, on i Tara su kod njegovih roditelja - završava izvor. 

I advokat Borivoje Borović, koji je zastupao Nikolićevu, rekao je za medije da u karijeri nije imao slučaj ovako civilizovanog razvoda.

- To je bio najbolji i najkulturniji razvod s kojim sam se susreo u karijeri. Razgovor je trajao desetak minuta, a posle dva dana oboje su potpisali sporazumni razvod - objasnio je Borović.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s reperom, ali on nije odgovarao na naše pozive. S druge strane, Ana nije bili dostupna za komentar.

Ko je sve potpisao predbračni ugovor: Vole se, ali da se zna šta je čije

U Srbiji je potpisivanje predbračnog ugovora javno obelodanila samo Suzana Mančić. Ona je rekla da od Simona Ocomokosa, za kojeg će se udati, neće uzeti ni evro. Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić sedam dana pred pred svadbu potpisali su ugovor o podeli lične imovine. Košarkaš je osigurao ono što je stekao do braka, a ne i ono što će zaraditi u braku. Slično je postupio i direktor Pionirskog grada Ljuba Jovanović, koji je pre venčanja s Natašom Bekvalac potpisao izjavu da u slučaju kraha braka njoj ostane sve što je unela u brak, ali i da se odriče svega što zajedno steknu kao i da sve ono što on zaradi u braku dele napola. I Ana Ivanović potpisala je predbračni ugovor sa Švajnštajgerom.

 

Komentari (7)

Vuki

21.11.2017 05:19

Predbracni, je otkrice veka..

ins

21.11.2017 08:28

Svaka čast da neko zarađuje toliko i da može da plaća 2.000 evra. Ja to ne bih znala ni potrošiti :-)

mima

21.11.2017 16:08

@ins - hahaha veruj mi da bi znala.. samo nek ti neko da... :)

D

21.11.2017 08:50

Ma ajde,pa sve je dogovoreno unapred.Ove pevacice mi se smucile vise.Sve po kljucu,ostane trudna,slike "ljubavi"se kace i kad se dete rodi,pljas kao razvod,sad slike "tuge".Zato su se i lako razveli.

jabreja

21.11.2017 09:21

A sta pise u tom ugovoru oko silikona, je li svakom ostaju svoji, ili se i oni dele na pola?

Zakon

21.11.2017 10:02

Za imovinu stečenu pre braka se ne mora pisati ugovor! Imovina stečena pre braka se ne može deliti, sem ako neka strana hoće da je deli! Na taj Zakon vas upoznaje i sam matičar na dan venčana!

Manja

21.11.2017 12:29

Nata,kao i uvek profitirala.Fuj!Sve joj je u novcu.