Ljubavni horoskop
Profimedia.rs
Ljubavni horoskop

Profimedia.rs

Ljubavni horoskop, Foto: Profimedia.rs

OVAN

S obzirom na to da ćete imati puno uspeha na poslovnom planu, ove nedelje ćete zanemariti dešavanja na ljubavnom planu. Iako vam je to tako prikazano, slobodni Ovnovi će se zbližiti sa osobom iz poslovnog okruženja. Povedite računa da ta osoba nema nekih emotivnih problema iz prošlosti, jer to može da vas uvuče u neki nedefinisani odnos. Ovnovi koji su u braku, osnosno vezi imaće povremene trzavice, ali ćete zajedničkim naporima to prevazići.

Oboje ćete se pitati zašto ste došli u ovako tešku situaciju i šta je narušilo vaš do sada dobar emotivni status. Doći ćete do situacije da napokon shvatate da je potrebna krupna promena u vašem odnosu. Pokušajte što pre da povratite poverenje jedno u drugo i da rasplamsate vašu ljubavnu vatru kao što ste nekad umeli. Kako bude vreme prolazilo, popravljaćete odnos i sve prepreke koje su vam bile na putu će nestati.

BIK

Ukoliko ste u braku, ili vezi, ove nedelje ćete mnogo obradovati svog partnera svojim ponašanjem i odnosom prema njemu ili njoj. Shvatili ste da jedno drugom puno značite i da ste više zainteresovani za partnerove potrebe i želje. Svojom pažnjom i nesebičnom ljubavlju obasipaćete svog partnera, a zauzvrat ćete poboljšati svoju vezu, svoju strast, i uopšte zajednički život. Jednostavno, dani sreće, zadovoljstva i uživanja su pred vama. Ukoliko ste pripadnik ovog znaka koji je bez partnera, bez veze, znajte da će se planete potruditi da u ovoj nedelji imate jači uticaj na osobe suprotnog pola nego što ste imali do sada.

Iskoristite ovaj period i pronađite sebi partnera jer u ovom periodu možete naići na osobu koja će vam pružiti stabilan ljubavni odnos i ta veza može vrlo dugo da traje. Ukoliko još žalite za partnerom iz prošlosti i ako želite da vam se vrati, to je moguće ostvariti ove nedelje.

BLIZANCI

Blizanci koji su slobodni ove nedelje će imati interesantne susrete, a posebno jedan velo interesantan kontakt sa osobom suprotnog pola, sa kojom će krenuti u jednu lepu avanturu. U prvom momentu ćete pomisliti da je to hladna i uzdržana osoba, a kako vreme bude prolazilo, shvatićete koliko je odmerena u ponašanju i u odnosu sa ljudima. Vremenom će isplivavati svi njeni kvaliteti i bićete oduševljeni što niste u prvom trenutku i kontaktu odustali od dalje veze.

Blizanci koji su u braku imaće neke zajedničke aktivnosti i dogovore, sa kojima se u početku neće slagati, ali zato će na kraju sve ispasti onako kako ste oboje zamišljali. Može to biti gradnja kuće ili kupovina stana. Dobro razmislite i na vreme donesite odluke jer će vam to izleteti kao mogućnost za koju se treba izjasniti u kratkom roku. Vi ste dosta nepoverljivi, pa tako ćete i partnera malo zabrinuti, ali to će vas proći.

RAK

Slobodni Rakovi će ove nedelje izbegavati bivše ljubavi jer ne žele da uđu u istu situaciju kao ranije, prosto, ne sviđa im se partnerov pogled na život. Dosta ćete razmišljati da napokon prekinete kontakt sa prošlosti i da se okrenete boljoj i uspešnijoj budućnosti. Imate dobar osećaj, i to u vezi sa vašom mnogo boljom budućnosti. Tokom ove nedelje ćete dosta izlaziti, družiti se i tu će se i roditi jedna lepa veza, koja će dugo trajati. Dobra je i situacija za Rakove koji su u braku. Porast emotivnosti će se osećati tokom ove nedelje i oboje ćete biti spremni da prevaziđete teškoće koje su vas već neko vreme pratile. Posvećujete se sve više jedno drugom i tu može da se rodi jedna želja, a to je želja za proširenjem porodice.

