Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop

Profimedia.rs

Horoskop, Foto: Profimedia.rs

OVAN

Shvatićete da je izuzetno teško da rešite neka goruća poslovna pitanja i da ćete možda morati da promenite planove i prilagodite se trenutnim okolnostima. I pored takvog stanja, drugi deo dana može biti izuzetno uspešan, ali samo uz vaš veliki trud.

BIK

U prvoj polovini dana ništa neće funkcionisati u skladu sa vašim željama. Prihvatite tempo događaja i okolnosti, te pokušajte da se prilagodite, jer na mišiće nećete uspeti ništa da postignete. Kraj dana donosi priliku.

BLIZANCI

Iako vam se učinilo da ste izašli iz najtežeg poslovnog dana, vrlo brzo ćete se uveriti da su najteži zadaci pred vama. Dan ispunjen mnoštvom obaveza, sa kojima ćete povremeno jako teško izlaziti na kraj.

RAK

Slobodno računajte da je pred vama jedan naporan dan, jer vas čekaju problematične saradnje, loš odnos sa šefovima i nemogućnost da pokrenete one stvari koje ste planirali. Za divno čudo, finansije su vam sasvim solidne. Kraj dana donosi olakšanje.

LAV

Morate naučiti da prihvatite promene ukoliko želite da iz ovog dana isplivate zadovoljni. Do kraja dana dobijate šansu da pokrenete nove poslove i ostvarite jak finansijski momenat. Na emotivnom planu očekujte brzo smenjivanje događaja.

DEVICA

Prvi deo dana je veoma nestabilan, i u poslovnom i u finansijskom segmentu. Morate dobro pratiti šta se dešava kako ne biste pogrešili u presudnom trenutku. Ono što želite da realizujete ostvariće se do kraja dana, tada vam stiže prilika koju ne smete propustiti.

VAGA

Dosta poslovnih obaveza očekuje Vage tokom dana. Bićete posvećeni onome od čega se živi i borbi za materijalnu stabilnost. Osećaj da u nekim stvarima tapkate u mestu nestaće do kraja dana. Rastrzani ste na emotivnom planu, a nove prilike stižu možda i danas.

ŠKORPIJA

Prvi deo dana će biti dosta naporan, i u materijalnom i u emotivnom smislu. Imate osećaj da ne možete ni na koji način da popravite stvari, te da se morate prilagoditi okolnostima koje nisu lagane. Sve će nekako početi da dolazi na svoje mesto.

STRELAC

Imaćete osećaj da se sve odvija usporenim tempom i da je potrebno mnogo više uloženog napora da biste rešili situacije u kojima ćete se naći. Prva polovina dana donosi neizvesnost u materijalnom segmentu.

JARAC

U ovaj dan ulazite pod nepovoljnim okolnostima, pa računajte na borbu za poslovnu i materijalnu stabilnost. Naročito će prvi deo dana doneti komplikacije i težinu u poslovnom segmentu. U emotivnom delu očekuje vas rešenje.

VODOLIJA

Sve u vezi sa poslom i finansijskom stranom života se zahuktava, ali će biti teško da postignete zadovoljstvo i stabilnost. Druga polovina dana doneće vam više šansi i donekle olakšane situacije. Promene u poslovima.

RIBE

Shvatićete da ne možete da nastavite dalje i napredujete ako prvo ne završite obaveze koje vučete iz prethodnog dana. Užurbanost u prvom delu dana vrlo brzo će zameniti stabilnija dešavanja i prilike koje kao da se otvaraju same od sebe.