Ana Bekuta
Alo!/Rajko Ristić
Ana Bekuta

Alo!/Rajko Ristić

Ana Bekuta, Foto: Rajko Ristić

Ana je iz radničke porodice, a njena majka se trudila da prehrani porodicu.

- Otac mi je bio zemljoradnik, a majka je završila domaću školu, tako se zvala škola u kojoj su se devojke učile kuvanju, pletenju. Pre nego što će se zaposliti kao kuvarica u hotelu, živeli smo od majčinog šnajderaja. Od nje sam naučila da šijem, pletem, vezem. Radim to i sada, imam svoju mašinu, rado deci nešto zakrpim, skratim farmerke - rekla je legendarna pevačica za "Blic Puls".

Pevačicin otac je umro mlad, te je na njenoj majci ostalo da se brine o porodici. Ana je bila odličan đak u školi i zanimali su je jezici.  

 

- Tata nije bio strog, mama jeste, njoj je sve prepustio, pa i naše vaspitanje. On je bio umetnička duša i umro je vrlo rano, nismo stigli ni da se ispričamo. U banji sam završila Osnovnu školu „Nikola Tesla“, bila sam odličan đak. Privlačili su me jezici, pa sam upisala gimnaziju, društveni smer - rekla je Ana.

Komentari (8)

draga Nado Polic

13.09.2016 20:02

Mozda si Upisala gimnaziju, ali ceo Priboj i Banja znaju da si Isla na muski zanat i naravno ni to nisi zavrsila, jer ti je neki mu.....n napravio sina.....qIZAB

Pop zmijalko Vlatko

13.09.2016 22:37

@draga Nado Polic - Pa ,sta ako znaju?pa sta ako je musliman napravio sina,zasto tolika zloba ili zavist jadna je Srbija i srbi koji su ti dali ovih 25+.SRBIN sam ali nikakav komentar nemoze da ucini da iz mog srca nestanu"Velid,Hrustem,Bibo Camko Sosa,Zejfa Ahmic,Bahro,PestoAvdo Ibricin,Cika,Kemo,Eso,Sait,Erka,Mina,Kalaja,Redjep Liko itd!!!!sto bih ja rekao moji Pribojski muslimani,Hvala im od srca za lepe uspomene.!!!!!!!

jaaas

13.09.2016 21:42

To vi njoj svi primitivci kao drzali svijecu. Brini te o svom smecu oko kuce. Boze glupace...

oprosti

13.09.2016 22:04

@jaaas - Malo mesto, Sve se Zna i bez svece

jaaas

13.09.2016 22:30

Zalosno kako je odrasla i jos ne daj Boze takve ljude ni najgorem neprijatelju u komsiluku. Hvala Bogu da joj vasa pomoc nije trebala. Cega se pametan stidi vi se time ponosite.

jaaas

13.09.2016 23:19

Ruzne komentare pisu muslimanke, ne rade nista, to je jedino kod njih da se prica. A sire noge i svekru, djeveru i komsijama... Sevap. Isto njihovi muzevi sve samo ne svoje zenice...

MUJA

14.09.2016 14:59

Upisala i nikada zavrsila… A zasto ne kazes da si konkurisala u Fap za cistacicu. I da te nisu primi...

laki

14.09.2016 21:19

znaosam joj oca , covek je legenda Banje , sa frulom,,znaju to pravi banjanci,,majka joj je dobra ko hleb , borac za svoju decu , ,, Nada se probijala kroz zivot , kako je umela i znala u to vreme ,, nemastine .. neki dusebriznici bi daje ocrne ,, naprotiv Nada je jedna dobra dusa , bila i ostala ,, svismo mi imali tesko detinstvo u Priboju ,,pojedinci klosari Pribojsi bi da izblaniraju , doticnu a nisu joj ni do kolena ,, Nado , glavu gore , i samo napred ,, ,