Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop

Profimedia.rs

Horoskop, Foto: Profimedia.rs

OVAN

POSAO: Moguće je da ćete imati neke komplikacije i otežanja na polju suda ili ako se bavite nekom papirologijom. Nemojte da pokrećete bilo kakve procese danas jer nije povoljan momenat za to.

LJUBAV: Ukoliko ste ušli u flert sa osobom koja je nešto starija od vas, moguće je da su njene namere neiskrene. Povedite računa da ne budete zaslepljeni emotivnim zanosom i da ne dovodite sebe u neke zablude na ovom polju.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojoj jetri. Izbegavajte unos alkohola, bilo kakvih opijata, lekova bez nadzora lekara, a smanjite unos masne hrane. Moguće je da vam je potreban neki vid detoksikacije.

BIK

POSAO: Zabrinuti ste za svoje finansije i može se reći da imate prilično dobar razlog za to. Tragajte za novim rešenjima. Vreme je da se maksimalno posvetite ovom polju kako biste mogli da ostvarite napredak.

LJUBAV: Prilično ste stegnuti i veoma teško pokazujete svoje emocije. Ako tako nastavite samo ćete udaljiti partnera od sebe. Pokušajte da mu objasnite zašto se tako ponašate i šta vas tačno opterećuje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi koje ste već imali u prošlosti, neke tegobe vam se vraćaju. Vreme je da povedete računa o sebi ali i da posetite lekara kako biste prekontrolisali generalno stanje vašeg organizma.

BLIZANCI

POSAO: Teško vam padaju nove obaveze koje vam se nameću, osećate da ste pod veoma velikim pritiskom. Ipak, ako želite da se dokažete na novom poslu morate da date svoj maksimum u narednom periodu.

LJUBAV: Voljena osoba ima ozbiljne planove za budućnost sa vama ali je pitanje da li vi razmišljate na isti način. Vreme je da preispitate svoje želje... Ako nemate iste planove- budite iskreni u samom početku.

ZDRAVLJE: Povedite računa o alergijama. Skloni ste reakcijama kako na koži, tako i u vidu gušenja ili nekih drugih tegoba... Izbegavajte potencijalne alergene i pazite na sebe generalno danas.

RAK

POSAO: Brojne poslovne obaveze vas čine napetim i zabrinutim. Moguće je i da strahujete od mišljenjaautoriteta. Ne treba da se brinete. Zauzmite čvrst stav i potrudite se da stojite iza svojih reči.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja deluje prilično hladno i distancirano. Bez obzira na to, imate želju da joj priđete. Nekako ste očarani njenom pojavom i ne možete da se smirite sve dok joj ne pokažete svoje emocije.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen kod vas, a samim tim i osetljivost celog organizma. Podložni ste novim zdravstvenim problemima i nemojte da zanemarujete tegobe koje osećate. Neke stvari neće proći same od sebe.

LAV

POSAO: Nemojte da rizikujete na bilo koji način kada je u pitanju posao. Pokušajte da se držite osnovnih zadataka. Kada budete obavili rutinske poslove- idite kući i nemojte da se upuštate u bilo kakve čudne situacije.

LJUBAV: Moguće je da ćete baš danas ući u emotivnu vezu koja može biti ozbiljna i trajna na duže staze. Pred vama je generalno dobar period za ljubav. Ako ste planirali sklapanje braka, bićete zadovoljni.

ZDRAVLJE: Povedite računa o kardiovaskularnom sistemu. Srce i krvni sudovi su kod vas generalno osetljivi. Mogući su i problemi sa glavom, ali i sa povišenim krvnim pritiskom. Pazite na sebe.

DEVICA

POSAO: Konačno ćete doneti neku veoma važnu odluku koja se tiče vašeg privatnog posla. Nakon toga, nema nazad! Možete da idete samo napred i da jurišate u nove poslovne pobede koje su pred vama!

LJUBAV: Otežani su odnosi ako ste u braku. Moguće je da ste i vi i partner preterano ponosni i da problemi proizilaze od toga. Trebaće vam vremena da dođete do kompromisa ali je poboljšanje svakako moguće.

ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem vas očekuju. Želudac vam je posebno osetljiv i možete imati probleme sa kiselnom. Povedite računa o svojoj ishrani. Ako se problemi nastave, posetite lekara za svaki slučaj.

