Ljubavni horoskop
Profimedia.rs
Ljubavni horoskop

Profimedia.rs

Ljubavni horoskop, Foto: Profimedia.rs

OVAN

Ukoliko ste u dugoj vezi, u najavi vam je u ovoj nedelji jedno veće iznenađenje od strane partnera, koje će izvesti vašu vezu iz matrice rutine u koju ste upali. Vrlo je verovatno da ćete sam kraj nedelje dočekati u toplom zagrljaju voljene osobe na jednom vrlo nesvakidašnjem mestu. Moguće je da će vas partner iznenaditi putovanjem na mesto koje ste želeli da posetite. Svakako, događanja u ovoj nedelji učvršćuju vašu vezu. Slobodni Ovnovi će biti fascinirani osobom koja ima, u najmanju ruku, vrlo slobodno ponašanje i vrlo sumnjiv moral. Ne osećate bilo kakvu unutrašnju prepreku. Bilo kakve moralne norme ste totalno odbacili. Možda ste to i sa punim pravom učinili. Jer, navala adrenalina u ovoj nedelji je tolika da bi bila velika šteta ne prepustiti se izazovu i ne iskoristiti ove dane za potpuno uživanje. Zavodićete, ali ćete biti i zavođeni, što će vam i te kako prijati.

BIK

Dosta ste vešt manipulator u odnosima sa suprotnim polom. Insistirate na ponavljanju nekih situacija u kojima ste izvukli deblji kraj u odnosu sa partnerom. Na taj način mu non-stop namećete osećanje krivice. To sve radite sa ciljem da ga osvojite i u potpunosti pridobijete. Vi kao da ne znate da postoje i neki drugi, mnogo prihvatljiviji načini za postizanje tog cilja! Jeste li probali da budete nežniji i romantičniji? Naravno da niste, jer to bi značilo da morate da se otvorite, a onaj ko je otvoren, to znate najbolje, laka je meta za povređivanje! S druge strane, pitanje je koliko je partner spreman da trpi i toleriše vaše sve bezobzirnije manipulisanje njim i njegovim osećanjima. Ušli ste u začarani krug iz kojeg ne vidite izlaz. Slobodni Bikovi provode dane u flertovanju putem telefona sa nekim koga nisu još upoznali uživo. Sve to ste u startu shvatili kao igru, ali to naizgled naivno dopisivanje već krajem nedelje poprima vrlo ozbiljan tok.

BLIZANCI

Velike nedoumice su prisutne u vama. Ne znate kojim putem da krenete. Kad je teško i kad zapne, poslušajte svoje srce. Imate jednu dosta ozbiljnu ponudu u ljubavi da se vratite nekom ko je bio aktuelan u prošlosti, ali u sadašnjem trenutku imate pored sebe nekog ko mnogo očekuje od vas i veze sa vama. Svesni ste težine situacije u kojoj ste. S jedne strane imate nekog ko je pored vas, ko je korektan, ali i prema kome ne osećate više onaj zanos kao na početku veze. Na drugoj strani imate nekog sa kim ste imali nešto u prošlosti na šta očigledno nije stavljena tačka. Srce vam je i ovde i tamo. S tim da je na prvoj strani iz poštovanja, a na drugoj iz zanosa. Kojoj god strani se priklonite, nešto ćete dobiti, ali ćete isto tako i izgubiti. Na sve to vam se dešava ono što je tako nekarakteristično za vas. Ispustili ste sve niti iz ruku i prepustili se impulsima! Pazite šta radite.

RAK

Vaš emotivni zanos je na minimumu. Trenutno ni ne razmišljate o ljubavi, a partnera doživljavate kao prijatelja. Interesantno je da nikome od vas to ni najmanje ne smeta. Prihvatili ste oboje vašu vezu kao nešto što se manje-više podrazumeva. To je ipak potencijalno vrlo opasna situacija, jer možete se nesvesno vezati za nekog ko vam nikako ne odgovara kao osoba i partner. Iako ste fokusirani na mnoge druge životne probleme, ne bi trebalo da situaciju u ljubavi prepustite slučaju. Bilo bi dobro da sa partnerom porazgovarate ovih dana o tome kako vidite vašu vezu u budućnosti.
Slobodni Rakovi su u sličnoj poziciji. Ne razmišljate o ljubavi. Niko i ništa vas ne pokreće. Rukovodite se osnovnim instinktima. Jedno veče ste sa jednim partnerom, a sutra sa drugim. Najgore od svega je što ni vi u tome ne vidite ništa loše, pa samim tim i ne činite ništa da se situacija promeni.

