Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop

Profimedia.rs

Ilustracija, Foto: Profimedia.rs

OVAN

POSAO: Sklapanje novog poslovnog partnerstva će vam se isplatiti ako ugovor budete potpisali tokom današnjeg dana. Iako je nedelja moguć je neki važan poslovni susret, ručak ili pregovori od značaja.

LJUBAV: Veoma povoljan trenutak za rađanje nove ljubavi. Očekuje vas prilika da upoznate srodnu dušu. Neke stvari će se desiti spontano i neočekivano a takve situacije i jesu najbolje i najprirodnije!

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema. Generalno se dobro osećate u svojoj koži i imate dovoljno energije za sve što vas čeka. Pred vama je povoljan dan u kom nećete morati da brinete o problemima.

BIK

POSAO: Očekuju vas nove poslovne obaveze kojima se morate posvetiti. Važno je da napravite dobru organizaciju. Iako današnji dan pretežno koristite za odmor, u svojoj glavi ipak razvijate poslovnu strategiju.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Vage najbolje bi bilo da napravite sasvim direktan pristup ka njoj. Nije baš dan za okolišanje jer su tako mogući nesporazumi. Najveći uspeh ćete imati ako budete direktni.

ZDRAVLJE: Podložni ste novim zdravstvenim problemima, a u suštini bi najbolje bilo da proverite svoju krvnu sliku. Moguće je da je došlo vreme za redovan pregled. Čuvajte se, jer su moguće nove smetnje.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas prilika da zaradite i da poboljšate svoj materijalni status. Pozitivni preokreti vam slede. Iako je nedelja doćićete do nekih dobrih promena i informacija koje vam mogu biti važne.

LJUBAV: Možete da računate na veoma zanimljiva dešavanja na emotivnom polju! Novo poznanstvo vam sledi ali i jake emocije. Ukoliko već imate partnera, sa njim se slažete kao na početku veze.

ZDRAVLJE: Povedite računa o osetljivim očima. Moguće su neke manje smetnje sa vidom ili promene vezane za očni pritisak. Ukoliko se pojave neki problemi obratite se stručnjaku- za svaki slučaj.

RAK

POSAO: Dolazite do mogućnosti da napravite pravi procvat na polju privatnog posla. Očekuje vas prilika da poboljšate zaradu. Pred vama je veoma pozitivan dan tokom kog možete dobiti jako dobre ideje.

LJUBAV: Kada je u pitanju emotivno polje može se reći da nemate velike dileme. Sasvim ste sigurni u svoje emocije. Voljena osoba vas podržava u svemu i verujete da ste u pravo vreme stupili u vezu sa njom.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za zube i desni su mogući. Osetljivi ste i podložni tegobama, bolnim stanjima, moguće je da imate i neke predispozicije za probleme sa paradontopatijom. Posavetujte se sa zubarom.

LAV

POSAO: Možete da računate na veoma pozitivnu saradnju sa lepšim polom. Novac vam dolazi od žena i prodaje nakita ili kozmetike. Ako se ne bavite takvim poslovima, onda imate protekciju od neke žene sa posla.

LJUBAV: Na polju ljubavi vam sledi zanimljiva komunikacija i flert sa malo mlađom osobom od vas. Moguće je da vam odnos sa njom daje dodatnu energiju i polet. Može se reći da se polako zaljubljujete!

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i duvanski dim koji vam jako štete i smetaju. Takođe, smanjite unos alkohola... Sve poroke koje imate svedite na minimum, ako želite da sačuvate dobro stanje na ovom polju.

DEVICA

POSAO: Ukoliko očekujete neku uplatu možete da računate da ćete biti veoma zadovoljni stanjem na vašem bankovnom računu. Iako je nedelja neke promene vam slede. Možete da očekujete dobar dan.

LJUBAV: Nije vam problem da pokažete svoje emocije ali ne želite da rizikujete dok ne čujete mišljenje druge strane. Jednostavno niste spremni da se otvorite ako vam emocije nisu sasvim uzvraćene. Ne volite rizike.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete dobro stanje na ovom planu. Nemate veće probleme, niti stresove, sve protiče nekako mirno. Zadovoljni ste generalnim stanjem i na polju zdravlja ali i u svim drugim segmentima.