VAGA

POSAO: Nepovoljan je dan za trgovinu, komunikaciju kao i za kraće poslovne puteve. Ne potpisujte ništa bez provere. Budite oprezni ako stupate na neko novo radno mesto. Proverite dobro svoje okruženje.

LJUBAV: Dolazi vam prepreka na ovom putu. Razgovori sa partnerom se uvek svode na iste teme. Moguće je da se osećate nekako zatvoreno u trenutnoj emotivnoj vezi i da ipak razmišljate o nekim promenama.

ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u grlu, pa povedite računa. Generalno ste osetljivi i podložni nekim manjim zdravstvenim problemima i smetnjama. Preporuka je da povedete računa o tome da ojačate svoj imunitet.

ŠKORPIJA

POSAO: Troškovi koji su pred vama mogu ozbiljno uticati na vaš materijalni status. Vreme je da se posvetite štednji i da smanjite makar privremeno neke svoje prohteve. Za sada vam se takvo ponašanje može više isplatiti.

LJUBAV: Nezadovoljni ste jer ne nalazite stabilnost na polju emocija tako lako. Čini vam se da je ljubav nedostižna i daleko od vas. Nemojte da razmišljate negativno jer vas promena očekuje brže nego što mislite!

ZDRAVLJE: Pazite na sebe. Proverite krvnu sliku, povećajte unos namirnica koje sadrže gvožđe. Mogući su neki problemi vezani za krv. Takođe, ni cirkulacija vam nije najbolja a moguće su i prošrene vene.

STRELAC

POSAO: Ukoliko ste u mogućnosti, bilo bi poželjno da uzmete slobodan dan i da se ne opterećujete poslom previše. Bolje ćete se osećati ako danas budete imali priliku da odmorite i da se malo distancirate od posla.

LJUBAV: Rešili ste da prekinete neku emotivnu vezu. Rastanak vam ne pada ni malo lako, ali smatrate da je bolje tako. U budućnosti ćete ipak pronaći osobu koja će vam dati ljubav kakvu zaslužujete.

ZDRAVLJE: Nesvestica je moguća, kao i malaksalost. Nemojte da izbegavate redovne obroke i potrudite se da pazite na svoje zdravlje. Takođe, važno je da unosite dovoljno tečnosti ali i da spavate kada ste umorni.

JARAC

POSAO: Nemate sasvim jasnu sliku o aktuelnim dešavanjima što se ne može dobro odraziti na vaše poslovne odluke. Nemojte da pravite velike promene danas, ako ne morate. Bolje je da neke stvari prenoće...

LJUBAV: Došlo je vreme da sami sa sobom raščistite kakve emocije imate i šta želite od trenutnog emotivnog partnera. Sve dok ste sami zbunjeni, unosite dodatnu konfuziju u vaš odnos- što nije dobro.

ZDRAVLJE: Muči vas hroničan umor. Jako vam je teško da se naspavate jer imate utisak da ste non stop pod pritiskom, konstantno negde žurite i teško vam je da se opustite. Vreme je da menjate neke stvari u svom životu.

VODOLIJA

POSAO: Niste sigurni u iskrenost ljudi sa kojima ste okruženi na poslu i zato dobro proveravate sve informacije koje dođu do vas. Sve dok se tako ponašate i dok ste na oprezu, nećete imati nikakve probleme.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Strelca, morate biti veoma strpljivi da bi je osvojili. Jednostavno je potrebno neko vreme da bi ona mogla da vam pokaže svoja osećanja i da vam se posveti.

ZDRAVLJE: Povećajte unos minerala. Važno je da unosite dovoljno kalcijuma, magnezijuma, cinka... Potrudite se da vam ishrana bude kvalitetna i ujednačena, da kro sveže namirnice dolazite do neophodnih materija.

RIBE

POSAO: Ukoliko ste očekivali poslovno napredovanje, nećete biti zadovoljni. Današnji dan ne donosi lepe vesti. Moguće je da ćete biti razočarani vestima koje će doći do vas danas. Pokušajte ipak da ostanete dovoljno jaki.

LJUBAV: Moguće je da ćete imati javnu svađu sa voljenom osobom i da će vam ponos biti prilično povređen. Ne osećate se dobro kada neko ne poštuje vaše kvalitete. Razmišljate o emotivnim promenama.

ZDRAVLJE: Preporuka je da se ne izlažete bilo kakvim rizičnim situacijama. Nije vam baš povoljan dan i razne tegobe i problemi su mogući. Potrudite se da pazite na sebe i da se što manje naprežete danas.