LAV

Slobodne Lavove u ovoj nedelji očekuju vrlo zanimljive ljubavne situacije. Prepustite se svojim instinktima. Ukoliko se budete vodili zdravim razumom, propustićete neke vrlo interesantne ljude i događaje. Naravno, ne mora svaka situacija ili osoba prema kojoj pokažete interes da bude ona prava. Nekad, kao u ovim danima, važno je da čovek da sebi malo više oduška. Strast je vrlo važan i zdrav sastojak života. Svakome je potreban, s vremena na vreme, izduvni ventil. Neobavezan susret za samo jedno veče u ovoj nedelji će vam mnogo značiti. Osećaćete se totalno rasterećeno i pozitivno. Povratićete malo poljuljano samopouzdanje. Zauzeti Lavovi ne bi smeli da budu toliko zahtevni prema partneru. Jer, čini se kao da samo tražite izgovor za svađu. To ne može biti dobar put. Izazivanje nepotrebnih konflikata, samo da biste udovoljili svom nagonu, nikad nije bila dobra i konstruktivna stvar.

DEVICA

U bliskoj prošlosti je bilo kako je bilo. Bilo je lepih trenutaka, ali i onih stvari koje su u najmanju ruku vredne zaborava. Sada osećate da se nalazite u vrlo važnom periodu svog života u kojem će se sve promeniti za 180 stepeni što se tiče ljubavi. Dobijate neke vrlo interesantne vibracije od osobe koja vam je zapala za oko. Pažljivo posmatrate tu osobu i pratite svaki njen pokret. U očekivanju ste neke konkretnije forme dopadanja koju će neko od vas dvoje ispoljiti. Savet bi bio samo jedan: ne gubite vreme čekajući, već krajnje otvoreno stupite u akciju. Sve očigledniji nagoveštaj ljubavnih dešavanja vas ispunjava slatkim zanosom koji niste dugo osetili. Imate puno pravo da verujete da ispred sebe u ljubavi imate osobu koja je u vaš život poslana rukom sudbine. Zauzete Device proživljavaju neke od najlepših momenata sa voljenom osobom.

VAGA

One Vage koje su skoro započele novu ljubavnu vezu neminovno će doći u priliku da u ovoj nedelji istu unište svojim neprestanim analizama i razmišljanjima. Um vam je totalno blokirao emocije. To možda i nije čudno za vas. Ali sad previše rizikujete jer imate nekog zaista vrednog pored sebe. Gledajte da ne razmišljate toliko, već da se prepustite trenutku. Bespotrebno ste iskonstruisali čitav scenario u glavi po principu “šta bi bilo kad bi bilo”, a on nema baš nikakvu podlogu u realnosti. Možda je problem u tome što vi podsvesno i ne verujete da možete da volite ili mislite da vi ne zaslužujete ljubav? Svako je imao loša i traumatična iskustva iz prošlosti. Ali to nije i ne sme biti razlog da sebi uskratite sreću u sadašnjem trenutku. Slobodne Vage se zaista ponašaju u skladu sa svojim emotivnim statusom, potpuno slobodno. Čak toliko dajete sebi slobode da se vaše ponašanje može okarakterisati i kao lascivno.

ŠKORPIJA

U ovoj nedelji ćete naučiti vrlo važne lekcije o nužnosti prilagođavanja partneru. Ne može uvek sve biti po vašem. Morate se puno čega odreći da biste u ljubavi bili stabilni. Ljubav je žrtva. Dobro je što se u isto vreme sa ovim saznanjima zaista javlja i potreba za nežnošću i toplinom. Samim tim ćete pokazati jaču volju za kompromisom nego ikada. Ipak, svesni ste da neke stvari tu ne funkcionišu kako treba. Neke vrlo velike promene u odnosu sa voljenom osobom su na pomolu. To vas sve, naravno, mnogo plaši. Osećate se kao da nemate puno mogućnosti izbora i da vas život na neki način čak stavlja pred svršen čin. Najbolji savet je da zaboravite na sujetu i da počnete da osluškujete koje su partnerove potrebe. Na taj način ćete se brže i kvalitetnije prilagoditi onome što sudbina od vas sada zahteva. Budite spontani i opušteni.

