Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop

Profimedia.rs

Foto: Profimedia.rs

OVAN

POSAO: Poslovna situacija vam je veoma promenljiva ali su vam makar finansije stabilne. Zadovoljni ste zbog toga. Do kraja dana ćete uspeti da rešite i manje komplikacije na poslovnom planu.

LJUBAV: Možete da očekujete smirivanje odnosa sa partnerom. Stare nesuglasice konačno jenjavaju. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas mogućnost da upoznate osobu koja će vas privući. Predstavljena kao veoma aktivna, neko ko se bavi sportom.

ZDRAVLJE: Smanjite unos slatkiša ako ne želite da dobijete višak kilograma. Vreme je da povedete malo više računa o svojoj ishrani. Ne treba da preterujete u bilo čemu generalno, danas ste preterivanju skloni.

BIK

POSAO: Prilično ste nervozni pa lako možete da napravite pometnju na poslovnom planu. Suzdržite se ipak od naglih reakcija i dobro razmislite pre nego što odreagujete burno. Dosta toga zavisi od načina na koji se vi budete ponašali.

LJUBAV: Poslušajte savet prijatelja i rešićete ljubavnu dilemu. Nemate baš uvek vi najbolji uvid u situaciju. Moguće je da vam sada neke stvari izgledaju gore nego što jesu. Ipak, možete da računate da će se stvari uskoro smiriti.

ZDRAVLJE: Pomalo ste malaksali, moguć je pad energije. Izdvojite vreme koje ćete posvetiti samo sebi i odmarajte se. Nema razloga da se forsirate ili naprežete previše danas. Čuvajte se i velikih vrućina.

BLIZANCI

POSAO: Potrudite se da ne zapostavljate svoje poslovne obaveze i da se prilagodite zahtevima svojih šefova. Vreme je da pokažete da umete da budete dovoljno odgovorni i da ste spremni da ozbiljno shvatite svoj posao.

LJUBAV: Preispitujete odnos između vas i partnera i dolazite do zaključka da neke stvari treba dodatno korigovati. Ako želite da vam veza opstane na duže staze, onda na vreme povedite računa o iskrenosti.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog pada imuniteta. Preporuka je da povećate unos vitamina. Ne bi bilo loše ni da proverite krvnu sliku, za svaki slučaj. Budite dodatno obazrivi tokom ove faze koja vam nije preterano naklonjena.

RAK

POSAO: Ukoliko budete prihvatili ponudu koja vam danas dolazi, možete da očekujete povećanje zarade. Pred vama je mogućnost da na ovom planu ostvarite napredak koji niko drugi nije očekivao, a možda ni vi sami.

LJUBAV: Imate priliku za novu emotivnu vezu sa nekom osobom koja se nalazi u vašoj bliskoj okolini. Moguće je da se već poznajete i da ste se već nekada negde sreli... Pred vama je povoljan dan za ljubav.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate naglašene probleme na polju zdravlja. Pred vama je solidan dan, pa se potrudite da ga iskoristite maksimalno za stvari koje vam prijaju i koje vas čine srećnim.

LAV

POSAO: Dobro razmislite da li ćete prihvatiti poslovnu ponudu koja vam dolazi od strane neke osobe iz porodice. Moguće je da bi vam to donelo dodatnu finansijsku korist ali i neki vid opterećenja za koji možda niste sasvim spremni.

LJUBAV: Potrebno vam je više pažnje i ljubavi. Pokažite svom partneru da su vaše emotivne potrebe veće nego što on misli. Ako budete nastavili da sputavate sebe, ostaćete nezadovoljni, a to vas ne vodi ka dobrom putu.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa leđima su mogući. Nemojte da podižete težak teret. Generalmo budite obazrivi tokom današnjeg dana, potrudite se da unosite dovoljno tečnosti. Vremenski uslovi vam ne prijaju.

DEVICA

POSAO: Ukoliko ste očekivali neki priliv novca bićete zadovoljni. Dan je veoma povoljan za finansijske transakcije. Pred vama su generalno pozitivne okolnosti kojima ćete biti zadovoljni. Nemate brige u vezi posla.

LJUBAV: Slede vam zanimljivi susreti i poznanstva koja će se dešavati na nekom javnom mestu. Može se reći da veoma lako privlačite pažnju osoba suprotnog pola i da uživate u flertu i novim uzbuđenjima.

ZDRAVLJE: Moguće je da ćete imati manje probleme sa viškom holesterola... Povedite računa o tome. Uradite pretrage koje su vam neophodne. Ukoliko ste primetili neke neobične tegobe, posetite svog lekara.

