Davljenje Davitelj Ubistvo
Profimedia
Davljenje Davitelj Ubistvo

Profimedia

Ilustracija: Profimedia

U januaru prošle godine, 33-godišnji Lou napao je Nodenovu u njihovoj spavaćoj sobi, nasmrt je izubijao kamenom i metalnom šipkom.

- Cela soba je bila isprskana njenom krvlju, koja je natopila dušek na kome je telo ležalo, a nađena je i na oružju koje je ubica koristio - rekao je tužilac pred Kraljevskim sudom u Truru.

Niko nije znao šta se desilo sa Kirbi Nolan sve do maja prošle godine, kada je optuženi počeo da šalje poruke njenoj porodici u Češiru, u kojima ih je obavestio da je u stanu ležalo telo, koje je iskasapio, a zatim bacio u kante za đubre i u WC-šolju.

- Mrtva je. Njeno telo je iskasapljeno i bačeno u WC-šolju i kante za smeće duž puta. Ili sam naduvan, ili sam ubio Kirbi. Nisam mogao da se setim, probudio sam se i video telo na podu. Uplašio sam se i otarasio ga se - napisao je jednoj Kirbinoj rođaci.

- Bacio sam ostatke u kante duž puta. Sećam se kad su đubretari našli sve to meso i nisu znali šta je to... Trebalo mi je nedelju dana da se otarasim tela, bilo je užasno. Sve mi je zbrkano u glavi. Znam šta sam video, bilo je stvarno, čini se da je stvarno. Ili je mrtva ili sam naduvan - napisao je Lou.

Kirbina rodbina je pozvala policiju. Kada je policajac otišao u stan, dočekao ga je optuženi, pokazao mu krv i priznao mu da je ubio Kirbi i bacio njeno telo.

Policajcu je detaljno opisao kako je to uradio. Rekao mu je i da je morao da iseče tepih zbog krvi i ostataka creva, kao i da je napravio ogrlicu o žrtvinih zuba.

 

Komentari (1)

1977

26.04.2018 12:22

Nato,dobro si ti onda i prosla, kakvih sve psihopata ima.