STRELAC

Uživate okruženi prijateljima, koji u ovoj nedelji izazivaju u vama osećaj opuštenosti. Vaše raspoloženje je na izuzetnom nivou. Srdačni ste, neposredni, otvoreni i komunikativni. Lako stupate u relacije sa ljudima, pogotovo sa osobama suprotnog pola. Vrlo je moguće poznanstvo na jednom krajnje neobičnom mestu. Gledajte da ne razmišljate previše unapred. Vi ste sada u jednom posebno osetljivom periodu, u kojem bi svako planiranje predstavljalo nepotrebno i suvišno opterećenje. Slično važi i za zauzete Strelce. Nastojte da izbegavate bilo kakve ozbiljnije i priče u čijoj je suštini planiranje zajedničke budućnosti. Zasad bi bilo dobro da bilo koju priču tog tipa izbegavate. Uživaćete u prijatnim i opuštenim trenucima sa voljenom osobom. Bar jednom u toku ove nedelje vas očekuje romantičan izlazak na večeru i neki društveni događaj. Vama je najvažniji osećaj da ste voljeni.

JARAC

Voljenu osobu ste potpuno zanemarili, a njeno prisustvo u vašem životu sveli na uzgredno. Možda je to i sa razlogom. Trebalo bi ozbiljno da revidirate svoje relacije sa njom, pa čak i po cenu raskida. Pođite od toga šta zapravo osećate prema njoj. Zavirite u svoje srce, ono će vam reći sve što treba da znate. Slobodnim Jarčevima se na poslu se već duže vreme “kuva” nešto sa osobom sa kojom rade. Osoba ka kojoj ste uperili vašu Amorovu strelu ima slična očekivanja i želje. Ali trebalo bi da budete malo diskretniji. Jer ipak se radi o poslovnom okruženju. Vaše moći i sposobnosti zavođenja će se naći na vrlo velikom ispitu. Trebalo bi da pristupite osvajanju osobe koja vas zanima na jedan potpuno neobičan način za vas. Od vas se očekuje da budete u isto vreme i distancirani, ali i romantični. Važno je biti i direktan, ali i maksimalno diskretan. Svakako, ma koliko sve to zvučalo nemoguće, potrudite se jer je vredno truda.

VODOLIJA

Sa voljenom osobom u ovoj nedelji doživljavate neke, slobodno se tako može reći, idilične momente. Naravno, srećni ste i ispunjeni, jer su zajednički trenuci koje proživljavate sa voljenom osobom u ovoj nedelji zaista posebni. Nalazite se u vezi koja se razvija u smeru o kojem ste samo maštali do sada. Biće između vas dvoje neke prilično krupne reči izgovorene i veliki planovi napravljeni u ovoj nedelji. Osećate da vam je budućnost svetla sa osobom sa kojom ste! Ipak, ukoliko ste slobodni, osećate veoma veliki pritisak da promenite svoj status. Radićete sve ne biste li upoznali tog nekog posebnog već ovih dana. Ipak, nepisano je pravilo da što više želite i jurite za nečim to vam je sve dalje. Na svojoj koži ćete osetiti ovo pravilo u punom obimu. Trebalo bi da se opustite i da ne razmišljate o tome šta će biti. Uživajte u spontanoj komunikaciji, pa i u flertu, koji i ne mora nigde da vodi.

RIBE

Skloni ste nervozi i ishitrenim reakcijama. One u ovoj nedelji dostižu svoj vrhunac. Vaša urođena impulsivnost, kao način funkcionisanja, uzima maha. Iznosite svoja mišljenja tamo gde i na način kako to ne treba i kad vas čak niko ništa ne pita. Vera u bolje sutra u ljubavi je izgubljena. Aktivirate svoj obrazac ponašanja. U ovoj nedelji donosite neke radikalne odluke koje s tiču vaše veze. Mnoge Ribe će u ovoj nedelji okončati svoje ljubavne priče. U vama više nema zanesenosti. Vrlo ste rigidni. Vaša ekstremna probirljivost izlazi upravo iz te osobine. Niste spremni da onoga ko vam ne prija udostojite pogledom, a kamoli nekom toplom reči ili makar normalnim, ljudskim odnosom. Nemojte da se začudite kad počnete da primećujete da vas ljudi sve više i otvorenije izbegavaju. Vaša društvena popularnost će u ovoj nedelji dosegnuti svoj minimum. Naravno, sve je to vaša krivica.