VAGA

POSAO: Možete da očekujete pozitivne promene kada je u pitanju vaše radno mesto. Otvara vam se mogućnost za unapređenje. U narednom periodu ćete imati priliku da dokažete svoje sposobnosti...

LJUBAV: Maksimalno ste opušteni u prisustvu voljene osobe. Dobro se poznajete i udovoljavate jedno drugome. Osećate se lepo jer znate da ste pronašli partnera koji vam sasvim odgovara i sa kojim imate beskrajno opušten i prirodan odnos.

ZDRAVLJE: Povećajte unos svežeg voća i povrća koje vam sada može prijati... Takođe, povedite računa o generalnim navikama vezanim za ishranu. Izbacite materije koje vam nisu neophodne, poput testa i viška masti.

ŠKORPIJA

POSAO: Ne bi trebalo da bude nekih preterano velikih promena na polju posla danas, očekuje vas miran dan. Možete da budete opušteni, niko vam nije nad glavom i nema nikakvih pritisaka. Dobro se osećate u svom radnom okruženju.

LJUBAV: Dolazi vam novo poznanstvo sa osobom koja vam deluje veoma izazovno. Možete da očekujete zanimljiv dan. Ako se budete potrudili da joj pokažete kakve su vam namere, ona će uzvratiti emocije ka vama.

ZDRAVLJE: Skloni ste prehladi, pazite se. Iako vladaju letnje vreline, imunitet bi mogao da vam bude oslabljen. Generalno ste skloni manjim problemima, pa povedite računa o svom zdravlju više nego inače.

STRELAC

POSAO: Imate prilično velike planove i ambicije koje nije jednostavno ostvariti. Volite izazove i nećete odustati dok ne ispunite svoje ciljeve. Spremni ste da se maksimalno posvetite svom poslu u narednom periodu.

LJUBAV: Moguće je da ste skloni avanturama i neobaveznim vezama, pa o vama kruže razne glasine i tračevi. To vas preterano ne uznemirava jer vam je najvažnije da živite svoj život punim plućima. Ne zanimaju vas nebitne priče.

ZDRAVLJE: Nemojte previše da se forsirate. Iako imate potrebu da se dokazujete na neki način, nemojte da preterujete jer ste skloni manjim zdravstvenim problemima. Potrudite se sa sebi priuštite dovoljno sna svako veče.

JARAC

POSAO: Upornost će vam se ovog puta isplatiti. Ostanite dosledni sebi i nećete se pokajati. Sve dok budete bili dovoljno aktivni na ovom planu i dok se budete držali svojih ciljeva, imaćete šansu da dogurate zaista daleko.

LJUBAV: Dopada vam se osoba rođena u znaku Škorpije, sa kojom pokušavate da ostvarite bliski kontakt. Očekuje vas zanimljiv dan sa njom. Nema potrebe da sumnjate u sebe i svoje zavodničke sposobnosti.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa niskim pritiskom. Nemojte da zaboravljate na redovne obroke ali ni na unos tečnosti. Provedite ovaj dan u mirnom i opuštenom okruženju, bez stresova i briga.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da nemate najbolju komunikaciju sa svim ljudima iz radnog kolektiva ali planirate da poradite na tome. Znate da se neke stvari mogu poboljšati ako budete uložili u to malo više truda i energije.

LJUBAV: Imaćete priliku da rešite neki nesporazum i svađu koju ste izazvali sasvim nepromišljeno. Voljena osoba vam ponekad zamera brzopletost kojoj ste skloni. Pokažite joj da zaista razumete u čemu ste pogrešili...

ZDRAVLJE: Psihosomatski problemi bi mogli da vas prate danas, pa povedite računa o tome. Zabrinuti ste i opterećeni zbog nekih svakodnevnih sitnica, pa ste sami sebi na neki način stvorili atmosferu pritiska.

RIBE

POSAO: Niste zadovoljni situacijom na poslovnom polju. Razmišljate o promeni radnog mesta, potrebno vam je drugačije okruženje. U narednom periodu će vam se otvoriti mogućnost da planove sprovedete u delo.

LJUBAV: Veoma ste emotivni i strastveni i želite da svu svoju pažnju posvetite osobi koju volite. Vreme je da zajedno isplanirate neko romantično putovanje ili makar produženi vikend koji ćete posvetiti samo jedno drugome...

ZDRAVLJE: Imate višak energije, iskoristite ga! Dan vam je povoljan za sve što budete zamislili! Nemate ni jedan razlog da budete zabrinuti. U vaš život je ušao nalet vedrine i pozitivne energije.