S obzirom na to da ste u izuzetno povoljnom periodu za to, onda to možete i očekivati, i to u najskorijem periodu.  Samo se opustite, oboje ste već davno priželjkivali takvu situaciju, ali niste bili sigurni da je odgovarajuće vreme.

LAV

Ono što će obeležiti ovu nedelju Lavovima jeste da će imati vrlo naglašenu seksualnost u vezi. Obuzdajte svoje strasti jer postoji mogućnost da to zbuni partnera i da vas pogrešno protumači. Razgovarajte i dogovarajte se jer vaš partner nema tolike potrebe za bliskošću, pa nađite neku meru. Sami Lavovi će doživeti izuzetno lepu avanturu ove nedelje i dobro će razmišljati da li da nastave tu vezu ili ne. Preplašiće ih strastvenost partnera jer obično Lavovi vole da dominiraju.

Vremenom će se ta veza pretvoriti u veoma emotivnu i pravu ljubav, koja će obeležiti vaš život kao nešto najlepše što vam se desilo. Ukoliko budete imali i malo sumnje u partnera, savet vam je da ne nastavljate već sve u korenu da prekinete. Privlačnost je ta koja će vam pomoći da donesete veliku i važnu odluku. Polako, usporite i pustite da vreme donese mnogo bolje i lepše, a i uspešnije situacije na ljubavnom planu.

DEVICA

Device koje su same ove nedelje imaju priliku da preko nekih skupova upoznaju osobu sa kojom će ostvariti jednu lepu i uspešnu vezu. Prvi put u životu ćete se osećati emocionalno ispunjeno jer će to biti osoba koja je slična vama i koja će vam pružiti mnogo više ljubavi od očekivanog. Ta osoba će vam biti beskrajno interesantna, tako da će vam ova nedelja biti ispunjena prelepim događanjima i druženjima.

Device u vezi će biti izuzetno interesantno to što će kod svog partnera otkrivati mnogo interesantne osobine, koje do sada nisu ni primećivali. Znači da će im ova nedelja biti izuzetno zadovoljavajuća, ali pazite se da ne preterujete sa očekivanjima. Sve što je previše lepo može da postane i loše kada shvatite da sve nije onako kako ste očekivali. Pokušajte svoje oduševljenje da obuzdate da se ne biste previše razočarali, jer za sada previše idealizujete i situaciju i partnera sa kojim ste.

VAGA

Predivni dani očekuju Vage jer je došlo vaše vreme što se tiče ljubavnih dešavanja. Vagama koje su same savet je da krenu svim snagama da osvajaju partnere jer ćete u ovom periodu imati uspeha kod drage osobe, na koju stalno mislite. Imajte samopouzdanja i nikako ne odustajte od svojih namera. Ako ste Vaga koja je u vezi ili braku, sada napokon shvatate koliko vam je voljeno biće drago i koliko vam je stalo.

Ljubav i strast su naglašene u vašim trenutnim odnosima i to će vas dovesti do nekih većih planova kao što su, na primer, proširenje porodice ili preseljenje u drugi grad ili inostranstvo. Sve što se budete dogovorili ove nedelje, a i sledeće će se ostvariti jer ste naučili da na tvrdim temeljima planirate zajedničku budućnost. Nemojte da vas ljubavni zanos opije i da ne donesete ispravnu odluku, u svakom slučaju, trebalo bi zajedno da donesete odluke.

ŠKORPIJA

Dame Škorpije ne savetujemo da se ove nedelje upuštaju u ljubavne avanture jer im ova nedelja apsolutno ništa dobro neće doneti po pitanju ljubavi. Ako ste muškarac, onda budite oprezni kad se upuštate u neku ljubavnu vezu. Sačekajte bolje dane, kada će vam se prilike ukazati i kada ćete biti mnogo zadovoljniji nego što to možete sada biti. Škorpije koje su u braku očekuje mirna nedelja, osim što mogu neke sitnice sa strane da utiču na vaš međusobni odnos i da dođe do nekih prepirki.

Važno je da i dalje imate poverenja jedno u drugo da ne bi došlo do komplikovanije situacije, kada bi moglo doći do gubitka poverenja jedno u drugo. Smatrajte sve sitne čarke zanemarljivim jer ste do sada uvek znali da se iskobeljate iz nevažnih stvari. Čuvajte jedno drugo jer vas očekuju veoma lepa iznenađenja.

