Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop

Profimedia.rs

Horoskop, Foto: Profimedia.rs

OVAN

POSAO: Nije povoljan dan za bilo kakve rizike. Nemojte da donosite nagle odluke. Potrudite se da budete strpljiviji. Iskoristite nedelju kako bi se odmorili i ne opterećujte se poslom.

LJUBAV: Moguće je da tražite partnera koji će vam pružiti osećaj zaštite i sigurnosti. Umorni ste od neobaveznih avantura. Težite ka pokretanju ozbiljne i stabilne veze u kojoj biste iskreno uživali.

ZDRAVLJE: Srčane smetnje su moguće. Pogotovo ako ste već do sada imali problem na ovom planu, neke tegobe vam se mogu vratiti. Redovno uzimajte propisanu terapiju i posećujte lekara radi kontrole.

BIK

POSAO: Moguće je da neka osoba iz vaše porodice pokušava da se uključi u vaše poslovne odluke, što vam se ni malo ne dopada. Navikli ste da sve radite sami, bolje se osećate kada vam se niko ne meša.

LJUBAV: Moguće je da tragate za novim uzbuđenjima na ovom planu! Potrebna vam je neka promena! Uskoro se može desiti da upoznate osobu koja odgovara vašim zahtevima i sa kojom ćete se odbor uklopiti.

ZDRAVLJE: Izbegavajte tešku i masnu hranu. Probava vam je usporena i nije dobro da dodatno opterećujete stomak... Potrudite se da ishranu bazirate na kuvanoj hrani, čorbama, supama i laganijim namirnicama.

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko ste planirali poslovno putovanje možete da očekujete da će sve ići lakše i bolje nego što ste planirali. Generalno vas prati sreća danas i sve vam ide od ruke. Možete da očekujete dobar dan!

LJUBAV: Moguće je da između vas i voljene osobe vlada atmosfera zatišja. Biće vam potrebno neko vreme da ponovo ostvarite dobru komunikaciju. Distanca koju imate se može prevazići.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Disajni putevi su vam osetljivi i skloni ste problemima vezanim za kašalj. Posetite lekara ako primetit neke nove simptome koje niste pre imali.

RAK

POSAO: Možete da očekujete da ćete dobiti deo nekog duga od osobe kojoj ste pozajmili novac. Povoljan dan za finansije. Neki manji priliv novca vam svakako dolazi, pa ćete biti zadovoljni stanjem.

LJUBAV: Potrebna vam je emotivna stabilnost. Moguće je da maštate o braku i da idealizujete neke stvari. Za sada još nemate partnera sa kojim biste ostvarili sve ono što priželjkujete za sebe.

ZDRAVLJE: Razmišljate o dijeti. Vreme je da se pokrenete po pitanju ozbiljnijih promena u režimu ishrane. Preporuka je da se posavetujete sa nutricionistom koji će vam dati prave savete.

LAV

POSAO: Za vas bi bilo dobro da se ne opterećujete previše poslom danas. Pad koncentracije bi mogao negativno da utiče na radnu atmosferu. Posvetite se sebi i odmaranju, ipak je nedelja dan za to.

LJUBAV: Niste sigurni na koji način da saopštite partneru da vam je potrebna pauza i distanca na neko vreme. Ne osećate se više isto pred njega i želite da menjate neke stvari. Spremni ste da budete malo sami.

ZDRAVLJE: Problemi sa osetljivim očima vas danas ogu opterećivati. Ukoliko već imate neku dioptriju moguće su promene po tom pitanju pa bi bilo dobro da se psoavetujete sa svojim oftamologom.

DEVICA

POSAO: Verujete da ćete uspeti da ostvarite poslovni uspeh i da ćete na ovom polju zablistati. Očekuje vas dosta obaveza. Iako je nedelja maksimalno ste aktivni i vrlo ste vredni. Trudite se da postignete sve.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Strelca, biće vam potrebno neko vreme da joj se približite. Vas dvoje ste po mnogim stvarima vrlo različiti ali ipak jaka hemija postoji.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom su mogući. Imate višak energije koji niste utrošili na pravi način a moguće je i da ste prilično nervozni. Potrebno je da pronađete neku metodu relaksacije za sebe.