VAGA

POSAO: Nije preterano povoljan trenutak za pokretanje novog posla. Najbolje bi bilo da danas ne preduzimate drastične korake. Nedelja je i potrudite se da uživate u danu koji je namenjen za odmor.

LJUBAV: Puni ste jakih emocija koje ne želite da krijete! Pokazaćete voljenoj osobi sve ono što vam leži na srcu. Možete da očekujete da će ona uzvratiti istom merom i da ćete danas imati veoma nežan i romantičan dan.

ZDRAVLJE: Potrudite se da se opustite i da se naspavate. Nema razloga da bilo gde žurite ili da bilo šta forsirate. Najbolje ćete se osećati u toplini i udobnosti svog doma koji je uređen baš po vašoj meri.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete veoma pozitivnu saradnju sa ljudima iz dalekog inostranstva ili drugačije vere i porekla. Pred vama je i šansa da otputujete na neke daleke destinacije. Možete da očekujete dobar dan.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neka nova osoba, mogli biste da ostvarite veoma zanimljivu komunikaciju sa njom. Uskoro vam sledi ulazak u vezu, generalno ste u povoljnom periodu za ljubav.

ZDRAVLJE: Moguće je da imate neke unutrašnje dileme i nesigurnosti zbog kojih na neki način vaše zdravlje ispašta... Posvetite se tehnikama smirivanja- meditaciji, vežbama disanja... A može vam prijati i obična šetnja.

STRELAC

POSAO: Zadovoljni ste onim što ste do sada postigli na poslovnom polju i za sada ne planirate velike promene. Pred vama je period u kom možete da se opustite, da odmorite i da se malo udaljite od posla.

LJUBAV: Dopada vam se osoba sa kojom imate prijateljski odnos i nije vam lako da pređete granicu između flerta i drugarstva. Ipak, u vama se budi sve jača želja za tim da se zbližite i na drugim nivoima.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Vaše telo je jako i zdravo i ne očekuju vas zdravstveni problemi. Možete da se nadate veoma pozitivnom danu tokom kog ćete imati mnogo pozitivne energije u sebi. Vraćate se na pravi put!

JARAC

POSAO: Penjete se na hijerarhijskoj lestvici i ostvarujete napredak na polju posla. Imate visoke ciljeve koje ćete ostvariti. Već ste na pola puta do onoga što ste sebi nekada davno zacrtali na ovom planu.

LJUBAV: Povoljan je dan ako ste planirali da ozvaničite svoju vezu ili da se verite. Možete da očekujete stabilnost u ljubavi. Ukoliko ste nekim slučajem slobodni, ljubav vam dolazi iz inostranstva.

ZDRAVLJE: Bez većih problema na polju zdravlja kod vas. Možete da očekujete pozitivan dan u kom nećete imati baš nikakav razlog za brigu. Pred vama je jako dobra situacija na svim životnim poljima.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete da će se neki sudski proces završii u vašu korist. Zadovoljni ste stanjem na ovom polju. Takođe, pred vama je povoljan period za bilo koji vid bavljenja papirologijom i formalnostima.

LJUBAV: Lutate i tražite privremena zadovoljstva i avanture, još uvek niste sasvim spremni za neku ozbiljnu vezu. Jednostavno još niste pronašli osobu koja bi u vama probudila potrebu za promenom...

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol. Generalno se držite podalje od bilo kakvih opijata. Ni lekove nemojte da uzimate na svoju ruku- bez saveta od strane lekara. Jetra vam je osetljiva i ne treba je dodatno opterećivati.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete značajno poboljšanje finansija. Moguće je da ćete se pozabviti
prodajom neke nekretnine ili zemljišta. U svakom slučaju, očekuje vas veći pomak. Moguće je i neko nasledstvo.

LJUBAV: Preispitujete svoje emocije i dolazite do zaključka da da vam vaš partner znači mnogo više nego što ste želeli sebi da priznate. Sada kada ste to shvatili- potrudite se da mu stavite do znanja kako se osećate.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku za svaki slučaj. Važno je da se redovno kontrolišete i da vodite računa o svom zdravlju. Pred vama je period u kom biste trebali da budete generalno oprezni na ovom polju.