STRELAC

Ako ste Strelac koji je u lošoj ljubavnoj vezi, ona će se napokon prekinuti, ali zato će vam na pomolu biti nova i veoma posebna veza. Imaćete dovoljno vremena da se aktivno bavite svojim ljubavnim planovima i bićete zadovoljni što nemate razloga da očajavate zbog propale loše veze.

Strelce koji su u braku očekuje dosta trzavica i nerazumevanja. Imate partnera koji vam trenutno nije naklonjen koliko kako vi smatrate da treba da bude, ali zato ćete vi sa vašom ljubavlju i strpljenjem uspeti sve da pokrenete nabolje, tako da će i partner da shvati da nije u redu kako se ponašao do sada. Istrajnošću ćete dobiti idealnog partnera jer će napokon uvideti da ste izuzetno kvalitetna osoba koja zaslužuje svu pažnju i ljubav ovoga sveta. Trenutno je teško, ali ova nedelja donosi olakšanje koje odavno priželjkujete. Sve je na vašoj strani, vaša nesebična ljubav će sve pobediti.

JARAC

Jarčevi koji su slobodni imaju mogućnost pronalažnja svog partnera i trebalo bi da su svesni činjenice da će stati na lud kamen. Nemojte razmišljati, bićete na dobrom putu da uspete na ljubavnom planu. Oni koji su u braku ili vezi trebalo bi da rade na učvršćivanju veze jer u ovom periodu ste zapostavili jedno drugo.

Malo otežana nedelja, ali među vama je ljubav na prvom mestu i to će vam pomoći da prevaziđete sve nesuglasice koje su se do sada pojavljivale. Razgovaraćete o proširenju porodice, tako da imate veoma dobre razloge da se oboje potrudite. Partner će vas prijatno iznenaditi, a na vama je samo da uživate u ovoj nedelji jer sve ružno će biti iza vas. Pružite ljubav svojoj okolini, zaboravili ste na najstarije članove svoje porodice.  Oni od vas ništa ne očekuju, samo malo pažnje, pa pošto ćete ove nedelje imati vremena, usredsredite se da ih prijatno iznenadite.

VODOLIJA

Vodolije koje su slobodne ove nedelje će imati vrlo interesantan susret sa osobom suprotnog pola, sa kojom će započeti lepu avanturu. Iako vam se na prvi pogled ova osoba neće dopasti, nakon nekoliko sastanaka promenićete mišljenje. Ispostaviće se da se radi o ljubavi vašeg života i da vas je prvi utisak varao. Kako vreme bude prolazilo, sve više ćete shvatati koliko su vam slični karakteri.

Vodolije koje su u braku će imati zajedničke aktivnosti i dogovore sa kojima se u početku neće slagati, ali zato će na kraju sve ispasti onako kako ste oboje zamišljali. Vremenom ćete biti sve zadovoljniji rezultatima vaših zajedničkih napora i odluka.
Nemojte biti skeptični jer vas partner voli i ceni i samo mu je potrebna trunka vašeg poverenja u sve poslove koje budete realizovali. Lep je period pred vama, tako da se malo opustite i uživajte u svemu što sledi.

RIBE

Kod Riba koje su slobodne je naglašeno da će se pokretati i ići na razna događanja, družiće se i u njihov život će ući novi ljudi, novi događaji, a naravno i nove ljubavi. Uživajte, opustite se i nemojte nigde žuriti jer tek ulazite u ovako lep i uspešan period. Imate vremena da ostvarite ono što ste odavno želeli, a to je iskrena ljubavna veza. Važno je da će ljubav naći vas, a ne vi nju. Ribe koje su u vezi ili braku su još u periodu neizvesnosti, nerazumevanja i netolerancije.

Bitno je da treba da shvatite da ćete morati oboje da se potrudite da biste došli do perioda kao nekada, kada ste se razumeli i mnogo više voleli i cenili. Ubrzo ćete doći do mnogo bolje situacije i bićete izuzetno zadovoljni što ste se zajedničkim trudom izborili. Polako, vremenom će doći do poboljšanja jer će planete biti na vašoj strani, da vam pomognu da prebrodite ovaj zaista težak period u kojem ste se našli.