VAGA

POSAO: Možete da očekujete pomoć od saradnika sa kojima imate dobru komunikaciju. Očekuje vas pozitivna radna atmosfera. Uspećete da realizujete sve ono što ste imali u planu za danas.

LJUBAV: Uživate u neobaveznom flertu i avanturama koje vam se pružaju. Niste zainteresovani da probate nešto ozbiljnije. Za sada vam prija atmosfera u kojoj i dalje možete da zadržite svoju slobodu.

ZDRAVLJE: Nervni sistem vam je osetljiv, mogući su neki problemi na tom planu. Ako povećate unos magenzijuma, imaćete priliku da malo poboljšate svoje stanje. Vodite računa o sebi.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da će vam biti ponuđeno novo radno mesto ili unapređenje. Nemate razloga da odbijete tako nešto. Pred vama je generalno vrlo povoljan period za posao tokom kog vas sreća prati.

LJUBAV: Osećate se odlično u svojoj koži! Možete da očekujete zanimljiva dešavanja i nova poznanstva na emotivnom planu. Prosto sijate od samopouzdanja i lako privlačite nove događaje.

ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom su mogući kod vas. Osim toga, trebali biste da vodite računa i o zubima koji su vam osetljivi. Posetite stomatologa na vreme čak i ako vam se neki problem ne čini kao veliki.

STRELAC

POSAO: Nema razloga za brigu kada je u pitanju vaš posao. Sve protiče baš onako kako i trebalo i kako ste planirali. Nećete imati nikakav stres, čak naprotiv! Dobro ste raspoloženi i jako motivisani!

LJUBAV: Trudite se da što više vremena provedete zajedno sa voljenom osobom. Dan je veoma povoljan za ljubav. Uživaćete u lepim trenucima ispunjenim nežnošću i ljubavlju. Spremni ste na sve za svog partnera.

ZDRAVLJE: Ne očekuju vas veći problemi ili tegobe na polju zdravlja. Možete da se nadate generalno dobroj situaciji. Nećete imati razlog da budete previše zabrinuti oko bilo čega danas.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete malo teži dan na ovom planu. Nije vam uvek jednostavno da ispoštujete sve zahteve svojih nadređenih. Bilo bi dobro da deo posla ipak ostavite za sutra.

LJUBAV: Nezadovoljni ste jer imate utisak da vas voljena osoba ne razume i da vas ne poštuje na pravi način. Očekuje vas malo teža situacija na polju ljubavi... Preporuka je da konkretno porazgovarate o svemu.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je moguć, pa povedite računa o svom zdravlju generalno. Pred vama je period u kojem ćete biti prilično osetljivi i podložni upalnim i bolnim stanjima, povišenoj temperaturi...

VODOLIJA

POSAO: Razmišljate o godišnjem odmoru. Potreban vam je predah od posla, imate osećaj da ste potrošili svoje rezerve snage. Svakako bi bilo dobro da se neko vreme malo distancirate od posla...

LJUBAV: Veoma povoljan dan za promene na ljubavnom planu vam dolazi! Sve ono o čemu ste maštali vam se može ostvariti sa novom osobom! Možete da očekujete jako lepe i romantične trenutke.

ZDRAVLJE: Puni ste pozitivne energije! Imate mnogo snage i zdravlje vam je odlično. Pred vama je dan u kojem ćete imati priliku za uživanje sa dragim ljudima. Nemate ni jedan razlog za brigu!

RIBE

POSAO: Osećate se izostavljeno iz kolektiva i to vam smeta. Razmišljate o tome da promenite poslovno okruženje. Bilo bi dobro da se prvo raspitate o nekim novim ponudama koje se mogu pojaviti.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv susret sa osobom koja na prvi pogled deluje nekako ozbiljno. Moguće je da je u pitanju Jarac ili neko ko ima jak Saturn u horoskopu... Promene na polju ljubavi slede.

ZDRAVLJE: Bolovi u stomaku vas mogu opterećivati. Povedite računa o ishrani. Unosite dovoljno tečnosti i gledajte da se krećete koliko je moguće... Pazite na probavu koja je osetljivija.