Rajska krilca
printskrin
Rajska krilca

printskrin

Rajska krilca, Foto: printskrin

Sastojci:
- šolja brašna
- kašičica ljute paprike
- kašičica soli
- kašičica bibera
- kašičica čilija u prahu
- kašičica belog luka u prahu
- 20 pilećih krilaca
- šolja barbikju sosa ili kečapa
- 1/2 šolje meda

Priprema: Ukoliko niste kupili barbikju sos, možete koristiti i kečap. Zagrejte rernu na 220 stepeni. U činiji pomešajte začine sa brašnom, a zatim uvaljajte krilca u dobijenu mešavinu. Poslažite ih u pleh i pecite 45 minuta ili dok ne postanu braonkasta. U posebnoj činiji pomešajte barbikju sos (ili kečap) i med. Dobijenom smesom premažite krilca, pa vratite u rernu na 260 stepeni na desetak minuta.

Save

Tagovi

Komentari (2)

Borko

28.06.2016 12:29

Od detinjstva se druzim sa Mirzom,moj skolski drug,Musliman.Kod njih je u toku Ramazan.Ne mogu vam opisati sa koliko ljubavi,paznje i strahopostovanja,uz zahvalnost Bogu posti.Koliko znam,i kod nas,pravoslavaca u toku je Petrovdanski post.Pitam se,ima li ovo smisla?Zasto uvek gazimo ono sto bi trebali cuvati kao zenicu oka svog?Da li je samo nama toliko tesko postiti? Petrovdanski post se zavrsava 12.07.Svako moze izracunati koliko bi trajali nasi posni dani.Nema smisla pitati se zasto stradamo

Aleksa

28.06.2016 17:25

@Borko - Kako lupaju minuse ovi sto krkaju praju u toku posta!Bravo brate Borko!